- 10 Eylül 2011
- 5.629
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Hele hareketlere bakyok yaşamak için asla istemem afyondan da vazgeçmemhangi bölümü istiyorsun
İstiyorum işte büyümekBüyüyüp napcan ya.. Kal yaşında boşver
Avrupa yakasıdayım, sen?
Ee az kalmışpuff hatırlatmasana6da gidiyorum kuzum
öyle ya yaşanmaz ordaHele hareketlere bakgeçen sene tmden hazırlandım yanlış tercihlerim yüzünden güme gittim bu sene sözelden gireceğim edebiyat tarih coğrafya gazetecilik olur hepsini istiyorum Bir de İstanbul dışında bir yer olursa çok memnun kalırım sipariş veriyorum sanki
Büyüyene madalya takmıyorlarİstiyorum işte büyümekbende avrupadayım
şu son saat geçmiyor yeminleEe az kalmış
Eşimde 6 da çıkıyor
Ama daha güzel sohbet ediyoruz işteşu son saat geçmiyor yeminle
Aynen ya herşeyi berbat gezmesi çok güzel yaşaması değilöyle ya yaşanmaz ordahallederik ya nolcak allah gönlüne göre versin bende ygs-lys ablasıyım az çok halden anlarım kardeşim de girecek de sınava
diyemezsin kocaman minnakı boşa mı yazdım benAynen ya herşeyi berbat gezmesi çok güzel yaşaması değilçok sağol size apla diyebilir miyim?
ha sen özlüyorsun beniAma daha güzel sohbet ediyoruz işteSonra sabaha kadar olmayacaksın
Bende normal şartlarda istemem ama çok sıkıldım büyüsem iş hayatına atılsam sorumluluk almak istiyorum deli miyim ya istediğim şeye bak ama istiyorum işteBüyüyene madalya takmıyorlar
21 de kalmak isterdim şahsen
Diyeyim ya nolur şaka şaka korktum galibadiyemezsin kocaman minnakı boşa mı yazdım ben
canının istediğini diyebilirsin şekerimDiyeyim ya nolur şaka şaka korktum galiba
O zaman minnak dicemcanının istediğini diyebilirsin şekerim
Özlüyorum tabi, sen özlenmeyecek hatunmusunha sen özlüyorsun beni
bak yaO zaman minnak dicem
Valla sırf sorduğun için söylüyorum, deli gibi duruyorsun ama bilemem tabiBende normal şartlarda istemem ama çok sıkıldım büyüsem iş hayatına atılsam sorumluluk almak istiyorum deli miyim ya istediğim şeye bak ama istiyorum işte
ay şımardımÖzlüyorum tabi, sen özlenmeyecek hatunmusun
Ohh akşam öpücüğümü de aldımay şımardımutandım kuzum benimm bende seni özlüyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?