- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Boy kilo ne senin canim?Hedef kiloma ulasmistim 2kilo kalmsti gerci hedefe ama biraktim yeter diyip :) gelirim vallahiii
Yok yok unutmam, buralarda olursun zaten, bırakmazsın bizitAmam canm unutma ha beni
Heee beleş gelinlik gelirsin tabiihiç demiyosun alayim 4-5 kilo baklavami,elini öpmeye gideyim
170- 56Boy kilo ne senin canim?
YOok birakmam takibe bile aldimYok yok unutmam, buralarda olursun zaten, bırakmazsın bizi
Ohuyom ben ya diyosun yanigözün doysun koskoca tükkanın var şu kız öğrenci yardım edin demonnn
Kiz daha ne zayiflamaya calisiyosun170- 56
Ohuyom ben ya diyosun yani
Ahahah utandirma gizdehşetül vahşet
Elleme zayıflasınKiz daha ne zayiflamaya calisiyosunkemikleride eriticen herhal
Sana burdan tebrik yolluyorum adananin gulüüüne sandııınnnnnn attım hafızaya beyin bedava niye hamallık edeyim
En son o hale geldim yanak kalmadi yuzumde birakiyorm ben dedimKiz daha ne zayiflamaya calisiyosunkemikleride eriticen herhal
Hiç istemedim ana benim oğlum dogdugundan berri kolik bebekti oyuzden mecbur kaldım
O başka
Öyle zor değil mi niye ayağa alıştırdın?
Yok vermiycez biz kızımızıElleme zayıflasın
Evlenir evlenmez kilo alacak, dengeler alınca
Daha evlenmiyomm ohuyom ben ahahahElleme zayıflasın
Evlenir evlenmez kilo alacak, dengeler alınca
En son o hale geldim yanak kalmadi yuzumde birakiyorm ben dedim
Smdi spora agirlik verdim zaten yapiyodum ama asil hedef dimdik kalcalar seksi bi bel oyugu ve sutun bacaklar
Iyı etmişsinEn son o hale geldim yanak kalmadi yuzumde birakiyorm ben dedim
Smdi spora agirlik verdim zaten yapiyodum ama asil hedef dimdik kalcalar seksi bi bel oyugu ve sutun bacaklar
eninde sonunda yicen o haltıDaha evlenmiyomm ohuyom ben ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?