- 10 Eylül 2011
- 5.630
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #1.481
çok çalış sana devredeyim bak eylül boş oturuyo biseyler getirde para kazanalim
Bencedeeeylül ben seni sürekli görüyorum ama tanimiyorum hiç. Kaç yasindasin,cocuklarin kız mi erkek mi? Anlatır mısın biraz
28 yaşındayım 2 erkek bebem var 1 yaşındalar. (Ikizler) yarışmacı arkadişlere başarılarçok çalış sana devredeyim bak eylül boş oturuyo biseyler getirde para kazanalim
Bencedeeeylül ben seni sürekli görüyorum ama tanimiyorum hiç. Kaç yasindasin,cocuklarin kız mi erkek mi? Anlatır mısın biraz
Aa maşallah maşallah28 yaşındayım 2 erkek bebem var 1 yaşındalar. (Ikizler) yarışmacı arkadişlere başarılar5 yıllık Evliyim.toplamda 10 Yıldır sevgülüyük
pko mu başka bişey de var mı ?Aa maşallah maşallahben 26,5 gum. 2,5 yıllık evliyim. Kadin hastalıklarım var tedavi görüyorum,bebegim olmuyor ama bu yıl olacak içime doguyor
Pampa afilli bi hayatim var bol ekşınlısen de anlat pampa, ben çay kapıp geliyom
her gün anlat
Inşallah canım benimkilerde kolay olmadı. Rabbim en kısa sürede muradını versin inşallah. Ilaç tedavisi gördüm sonra geldi sıpalar.Aa maşallah maşallahben 26,5 gum. 2,5 yıllık evliyim. Kadin hastalıklarım var tedavi görüyorum,bebegim olmuyor ama bu yıl olacak içime doguyor
Pko,yumurta tembelliği,tuplerden biri tikali. Hormon bozukluğu. Ilacsiz adet goremiyorumpko mu başka bişey de var mı ?
Allah bağışlasın canimmmInşallah canım benimkilerde kolay olmadı. Rabbim en kısa sürede muradını versin inşallah. Ilaç tedavisi gördüm sonra geldi sıpalar.
Gözlerim yaşardıinşallah istediğinin gibi olur, duacınım ))
bak bu gün ne kadar sevimliyim
Pko,yumurta tembelliği,tuplerden biri tikali. Hormon bozukluğu. Ilacsiz adet goremiyorum
Allah Allahya bende de bi yamukluk var, benim aşırı düzensiz adetlerim
gidiyom doktora kontrol hapı veriyor, biir pko var dyor biri yok diyor
hiç adtimin 3.gününe denk getiirp hormon tahlili yaptıramadım ya
Canım en azından sorun biliniyor. Sırayla hepsi halolduğunda gelir senin Meleğin. Bunların hepsinin tedavisi mevcut. Benimde yumurta tembelliğim vardı birde prolaktinim yüksekti. İlaçla halloldu çok şükür azcık zamanPko,yumurta tembelliği,tuplerden biri tikali. Hormon bozukluğu. Ilacsiz adet goremiyorum
Allah Allahihmal etme git mutlaka. Kontrol hapinida kullanmamaya çalış. Çok zararı var...
2,5 yıl oldu her ay hüsranCanım en azından sorun biliniyor. Sırayla hepsi halolduğunda gelir senin Meleğin. Bunların hepsinin tedavisi mevcut. Benimde yumurta tembelliğim vardı birde prolaktinim yüksekti. İlaçla halloldu çok şükür azcık zaman
Adet duzensizliginin en büyük nedeni hormon bozukluğu,yumurta tembelligidir zaten canm. Tedavini ol yaşın küçükken. Sonra bizim gibi sıkıntı çekme. Bıktım artık millete açıklama yapmaktanöyle yapıyorum zaten, hormon bozukluğu olabilir bende de
Evet kafaya takıncada olmuyor aslında ama insanın elinde değilki. Abi'min eşi yengemin Rahmi eğriydi tedavi GÖRDÜ olursada 7 aylık doğar dedi doktorlar ama çok şükür oda tamam artık oluruna bırakacam dedi 3 yıl sonra hamile kaldı kendiliğinden. Ayrıca 3 aşılama olumsuz geçmişti. Birgün kendiliğinden olmuş şuan 4 aylık kucağında. Dualarım seninle arkadaşım2,5 yıl oldu her ay hüsranartık bıraktım ucunu,amaaannn modundayim bide böyle deniycem
Bende sürekli düşünmüyoruz diyordum. Tedavi gördüğümü ailem bile bilmiuordu. Kaynanam neler etti bana ah ah ama en sonunda sustu şükür.Adet duzensizliginin en büyük nedeni hormon bozukluğu,yumurta tembelligidir zaten canm. Tedavini ol yaşın küçükken. Sonra bizim gibi sıkıntı çekme. Bıktım artık millete açıklama yapmaktanher gören daha cocugunuz yok mu,niye yapmiyosunuz diyo ya agzinin üstüne kürekle vurasim geliyo
Adet duzensizliginin en büyük nedeni hormon bozukluğu,yumurta tembelligidir zaten canm. Tedavini ol yaşın küçükken. Sonra bizim gibi sıkıntı çekme. Bıktım artık millete açıklama yapmaktanher gören daha cocugunuz yok mu,niye yapmiyosunuz diyo ya agzinin üstüne kürekle vurasim geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?