Muhabbet Kafe

bitti artık kısmet mısmet yok

iyi şükür tatlım senin nasıl anlat bakalım biraz kendini

iyilik sağlık güzellik KarKralicesi

30 yaşındayım, 2 yıllık evliyim, İstanbul'da yaşıyorum aslen Bursa'lıyım. Şuan çalışmıyorum, iş arıyorum ama bulamıyorum ve sanırım bulamayacağım da Öyle işte. Siz sorun varsa merak ettikleriniz

ne iş yapıyorsun piyasa mı sıkıntılı bulursun inşallah ya

bilemiyorum artık
sen bilirsin sen az değilsin

iki ay oldu kız sağol canım benim
nişan düğün ne zaman diye sıkıştırayım mı ?

Genel olarak tüm sektörlerde piyasa şuan zaten sıkıntılı da, sorun o değil. Sorun işverenlerin tecrübesiz eleman ararken bile tecrübe istemesi Ben ekonometri mezunuyum, bi süre muhasebede çalıştım ama o işi yapmak istemediğim için grafik tasarıma yöneldim minnakmimar

grafik tasarımda çok iş var aslında nasıl bulamadın ki freelance falan çalışmayı denedin mi şekerim

grafik tasarımda çok iş var aslında nasıl bulamadın ki freelance falan çalışmayı denedin mi şekerim

Grafik tasarım için kursa gittim. Bu alanda iş aramaya başlayalı 6 ay falan oldu. Hiç tecrübem olmadığı için başvurulara geri dönüş bile yapılmıyor. Freelance çalışmak için de çevre lazım. Sektörde hiç çevrem yok. Ben de şimdi eşimle(kendisi yazılımcı) birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Artık iyice umudumu kesmeye başladım zaten. Birkaç ay sonra çocuk planımız var. Sonra çalışma hayatı falan yalan olur gibi geliyor. Hiç olmazsa evden bir şeyler yapayım bari diye uğraşıyorum.

Nişan yapmicaz kuzum zaten baya kalabalık oldu nişan gibi oldu düğün de ne zaman bilmiyorum seneye falan olur herhalde evlenmeye hazır değilim daha
sürekli darlıcaklar hazırlıklı ol diye ettim

bilgisayarın varsa evinde çevreye ihtiyacın yok evde referans çalışmalar yapıp kendine bir portfolyö hazırla sonra nette bunla ilgili sitelere üye olup iş ilanı bırak ointernet sitelerinden o kadar çok iş geliyor ki inanamazsın vaktin varsa 3dmax kursuna gitmeni ve bu alanda ilerlemeni tavsiye ederim

3dsMax eğitimi de aldım. Ama çok ileri düzey değil tabi. Yani en azından iyi ya da kötü bir iç mekan tasarımı yapabilecek düzeyde. Bugüne kadar hep reklam-ajans düşündğüm için üzerine 3dsMax üzerine hiç düşmedim açıkçası. Tavsiyeni düşüneceğim

bence dene iki ay boyunca evden çalışmıştım kursa da gitmedim cdlerle evde öğrenmiştim baya işime yaradı istemediğim halde pek çok iş geliyor şu anda çok şükür

bence dene iki ay boyunca evden çalışmıştım kursa da gitmedim cdlerle evde öğrenmiştim baya işime yaradı istemediğim halde pek çok iş geliyor şu anda çok şükür

yapma ya iyimiş nickten anladığım kadarıyla mimarsın ya da adayısın. şuan freelance mi çalışıyorsun?

yapma ya iyimiş nickten anladığım kadarıyla mimarsın ya da adayısın. şuan freelance mi çalışıyorsun?
yok 1 buçuk sene önce çalışmıştım o şekilde şimdi bir ofiste çalışıyorum ama iyi iş var parası da güzel hiç oyalanma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…