- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Iyı etmişsinvay anasını ağzım sulandi o nasıl bir anlatis
Alıştır ya, senin için zor zaten, saatlerce sallamaktan ayak mı kalırHiç istemedim ana benim oğlum dogdugundan berri kolik bebekti oyuzden mecbur kaldım
Gunduzlerı yatağa yatırıyorum uyuyor alıştırdım geceleri içinde alıstırcam muayyen gunun bitsinde çok sınırlı oluyorum yoksa
AhahahIyı etmişsinvay anasını ağzım sulandi o nasıl bir anlatis
Akşam akşam yoldan çıkarma benianlatıkkları tam ben gellll yakınızz
Bende duscem o yanlisapinks: 38983771 .!.:eninde sonunda yicen o haltı
Ahahahdeli gbi squat yapiym o bel oyugu buraya gelecekkk!!!
Ay ben yapamiyorum onu çok sıkıcıAhahahdeli gbi squat yapiym o bel oyugu buraya gelecekkk!!!
Akşam akşam yoldan çıkarma beni
Hdhdbedbsuvfjskvsxvkhssvckajvckajdv2 dene gamzem belimde çok şükür vesselam seksilik bizim işimiz since of 1993
Benimde çilek lekem var anamin hamileyken cani cilek cekmis2 dene gamzem belimde çok şükür vesselam seksilik bizim işimiz since of 1993
Ciddi mi kız? Nerende?Benimde çilek lekem var anamin hamileyken cani cilek cekmis
Benimde çilek lekem var anamin hamileyken cani cilek cekmis
Cem yilmazi yasaklıyorum sanayerçekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz tadı gelsin
Yabanci guzlar yaparken seksi duruyi ben yaparken niye mangal basindaymis gibi oluyomAy ben yapamiyorum onu çok sıkıcı
Cem yilmazi yasaklıyorum sana
Belimde ufacik bi kirmizilik :) kucukken yuvarlakmis buyudukce dagildi annem yiyememis o an cilegi o lekeyi de ona bagliyo:)Ciddi mi kız? Nerende?
Heh bende öyle oluyorum o yüzden sıkılıyorumYabanci guzlar yaparken seksi duruyi ben yaparken niye mangal basindaymis gibi oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?