- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Seni rehabilitasyon bölümümüze alcaz, uzunca bir süre orda kalacaksınBende durumlar böyle üni üni diyerek yaşlanmaktan korkuyorum vallabüte kalayım küt küt atsın kalbim
yorgunluktandır o bacımBugün böyle ya.. Doğru yazamıyorum niyeyseHer yazdığım mesajı sonradan düzenledim
Bugün bende konuşamıyorum az önce anneme yapmayı sevdim diyeceğime sevmeyi yaptım dedimBugün böyle ya.. Doğru yazamıyorum niyeyseHer yazdığım mesajı sonradan düzenledim
işte orda büt büt atıyor sonra küt diye gidiyorsunBende durumlar böyle üni üni diyerek yaşlanmaktan korkuyorum vallabüte kalayım küt küt atsın kalbim
Koku ne alemde?yorgunluktandır o bacımbende bugün çok yorulcam pinki teyzemler gelcek ertesi günü de annemin günü var valla bu haftam temizlikle geçti
Razıyım yeter ki kazanayımSeni rehabilitasyon bölümümüze alcaz, uzunca bir süre orda kalacaksın
Saçmalama canım ya, bu sene olmazsa seneye olurRazıyım yeter ki kazanayımvar ya bu senede olmazsa bileklerimi keserim heralde çok istiyorum ya bi de hiç olmuyormuş
şimdilik iyi evelsi gün çılgınlarca temizlik yaptık o biraz bastırdıKoku ne alemde?
Kıyamamşimdilik iyi evelsi gün çılgınlarca temizlik yaptık o biraz bastırdı
vala o kadar çok misafir aldık ki bide çok aksi zamana denk geldi dün günümüz vardı bugün teyzemler yatılı geliyorlar yarın günümüz var falan of içim sıkıldıKıyamam
Zaman geçtikçe daa çok gider o
Yok be kıçı kırık ösym yüzünden canıma kıymam şaka yaptımSaçmalama canım ya, bu sene olmazsa seneye olur
Düzenli çalışırsan yaparsın.
Görüşürüz tatlışımhadi genşler ben kaçıyorum tanıştığıma memnun oldum tanışamadıklarıma da yarın tanışmak dileğiyle iyi akşamlar diliyorum
Ama sadece istemekle olmuyor ki, azıcık emek vermen lazımYok be kıçı kırık ösym yüzünden canıma kıymam şaka yaptımişte sorun tamda burda düzenli çalışmıyorum
Yok çalışıyorum çalışınca çok çalışıyorum aralıksız 8 saat çalıştım geçenlerde bazende şu an olduğu gibi hiç çalışmıyorum çalkantılı ruh halim işteAma sadece istemekle olmuyor ki, azıcık emek vermen lazım
8 saat kendini ona hapsetme ara vererek yap okulda ki gibi.. Böylece sıkılmazsınYok çalışıyorum çalışınca çok çalışıyorum aralıksız 8 saat çalıştım geçenlerde bazende şu an olduğu gibi hiç çalışmıyorum çalkantılı ruh halim işte
Öyle yaparım yarın ya da ertesi gün veya önümüzdeki hafta8 saat kendini ona hapsetme ara vererek yap okulda ki gibi.. Böylece sıkılmazsın
Niye erteliyon be.. Sınav ne zaman?Öyle yaparım yarın ya da ertesi gün veya önümüzdeki hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?