- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.801
onlar hemen mi istiyor ?beni o kadar çileden çıkaran yok henüzkendi ana babası dışında
sevişemiyonuz muuuuuBizde allahtan memleketten uzagız. Çocuk sorularına maruz kalmıyoruz
Geçen annesi sordu. Sanki bilmiyomusunuz borcumuzu dedim
Ya işte kızım dedi. Anne bura yeni gelip düzen kurduk. Ben işe yeni girdm biliyosunuz yani dedim.
Sustu
Sevişemiyoruz ki anne dicem bidahakine.
eleee yüzüneee dümdükkkk
evet ya ne meraklı çıktılar anlamadım ki yani aceleleri ne bilmiyorumonlar hemen mi istiyor ?
ne güzel işte sen uzatıp napcanevet ya ne meraklı çıktılar anlamadım ki yani aceleleri ne bilmiyorum
giniydin cinimgünaydın
Nabersin hamişşşne güzel işte sen uzatıp napcan
giniydin cinim
hafta sonuna az kaldı dirennnnnuykum varrrrr
16.30 da çıkıyorumhafta sonuna az kaldı dirennnnn
cumartesi kaçta çıkıyosun
iftarada kadar dinlenirsin planın yoksa bu hafta16.30 da çıkıyorum
Hemen olmaz ya ben daha sınavdan sonra çeyiz yapacam hiç bişeyim yok ki. Çok erken olur onlara kalsa sınav ekimde düğün kasım da. Olduuuuuune güzel işte sen uzatıp napcan
giniydin cinim
işten çıktıktan sonra bişeyim kalmıyor ama işteyken hep uykum geliyor çok sıkıldım artık çalışmak istemiyommiftarada kadar dinlenirsin planın yoksa bu hafta
olur olur hepsi hallolurHemen olmaz ya ben daha sınavdan sonra çeyiz yapacam hiç bişeyim yok ki. Çok erken olur onlara kalsa sınav ekimde düğün kasım da. Olduuuuuu
Of sabahın köründe uyandım yaişten çıktıktan sonra bişeyim kalmıyor ama işteyken hep uykum geliyor çok sıkıldım artık çalışmak istemiyomm
olur olur hepsi hallolur
sen mi ben mi gece de uyuyamadım zatenOf sabahın köründe uyandım ya
Bende 4de uyudumsen mi ben mi gece de uyuyamadım zaten
İş hayatı güzel ama yaişten çıktıktan sonra bişeyim kalmıyor ama işteyken hep uykum geliyor çok sıkıldım artık çalışmak istemiyomm
olur olur hepsi hallolur
bilmem uyuyamadım öyleBende 4de uyudumsen neden uyuyamadın
benimki güzel değil malesef sıkıldım artıkİş hayatı güzel ama ya
Bende iş aramaktan sıkıldım. ama yılmak yok yolama devam.bilmem uyuyamadım öyle
benimki güzel değil malesef sıkıldım artık
doğum ücreti oluyor mu ki özelde çalışıyorum ben evet nasipse şubatta olucak kuzumBende iş aramaktan sıkıldım. ama yılmak yok yolama devam.
sende az daha sık dişini. dogum ücretini alır cıkarsın missss
şubatamı denk geliyo dogumun?
sskdan falan iyi para alıyosun canım.doğum ücreti oluyor mu ki özelde çalışıyorum ben evet nasipse şubatta olucak kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?