- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #39.161
niye kız zormuyduköötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüsenden naber minnakım nasılsın nasıl gidiyor
niye kız zormuyduiyi şükür kuzum koşturup duruyorum
ohooo daha haberin yok mu seninİkiz mi kız bebiş
ohooo daha haberin yok mu senin
valla öyle oldu işte şekerim iki tane hanım kız gelicek inşallah eymene gün doğduDoğru düzgün konuştuğumuz mu var , benm telefon olmayınca kk da çok duramıyorum tabletle
Hahahahaha eymen e kız çok bakalım senin kızceler nasıl olacak ,valla öyle oldu işte şekerim iki tane hanım kız gelicek inşallah eymene gün doğdu
karnın baya büyümüştür şimdi. ikiside kız mı yoksaniye kız zormuyduiyi şükür kuzum koşturup duruyorum
çift yumurtaHahahahaha eymen e kız çok bakalım senin kızceler nasıl olacak ,
Tek yumurta mı çift mi
evet ikisi de kızkarnın baya büyümüştür şimdi. ikiside kız mı yoksayerim prensesleri
İsimler hazır mıçift yumurtaaman kız çokmuş pehh
evet ikisi de kızçok aman aman büyümedi allahtan normal tek çocukmuş gibi büyüdü çok şükür
Benn tana gibi şiştim ya . Görenler ikiz mi diyorkarnın baya büyümüştür şimdi. ikiside kız mı yoksayerim prensesleri
çift yumurtaaman kız çokmuş pehh
evet ikisi de kızçok aman aman büyümedi allahtan normal tek çocukmuş gibi büyüdü çok şükür
Olsun kuzum verirsin ya :) kız mı seninki de Allah kucağına almayı da nasip etsinBenn tana gibi şiştim ya . Görenler ikiz mi diyoroğlumda 9 aylıkken böleydim..
Tek yumurta olsaydı hahahah iyi karıştırırdınız rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp ets in canım
Canım kilom aynı hamile kaldığım kilodayım . Ama çok şişim hanı nefes almakta daha şimdiden daralmaya başladımOlsun kuzum verirsin ya :) kız mı seninki de Allah kucağına almayı da nasip etsin
canımkızlar
piroşummm nabersin yaaa
iyidir bebeğim senden naber nasılsın hamile misin kuzuuuum hayırlı olsun bebeğim benimpiroşummm nabersin yaaa
iyiyim yatıyorum ben napiyim evet kuzum inşallah bu sefer olacakiyidir bebeğim senden naber nasılsın hamile misin kuzuuuum hayırlı olsun bebeğim benim
bende yatıyom bebeğim iş arıyomiyiyim yatıyorum ben napiyim evet kuzum inşallah bu sefer olacakönceki düşüğümden dolayı yatmak zorundayım çok sıkıldım evde sen napıyosun kuzucum çok sağol bu arada
oda biraz bunalım işi ben 7 ay aramıştımbende yatıyom bebeğim iş arıyom
7 aya kalmaması lazım evlençemoda biraz bunalım işi ben 7 ay aramıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?