- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Beni artık 1. yapmazlar, çok şımardım çok bildiğin gibi değilKatil yavrum katil topla kuşaklari
Simarmak hakkin o kurabiyelerden tatmak isterimBeni artık 1. yapmazlar, çok şımardım çok bildiğin gibi değil
Sana oy moy yokBeni artık 1. yapmazlar, çok şımardım çok bildiğin gibi değil
CanımsınSimarmak hakkin o kurabiyelerden tatmak isterim
Ama kuzu ben bi kere yapayım dedim, sonra önüne geçemedim, birde farkındaysa sadece adrayı görünce coştumSana oy moy yok
kİz daha yeni cuma zayiflama yarismasindan mezunoldum basari oykum bile varCanımsınBen yapıp yollayayım sana 1 tepsi
Çok ısrar ettik aç diye, sağolsun kırmadıbi sen eksiktin harbi geyik topiği açmayan
Justta geldiiibi sen eksiktin harbi geyik topiği açmayan
Hadi ya aferinkİz daha yeni cuma zayiflama yarismasindan mezunoldum basari oykum bile var
Justta geldiii
Tarza katiliyomusun bebek
Bende öyle düşündüm,dedim açayım o zamanbi sen eksiktin harbi geyik topiği açmayan
Hedef kiloma ulasmistim 2kilo kalmsti gerci hedefe ama biraktim yeter diyip :) gelirim vallahiiiHadi ya aferin
Niye bıraktın? Şubat tatili bitince bizde yapcaz 1 aylık, onada gelsene
Ben çekerim yavrimkatılcam aslında ama fotomu çekcek kimsem yok
Kiz aynadan cek nolucakkatılcam aslında ama fotomu çekcek kimsem yok
Ben çekerim yavrim
İyi o zaman aklıma yazdım seniHedef kiloma ulasmistim 2kilo kalmsti gerci hedefe ama biraktim yeter diyip :) gelirim vallahiii
Kiz aynadan cek nolucak
Heee beleş gelinlik gelirsin tabiigelinlik yarışması olsa gelir yanında katılırdım
tAmam canm unutma ha beniİyi o zaman aklıma yazdım seni
Eğleniriz ya, biz bize olcaz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?