- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.781
bunun için çok genç değil misinevlerinin önü calıııı. calınını kırılmış dalıııı
ve diriyim dimibunun için çok genç değil misin
konusuur tatlışım hele adım attınız nasıl da yakıştınız yaaBelli değil bebeğimm daha konuşulmadı
ilk geceden kalmıssın demekkı abooooo16 nisanda evlendik kuzum sonra mayısın ikinci haftası gibi de hamile kaldım
hayır ilkten değil işte iki haftalıkken kaldımilk geceden kalmıssın demekkı abooooo
nasıl basardın kızz nasıl bı ıstekle yaptın
ene ıyı olmus hosgelmıs mınnakhayır ilkten değil işte iki haftalıkken kaldım
gelcek bakalım inşallahene ıyı olmus hosgelmıs mınnak
istıyomuydun boyle hemen korundunuz da mı oldu nasıl oldugelcek bakalım inşallah
yok istemiyorduk kaza kurşunu kerataistıyomuydun boyle hemen korundunuz da mı oldu nasıl oldu
hahaha gelecem demıssssssyok istemiyorduk kaza kurşunu kerata
Soruyorlar zatensürekli darlıcaklar hazırlıklı ol diye ettim
bilgisayarın varsa evinde çevreye ihtiyacın yok evde referans çalışmalar yapıp kendine bir portfolyö hazırla sonra nette bunla ilgili sitelere üye olup iş ilanı bırak ointernet sitelerinden o kadar çok iş geliyor ki inanamazsın vaktin varsa 3dmax kursuna gitmeni ve bu alanda ilerlemeni tavsiye ederim
Çokk sağol canını yidiğimmmkonusuur tatlışım hele adım attınız nasıl da yakıştınız yaa
aynenhahaha gelecem demıssssss
kıyamam kuzum beni delirttilerdiSoruyorlar zaten
hehe çocuk değil ya evlilik olaylıydı bizimBizde allahtan memleketten uzagız. Çocuk sorularına maruz kalmıyoruz
Geçen annesi sordu. Sanki bilmiyomusunuz borcumuzu dedim
Ya işte kızım dedi. Anne bura yeni gelip düzen kurduk. Ben işe yeni girdm biliyosunuz yani dedim.
Sustu
Sevişemiyoruz ki anne dicem bidahakine.
eleee yüzüneee dümdükkkk
niye olaylıydı kızhehe çocuk değil ya evlilik olaylıydı bizimayrıca istediğin zaman yaparsın kime ne
evlenemedik bi türlü ondan millet delirtmişti beni hadi söz hadi nişan hadi düğün diyeniye olaylıydı kız
yatak odamdan herkes haberdar olcak illa
beni o kadar çileden çıkaran yok henüzaynen
kıyamam kuzum beni delirttilerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?