- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Ayy haberlere konu olcam 19 yaşındaki E.A evinde kör olarak bulundu diyebi ara koymuştu fotosunu sakladım
sağdaki
hayır o benm kankitellam ben buyumbi ara koymuştu fotosunu sakladım
sağdaki
oy nazar degmesin bana her yerde söyleme cimcimemCanm harbide bi cene var o su anda eminim ki 3 topike Cevab yaziordur android gbi gari mas
yine naptıııısöyle çekeyim kulağını
hayır o benm kankitellam ben buyum
Terk mi o nasıl oluyor ya lise terk gibi bdv'yi mi bıraktın anlamadım''beni bilen bilir'' bdv'den terk
valla pampa bi yazdım,bi yazdım,bidaha yazdımbende eski üyeyim ama ağustostan sonra takılmaya başladım. öncesinde 30-40 msjım vardı. hep geyik msjları,öyle aklı selim,eğitici-öğretici bişey yok
oy nazar degmesin bana her yerde söyleme cimcimem
em pinti hemde tirbiyesizzzzBankaya gidiomus iban nu verim para yatr didim takmadi cok pinti cimriymis
sağol bebikimçok güselsiiiz harbi hanım
harbi kız sen çok güzelmşsin ben seni görmediydimhayır o benm kankitellam ben buyum
ben biliyo muyum acabaTerk mi o nasıl oluyor ya lise terk gibi bdv'yi mi bıraktın anlamadım
em pinti hemde tirbiyesizzzzgelsin yolcam saçını
sağol bebikim
gözün gönlün açıldı mıharbi kız sen çok güzelmşsin ben seni görmediydim
oy kıyamaaaammmmm ağlama cimcimeeemmmm. gerekirse evini soyarız sen üzülmeTamam arbimm insan azcik mmarhametli olur diimi bu kizin kocasi yurt disinda bebesi ile napar parasi pulu var mi di hic dusunmuo cokkk magdurummm cokkk: :
tabiisi deeeNiye nazar değerler diye mi canimin ici
Bilmiyorsun bir de ama oluyorsun o da komikmiş hı hıben biliyo muyum acaba
oy kıyamaaaammmmm ağlama cimcimeeemmmm. gerekirse evini soyarız sen üzülme
gözlerim çipil çipil oldu karabahtım kör talihim açıldı bütün işlerim rast gitmeye başladıgözün gönlün açıldı mı
Bilmiyorsun bir de ama oluyorsun o da komikmiş hı hı
kızlar ayıp oldu sizlere selam veremedim kusura bakmayın selamlar hepinizeTamam arbim cokkk Teşekkürler
Arkadaşlar su garibe fitre zekat sadaka virinnnnnbebemle ac kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?