- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.841
hayırlı cumalar tatlım günaydınGünaydın.Hayırlı cumalar
Kısmetten öte yol yok diye boşuna demiyorlarya nasip kısmet işte kuzum güya seneye eylülde evlenecektik
Günaydınlaaaar hayırlı cumalar efenimGünaydın.Hayırlı cumalar
aynen kuzumKısmetten öte yol yok diye boşuna demiyorlar
aman napiyim bende midem felaket onla uğraşıyorumYatıyom kuzum sen napıyon
Nen varaman napiyim bende midem felaket onla uğraşıyorum
oruç değilim bugün allahtan tutmamışım bozulcakmış zaten felaket bulanıyor midemNen vargebesin yaaaa
Tuzlu bişeyler ye kuzum bastırıroruç değilim bugün allahtan tutmamışım bozulcakmış zaten felaket bulanıyor midem
yedim yavrucum bastırdı biraz da çok şükürTuzlu bişeyler ye kuzum bastırır
Kilo durumu ne alemde evlendikten sonra aldın mı verdin mi aynı mıyedim yavrucum bastırdı biraz da çok şükür
aynı ya hiç almadım sanırım ama vermedim deKilo durumu ne alemde evlendikten sonra aldın mı verdin mi aynı mı
Enerji harcıyor olman lazım vermen gerekirdiaynı ya hiç almadım sanırım ama vermedim de
vermedim çünkü düğün arası diyet yapıyordum artık yapmıyorum ama hareketlerim artınca dengelenmiş demek kiEnerji harcıyor olman lazım vermen gerekirdi
ne güzel ya ben bi ipin ucunu kaçırsam alıyorum hemenvermedim çünkü düğün arası diyet yapıyordum artık yapmıyorum ama hareketlerim artınca dengelenmiş demek kibizde öyle kilo alıp verme yoktur kuzum benim annem bile kendimi bildim bileli 60 en fazla 62 kiloyu görmüştür bende senelerdir 55 kiloyum bi ara üniversitede çok yedim 57 oldum bi ara da çok zayıflayıp 50 olmuştum
bakalım bende merak ediyorum ama dikkat edicem inşallah kilomane güzel ya ben bi ipin ucunu kaçırsam alıyorum hemenbakalım kaçla doğum yapacaksın
Bencede yuvarlanırsın sonrabakalım bende merak ediyorum ama dikkat edicem inşallah kiloma
hehe allah korusun demet akalını da çok kınamıştım affet allahımBencede yuvarlanırsın sonra
niye gı kilo almış mıydı ohehe allah korusun demet akalını da çok kınamıştım affet allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?