- 17 Aralık 2014
- 3.751
- 9.413
- 108
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #39.181
evlençen mi kız sen7 aya kalmaması lazım evlençem
Buda hamilekızlar
evet yaaevlençen mi kız sen
evettttttttttttttttttBuda hamile
ni ziminevet yaa
evettttttttttttttttttcimcimoş naber ya
ni zimin
Allah kucağına almayı nasip etsin canımNasıl olsun canım şişbir
şekilde
oturuyprum
tarih belli değil canım ama yaza falan olur gibi duruyorevettttttttttttttttttcimcimoş naber ya
ni zimin
Allah kucağına almayı nasip etsin canım
biri ahsen öbürüne karar veremedik ama şimdilik amine gibi duruyorİsimler hazır mı
inşallah sağlıkla alırız hep beraber kuzumBenn tana gibi şiştim ya . Görenler ikiz mi diyoroğlumda 9 aylıkken böleydim..
Tek yumurta olsaydı hahahah iyi karıştırırdınız rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp ets in canım
canımmmm hayırlı olsun çok sevindimmmiyiyim yatıyorum ben napiyim evet kuzum inşallah bu sefer olacakönceki düşüğümden dolayı yatmak zorundayım çok sıkıldım evde sen napıyosun kuzucum çok sağol bu arada
Anaaaamm ikisi de çok güzel kuzummmmbiri ahsen öbürüne karar veremedik ama şimdilik amine gibi duruyor
inşallah sağlıkla alırız hep beraber kuzum
canımmmm hayırlı olsun çok sevindimmm
aslında piraye düşündüm de eşim istemediAnaaaamm ikisi de çok güzel kuzummmm
amin inşallah kuzum cinsiyetini ne hissediyorsunminnakmimar Çok sağol canım benim 2017 bizim senemiz insallah :) Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Niden çok güzel isim aslındaaslında piraye düşündüm de eşim istemedi
amin inşallah kuzum cinsiyetini ne hissediyorsun
bence d eçok güzel ama beğendiremedim adamaNiden çok güzel isim aslında
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız tatlımEsimde bende kiz hissediyoruz, bi piremseskuzum benim bi dusugum var o yuzden riskliyim suan yatiyorum surekli hamile olarak bana dua ette kabul olsun Telefondan alinti yapamiyorum kuzum etiket ondan minnakmimar
Ahsen ve amine de çok güzel kuzum. Hangisi Ahsen hangisi amine nasıl karar verilecekbence d eçok güzel ama beğendiremedim adama
inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız tatlım
valla bilmiyorum ya biri dombili keyfine düşkün öbürü yavrum sessiz sakinAhsen ve amine de çok güzel kuzum. Hangisi Ahsen hangisi amine nasıl karar verilecek
Çok merak ediyom ya sosyal medyaya atmasan da benimlen paylaşır mısın fındık kurtlarınıvalla bilmiyorum ya biri dombili keyfine düşkün öbürü yavrum sessiz sakin
tabisi de bi doğsunlar da hayırlısıylaÇok merak ediyom ya sosyal medyaya atmasan da benimlen paylaşır mısın fındık kurtlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?