- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #39.221
İnşallah kuzum benimnasip nasip işte. en hayırlı zamanda ağzınızın tadıyla mutlulukla olsun inşallah gerisi teferruat
Hhahahhahahaha
Kalirsin tabii,oh oldu sanaHhahahhahahahakaldım kız kaldım evde kaldım
Neden beKalirsin tabii,oh oldu sana
oğlum askere gidecek nerdeyse daha görmeye gelmedinNeden be
Kızım söyletme beni şimdi burdaoğlum askere gidecek nerdeyse daha görmeye gelmedin
Soyle ne soylucenKızım söyletme beni şimdi burda
Ben sana hastaneden çıkıp eve gidince müsait olduğun bi zaman bana haber ver bebeni görmeye geleyim dedim "Soyle ne soylucen
kocaman olmuş hakkaten askere ne zaman gidiyor senin oğlanSoyle ne soylucen
Uydurma ben öyle bisey yapmamBen sana hastaneden çıkıp eve gidince müsait olduğun bi zaman bana haber ver bebeni görmeye geleyim dedim "" dedin. Nasıl çıkıp geleyim leeeen
celp bekliyoruz yakinda gelirkocaman olmuş hakkaten askere ne zaman gidiyor senin oğlan
Öyle dedin kızım yalan mı konuşcamUydurma ben öyle bisey yapmambaska bisey demissindir ona gulmusumdur ne bicim teyzesin davet mi bekledin,geliyorum deyip gelmen lazimdi
celp bekliyoruz yakinda gelir
Bahane ariyodun yani eline geçince işine geldi aferin aferinÖyle dedin kızım yalan mı konuşcamo şeyin üstüne şe yapamadım artık napim
Aşk olsun öyle olsa müsait olunca haber ver gelcem der miyimBahane ariyodun yani eline geçince işine geldi aferin aferin
şimdiye komutan olurduUydurma ben öyle bisey yapmambaska bisey demissindir ona gulmusumdur ne bicim teyzesin davet mi bekledin,geliyorum deyip gelmen lazimdi
celp bekliyoruz yakinda gelir
kıyamam len sen bana gel napcan cadıyıAşk olsun öyle olsa müsait olunca haber ver gelcem der miyim
Sön kollarını geliyom aşkitomşimdiye komutan olurdu
kıyamam len sen bana gel napcan cadıyı
sana sormak lazım hocam sön kollarını ne demek ?
Aç kollarını diyecektimsana sormak lazım hocam sön kollarını ne demek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?