Muhabbet Kafe

sorun elemanlar da mı patronlarda mı
patronlar ayrı manyak ama yeni giren üç eleman vardı biri kavga etmişti onu kovdular diğer ikisi de iş yapmıyorlar patronum ben hesapladım bi buçuk aydır yaptıkları işler maaşlarını bırak sigortalarını bile karşılamıyor böyle devam ederlerse çıkarcam iksinide dedi bana

aman sana bişey olmasın da kuzum napalım kısmet bu işler. çalışmayana ekmek yok

he pardon minnak mimar bendeki de soru ha

inşallah açarsın kuzum annen yada kv yakın mı bebişe kim bakacak
annem yakın kv istemem aman zaten onlar uzakta oturuyorlar ilçedeler hem tanıdığım bebek bakan bir abla var annem olmazsa o olur zaten ofis içinde oda yapıcam orada bakarız diye düşünüyorum en ufak birşeyde ben de müdehale edebilirim hem gözümün önünde olur

he pardon minnak mimar bendeki de soru ha
hehe olsun dalgınlık oluyor öyle

ofiste mi bakacak ki o abla? ay öyle çok güzel olur bence

ederim niye etmeyeyim o neden işten çıktı beraber çıkaydınız
onun hamileliği ağır geçiyor devamlı kusuyor falan e izin de alamıyor malum bizimkiler katı o konuda öyle olunca çıktı benim çıkma lüksüm yok düğün borcumuz var

birikim yok muydu kuzum sizin ya hepsi mi borçla yapıldı düğünün
bizim işler karıştı düğünde ortak yapalım bazıı şeyleri dediler bizimkiler dellendi falan sonra ben bana takılan altınların bi kısmının borca gideceğini söyledim bizimkiler kıyameti kopardı sonra benim birikmişim ve bana takılan altınlar üstüne babam da biraz para verdi araba aldım param harcanmasın borca gitmesin diye aldırdılar yani annemle babam.Eşim zaten stajyer avukat o yüzden hiç ama hiç birikmişimiz yok olan borca gidiyor

sizinkiler neden dellendi o kısmı anlamadım kuzum algılarım kapalı şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…