- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.581
patronlar ayrı manyak ama yeni giren üç eleman vardı biri kavga etmişti onu kovdular diğer ikisi de iş yapmıyorlar patronum ben hesapladım bi buçuk aydır yaptıkları işler maaşlarını bırak sigortalarını bile karşılamıyor böyle devam ederlerse çıkarcam iksinide dedi banasorun elemanlar da mı patronlarda mı
aman sana bişey olmasın da kuzum napalım kısmet bu işler. çalışmayana ekmek yokpatronlar ayrı manyak ama yeni giren üç eleman vardı biri kavga etmişti onu kovdular diğer ikisi de iş yapmıyorlar patronum ben hesapladım bi buçuk aydır yaptıkları işler maaşlarını bırak sigortalarını bile karşılamıyor böyle devam ederlerse çıkarcam iksinide dedi bana
aynen öyle doğuma kadar idare etcem artık sonra zaten ofis açmak istiyorum kendimeaman sana bişey olmasın da kuzum napalım kısmet bu işler. çalışmayana ekmek yok
inşallah açarsın kuzum annen yada kv yakın mı bebişe kim bakacakaynen öyle doğuma kadar idare etcem artık sonra zaten ofis açmak istiyorum kendime
evet zati zaman yokÖdül ver kendine bencedeRamazan da çok zor zaten iftardan sonra hal kalmıyor
he pardon minnak mimarözel bir ofiste mimar olarak çalışıyorum tatlım
evet biliyorlar ortalık çok karışık daha önce de bi anda 5 eleman birden işten çıkmıştı o zaman ben tek kalmıştım şimdi de tek sayılırım bir tane yetişmiş eleman var gerisi yeni mezun onların da ikisine ihtar çekmişler durumu toparlamazlarsa işten çıkarcaklar
Zaten ihtiyacın da yokevet zati zaman yok
annem yakın kv istemem aman zaten onlar uzakta oturuyorlar ilçedeler hem tanıdığım bebek bakan bir abla var annem olmazsa o olur zaten ofis içinde oda yapıcam orada bakarız diye düşünüyorum en ufak birşeyde ben de müdehale edebilirim hem gözümün önünde olurinşallah açarsın kuzum annen yada kv yakın mı bebişe kim bakacak
hehe olsun dalgınlık oluyor öylehe pardon minnak mimarbendeki de soru ha
ofiste mi bakacak ki o abla? ay öyle çok güzel olur benceannem yakın kv istemem aman zaten onlar uzakta oturuyorlar ilçedeler hem tanıdığım bebek bakan bir abla var annem olmazsa o olur zaten ofis içinde oda yapıcam orada bakarız diye düşünüyorum en ufak birşeyde ben de müdehale edebilirim hem gözümün önünde olur
hehe olsun dalgınlık oluyor öyle
aynen diğer işten çıkan hamile arkadaşımla açmayı düşünüyoruz bir odamız kreş gibi olacak işteofiste mi bakacak ki o abla? ay öyle çok güzel olur bence
anlaşabiliyor musunuz? bende bebelere bakam bana da iş verinaynen diğer işten çıkan hamile arkadaşımla açmayı düşünüyoruz bir odamız kreş gibi olacak işte
idare edebilcen mi ikisinianlaşabiliyor musunuz? bende bebelere bakam bana da iş verin
ederim niye etmeyeyimidare edebilcen mi ikisinianlaşıyoruz ya çok şükür altı aydır beraber çalışıyoruz eşlerimiz de çok iyi anlaşıyorlar
onun hamileliği ağır geçiyor devamlı kusuyor falan e izin de alamıyor malum bizimkiler katı o konuda öyle olunca çıktı benim çıkma lüksüm yok düğün borcumuz varederim niye etmeyeyimo neden işten çıktı beraber çıkaydınız
birikim yok muydu kuzum sizin ya hepsi mi borçla yapıldı düğününonun hamileliği ağır geçiyor devamlı kusuyor falan e izin de alamıyor malum bizimkiler katı o konuda öyle olunca çıktı benim çıkma lüksüm yok düğün borcumuz var
bizim işler karıştı düğünde ortak yapalım bazıı şeyleri dediler bizimkiler dellendi falan sonra ben bana takılan altınların bi kısmının borca gideceğini söyledim bizimkiler kıyameti kopardı sonra benim birikmişim ve bana takılan altınlar üstüne babam da biraz para verdi araba aldım param harcanmasın borca gitmesin diye aldırdılar yani annemle babam.Eşim zaten stajyer avukat o yüzden hiç ama hiç birikmişimiz yok olan borca gidiyorbirikim yok muydu kuzum sizin ya hepsi mi borçla yapıldı düğünün
selam şekerim hoşgeldinselam kızlar ,
sizinkiler neden dellendi o kısmı anlamadım kuzum algılarım kapalı şuanbizim işler karıştı düğünde ortak yapalım bazıı şeyleri dediler bizimkiler dellendi falan sonra ben bana takılan altınların bi kısmının borca gideceğini söyledim bizimkiler kıyameti kopardı sonra benim birikmişim ve bana takılan altınlar üstüne babam da biraz para verdi araba aldım param harcanmasın borca gitmesin diye aldırdılar yani annemle babam.Eşim zaten stajyer avukat o yüzden hiç ama hiç birikmişimiz yok olan borca gidiyor
nasılsınız kızlar tanısıyoruz aslında onceden burdaydım bende eskı uyelıgım zelemeleydıselam şekerim hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?