- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.761
bitti artık kısmet mısmet yok
iyi şükür tatlım senin nasıl anlat bakalım biraz kendini
bilemiyorum artıknapcan len napcan
aman kurban ol sen benim nohut kafama
iki ay oldu kızhayırlı olsun kuzum
ne zaman sözlendin kızzzz
taze sözlüüüüüiki ay oldu kızsağol canım benim
ne iş yapıyorsun piyasa mı sıkıntılı bulursun inşallah yaiyilik sağlık güzellikKarKralicesi
30 yaşındayım, 2 yıllık evliyim, İstanbul'da yaşıyorum aslen Bursa'lıyım. Şuan çalışmıyorum, iş arıyorum ama bulamıyorum ve sanırım bulamayacağım daÖyle işte. Siz sorun varsa merak ettikleriniz
sen bilirsin sen az değilsinbilemiyorum artık
nişan düğün ne zaman diye sıkıştırayım mı ?iki ay oldu kızsağol canım benim
grafik tasarımda çok iş var aslında nasıl bulamadın ki freelance falan çalışmayı denedin mi şekerimGenel olarak tüm sektörlerde piyasa şuan zaten sıkıntılı da, sorun o değil. Sorun işverenlerin tecrübesiz eleman ararken bile tecrübe istemesiBen ekonometri mezunuyum, bi süre muhasebede çalıştım ama o işi yapmak istemediğim için grafik tasarıma yöneldim minnakmimar
Tazeliğimiz mi kaldı yaataze sözlüüüüü
Nişan yapmicaz kuzum zaten baya kalabalık oldu nişan gibi oldu düğün de ne zaman bilmiyorum seneye falan olur herhalde evlenmeye hazır değilim dahane iş yapıyorsun piyasa mı sıkıntılı bulursun inşallah ya
sen bilirsin sen az değilsin
nişan düğün ne zaman diye sıkıştırayım mı ?
grafik tasarımda çok iş var aslında nasıl bulamadın ki freelance falan çalışmayı denedin mi şekerim
sürekli darlıcaklar hazırlıklı ol diye ettimNişan yapmicaz kuzum zaten baya kalabalık oldu nişan gibi oldu düğün de ne zaman bilmiyorum seneye falan olur herhalde evlenmeye hazır değilim daha
bilgisayarın varsa evinde çevreye ihtiyacın yok evde referans çalışmalar yapıp kendine bir portfolyö hazırla sonra nette bunla ilgili sitelere üye olup iş ilanı bırak ointernet sitelerinden o kadar çok iş geliyor ki inanamazsın vaktin varsa 3dmax kursuna gitmeni ve bu alanda ilerlemeni tavsiye ederimGrafik tasarım için kursa gittim. Bu alanda iş aramaya başlayalı 6 ay falan oldu. Hiç tecrübem olmadığı için başvurulara geri dönüş bile yapılmıyor. Freelance çalışmak için de çevre lazım. Sektörde hiç çevrem yok. Ben de şimdi eşimle(kendisi yazılımcı) birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Artık iyice umudumu kesmeye başladım zaten. Birkaç ay sonra çocuk planımız var. Sonra çalışma hayatı falan yalan olur gibi geliyor. Hiç olmazsa evden bir şeyler yapayım bari diye uğraşıyorum.
bilgisayarın varsa evinde çevreye ihtiyacın yok evde referans çalışmalar yapıp kendine bir portfolyö hazırla sonra nette bunla ilgili sitelere üye olup iş ilanı bırak ointernet sitelerinden o kadar çok iş geliyor ki inanamazsın vaktin varsa 3dmax kursuna gitmeni ve bu alanda ilerlemeni tavsiye ederim
bence dene iki ay boyunca evden çalışmıştım kursa da gitmedim cdlerle evde öğrenmiştim baya işime yaradı istemediğim halde pek çok iş geliyor şu anda çok şükür3dsMax eğitimi de aldım. Ama çok ileri düzey değil tabi. Yani en azından iyi ya da kötü bir iç mekan tasarımı yapabilecek düzeyde. Bugüne kadar hep reklam-ajans düşündğüm için üzerine 3dsMax üzerine hiç düşmedim açıkçası. Tavsiyeni düşüneceğim
bence dene iki ay boyunca evden çalışmıştım kursa da gitmedim cdlerle evde öğrenmiştim baya işime yaradı istemediğim halde pek çok iş geliyor şu anda çok şükür
yok 1 buçuk sene önce çalışmıştım o şekilde şimdi bir ofiste çalışıyorum ama iyi iş var parası da güzel hiç oyalanma derimyapma ya iyimişnickten anladığım kadarıyla mimarsın ya da adayısın. şuan freelance mi çalışıyorsun?
yok 1 buçuk sene önce çalışmıştım o şekilde şimdi bir ofiste çalışıyorum ama iyi iş var parası da güzel hiç oyalanma derim
ne söylüyon
hadi hayırlısıhemen başlıyorum
evlerinin önü calıııı. calınını kırılmış dalııııne söylüyon
hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?