- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
selam vermeye korktum açıkcası
iyi yaptın. ben işteyim öyle bi gireyim dedim mola verdik. çıkıcam birazdan. sende ne var ne yokHoşbuldum sıkıldım bi gireyim dedim keyifler nasıl?
beni tırmalama da kimi tırmalıyosan tırmalaben buranın kedisi olayıım mııı
niden ya, çok mu saldırgan geldim yoksa
şundan sonra baya saldırgan geldin ciddenöpücem diyip ısırabilirim, sevimli yaklaşıp tırmalayabilirim
şundan sonra baya saldırgan geldin cidden
Ne güzel iş hayatına atılmışsın keşke bende atılsam çabucakiyi yaptın. ben işteyim öyle bi gireyim dedim mola verdik. çıkıcam birazdan. sende ne var ne yok
beni tırmalama da kimi tırmalıyosan tırmalabana dokunmayan kedi istediği yaşasın burda
bilemiyorum baya tırstım ben şuracıkta uslu uslu otururumama ihtimal o, yapmayadabilirim
sinirimi bozmazsan yapmam : DD
iyi yaptın. ben işteyim öyle bi gireyim dedim mola verdik. çıkıcam birazdan. sende ne var ne yok
beni tırmalama da kimi tırmalıyosan tırmalabana dokunmayan kedi istediği yaşasın burda
boş oturcağına ders çalış tembel seniNe güzel iş hayatına atılmışsın keşke bende atılsam çabucaknapayım ya evdeyim canım sıkkın müzik açtım öyle boş boş oturuyorum
gözüne beni mi kestirdinen güzeli seni tırmalamak, başkası aynı tadı vermiyo : D
bilemiyorum baya tırstım ben şuracıkta uslu uslu otururum
Çalış çalış sıkıldım bende mola verdimboş oturcağına ders çalış tembel seni
sen yaz ben söyliyim mademhee şöyle, ama espri falan yap sıkılmak da istemem
gözüne beni mi kestirdinsen kediysen,ben aslanım yavrum dikkat et bi lokmalık olma
minnoşummm hoş geldinnnnnHarbimmmmmmmm
bende hiç sevmem ders çalışmayıÇalış çalış sıkıldım bende mola verdimşaka bi yana çok çalışmam lazım istediğim yeri kazanmam için
oyleyim,akıllı ol aklını alırımişte sen böyle kötüsün cadı silasın sen
noliyy kızzzkomşulaar yetişin beni yemeye kalktı
Bıktım artık üniye gideyim çok çalışacağım önce bi kapak atayımbende hiç sevmem ders çalışmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?