- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Biliyorum ama ders çalışmaktan ve beklemekten çok sıkıldım her şey hemen olsun istiyorumbak yatamam hadi de bakalım kız öyle büyücem çalışcam falan deme gününün kıymetini bil o günler geri gelmiyor
Herkes aynı şeyi söylüyo biliyo musun? İlk kez duymuyorum yaniğğValla sırf sorduğun için söylüyorum, deli gibi duruyorsun ama bilemem tabi
Ne oldu cimcimem
Ondan birşey çıkmaz, kendi kendine küsüyor, kiblemez
Tatlım ben onu dışarda okudumBna civab vermedin sabh bnkaya gidiom didin hesab nu verim bna pata yatr didim erifim yurtdislarin kucamda bebegimle ac susuz kaldj para yatr didim takmadin
boşver korkutmak gibi olmasın da o çalıştığın dersin 10 katını çalışıyorsun üni deBiliyorum ama ders çalışmaktan ve beklemekten çok sıkıldım her şey hemen olsun istiyorum
bugün pek bir aşkla dolduk ya hayırlısıOhh akşam öpücüğümü de aldım
Tatlım ben onu dışarda okudum
Ver yatırayım hemen
bugün pek bir aşkla dolduk ya hayırlısı
Evde para yok kız, lazımsa yollayayım. YorulmayınIstemmaksam harbimle evini soymaya gelcez
Olsun ya 2 sene boyunca aynı dersleri çalışmaktan çok sıkıldım hep aynı şeyleri yemek istemiyorum biraz da üni derslerinin tadına bakayım yaboşver korkutmak gibi olmasın da o çalıştığın dersin 10 katını çalışıyorsun üni de
sen her halinle güzelsin şekerim kemer sadece aksesuar kalır yanındaBu aslında normal halim
Kemerden sonra kudurup, sataşmaya başladım millete
Düşünsene en kibara aday gösterilmiştim
vala vize final büt yaz okulu orda da hep aynılarını görüyorsunOlsun ya 2 sene boyunca aynı dersleri çalışmaktan çok sıkıldım hep aynı şeyleri yemek istemiyorum biraz da üni derslerinin tadına bakayım ya
Duygu karmaşası yaşattın banasen her halinle güzelsin şekerim kemer sadece aksesuar kalır yanındasenmiymişsin en kibar
Olsun büte kalmaya bile razıyım yeter ki ünili olayımvala vize final büt yaz okulu orda da hep aynılarını görüyorsun
ben sevdim mi böyle sersem ederimDuygu karmaşası yaşattın bana
Sevdin mi dövdün mü bacım
kız büyük konuşma öyle allah korusun de bakim ay vallahi deli buOlsun büte kalmaya bile razıyım yeter ki ünili olayım
ben sevdim mi böyle sersem ederim
yazmayı bile şaşırmışsın yaşırdım ne pinkiiiNe tepki vereceğimi yaşırdım yani okuyunca
Bugün böyle ya.. Doğru yazamıyorum niyeyseyazmayı bile şaşırmışsın yaşırdım ne pinkiii
Bende durumlar böyle üni üni diyerek yaşlanmaktan korkuyorum vallakız büyük konuşma öyle allah korusun de bakim ay vallahi deli bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?