- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #39.201
Az kaldı aztabisi de bi doğsunlar da hayırlısıyla
aman az kalmasın ya gününde zamanında doğsunlar inşallahAz kaldı az
Erken Doğum riski var mı bebeğimaman az kalmasın ya gününde zamanında doğsunlar inşallah
var kuzum ikiz oldukları içinErken Doğum riski var mı bebeğim
Tam zamanında doğarlar bebeğim inşallahvar kuzum ikiz oldukları için
inşallah tatlım sen neler yapıyorsun tatlı piroşumTam zamanında doğarlar bebeğim inşallah
Napim kuzum takılıyom öyle yatış bol bolinşallah tatlım sen neler yapıyorsun tatlı piroşum
nişanlılık işleri nasıl gidiyorNapim kuzum takılıyom öyle yatış bol bol
ay sağol kuzum benimnişanlılık işleri nasıl gidiyorpek yakışıyonuz maşallah
aman bi şekilde geçer gider ne zamana düşünüyorsunuzay sağol kuzum benimiyi gidiyor şimdilik bakalım bi hazırlık yok daha başlamadık. sanki biz evlenmicez
Bi mayıs dedik bi haziran dedik şimdi eylül mü olsa diyoruz bizde bilmiyoruz ki yaaman bi şekilde geçer gider ne zamana düşünüyorsunuz
değişir daha biz de eylül derken nisanda oluverdi valla ne kadar erken o kadar iyi kuzum stresinden bi an önce kurtulursunuz en azından altın falan da pek pahalı valla allah yardımcınız olsunBi mayıs dedik bi haziran dedik şimdi eylül mü olsa diyoruz bizde bilmiyoruz ki ya
aynen kuzum bide ben daha çalışmıyorum çeyizim yokdeğişir daha biz de eylül derken nisanda oluverdi valla ne kadar erken o kadar iyi kuzum stresinden bi an önce kurtulursunuz en azından altın falan da pek pahalı valla allah yardımcınız olsun
hallolur hepsi bi şekilde hiç merak etme hatta bazı şeyler çok gereksiz geliyor şimdi bana o yüzden az yap öz yap gereksiz hiçbişey almaaynen kuzum bide ben daha çalışmıyorum çeyizim yok
zaten almam öyle gereksiz şeyler kuzum ya ama işte bilmiyorum ya şimdide haziran diyohallolur hepsi bi şekilde hiç merak etme hatta bazı şeyler çok gereksiz geliyor şimdi bana o yüzden az yap öz yap gereksiz hiçbişey alma
bence mayısta yapın balayı falan çok ucuz oluyor hem de kimsecikler olmuyorzaten almam öyle gereksiz şeyler kuzum ya ama işte bilmiyorum ya şimdide haziran diyo
canım mayıs sonu ramazan oluyo mayıs başına da yetişmez gibi bende nisan mayıs yada eylül ekim istiyordum yoksabence mayısta yapın balayı falan çok ucuz oluyor hem de kimsecikler olmuyor
a doğru ramazanı hiç düşünmedim ben boşver ramazandan sonra yap o zaman çünkü evlenince ramazan zor oluyor sahuruydu iftarıydı falancanım mayıs sonu ramazan oluyo mayıs başına da yetişmez gibi bende nisan mayıs yada eylül ekim istiyordum yoksa
Evet kuzumm o yüzden Ramazan'dan sonra olsa daha iyi olur ama bakalım iştea doğru ramazanı hiç düşünmedim ben boşver ramazandan sonra yap o zaman çünkü evlenince ramazan zor oluyor sahuruydu iftarıydı falan
nasip nasip işte. en hayırlı zamanda ağzınızın tadıyla mutlulukla olsun inşallah gerisi teferruatEvet kuzumm o yüzden Ramazan'dan sonra olsa daha iyi olur ama bakalım işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?