Muhabbet Kafe

28 yaşındayım 2 erkek bebem var 1 yaşındalar. (Ikizler) yarışmacı arkadişlere başarılar 5 yıllık Evliyim.toplamda 10 Yıldır sevgülüyük

28 yaşındayım 2 erkek bebem var 1 yaşındalar. (Ikizler) yarışmacı arkadişlere başarılar 5 yıllık Evliyim.toplamda 10 Yıldır sevgülüyük
Aa maşallah maşallah ben 26,5 gum. 2,5 yıllık evliyim. Kadin hastalıklarım var tedavi görüyorum,bebegim olmuyor ama bu yıl olacak içime doguyor

Aa maşallah maşallah ben 26,5 gum. 2,5 yıllık evliyim. Kadin hastalıklarım var tedavi görüyorum,bebegim olmuyor ama bu yıl olacak içime doguyor
Inşallah canım benimkilerde kolay olmadı. Rabbim en kısa sürede muradını versin inşallah. Ilaç tedavisi gördüm sonra geldi sıpalar.

Inşallah canım benimkilerde kolay olmadı. Rabbim en kısa sürede muradını versin inşallah. Ilaç tedavisi gördüm sonra geldi sıpalar.
Allah bağışlasın canimmm hayırlısı ya,biz çabalıyoruz varsa nasibimiz gelir. Yoksa kendimi yirtsam ne fayda

Pko,yumurta tembelliği,tuplerden biri tikali. Hormon bozukluğu. Ilacsiz adet goremiyorum

ya bende de bi yamukluk var, benim aşırı düzensiz adetlerim

gidiyom doktora kontrol hapı veriyor, biir pko var dyor biri yok diyor

hiç adtimin 3.gününe denk getiirp hormon tahlili yaptıramadım ya

ya bende de bi yamukluk var, benim aşırı düzensiz adetlerim

gidiyom doktora kontrol hapı veriyor, biir pko var dyor biri yok diyor

hiç adtimin 3.gününe denk getiirp hormon tahlili yaptıramadım ya
Allah Allah ihmal etme git mutlaka. Kontrol hapinida kullanmamaya çalış. Çok zararı var...

Pko,yumurta tembelliği,tuplerden biri tikali. Hormon bozukluğu. Ilacsiz adet goremiyorum
Canım en azından sorun biliniyor. Sırayla hepsi halolduğunda gelir senin Meleğin. Bunların hepsinin tedavisi mevcut. Benimde yumurta tembelliğim vardı birde prolaktinim yüksekti. İlaçla halloldu çok şükür azcık zaman

2,5 yıl oldu her ay hüsran artık bıraktım ucunu,amaaannn modundayim bide böyle deniycem

öyle yapıyorum zaten, hormon bozukluğu olabilir bende de
Adet duzensizliginin en büyük nedeni hormon bozukluğu,yumurta tembelligidir zaten canm. Tedavini ol yaşın küçükken. Sonra bizim gibi sıkıntı çekme. Bıktım artık millete açıklama yapmaktan her gören daha cocugunuz yok mu,niye yapmiyosunuz diyo ya agzinin üstüne kürekle vurasim geliyo

2,5 yıl oldu her ay hüsran artık bıraktım ucunu,amaaannn modundayim bide böyle deniycem
Evet kafaya takıncada olmuyor aslında ama insanın elinde değilki. Abi'min eşi yengemin Rahmi eğriydi tedavi GÖRDÜ olursada 7 aylık doğar dedi doktorlar ama çok şükür oda tamam artık oluruna bırakacam dedi 3 yıl sonra hamile kaldı kendiliğinden. Ayrıca 3 aşılama olumsuz geçmişti. Birgün kendiliğinden olmuş şuan 4 aylık kucağında. Dualarım seninle arkadaşım

Bende sürekli düşünmüyoruz diyordum. Tedavi gördüğümü ailem bile bilmiuordu. Kaynanam neler etti bana ah ah ama en sonunda sustu şükür.

ama çocuk sahibi olurken biraz sorun yaratsa da çok zor olmuyor dimi, bir şekilde olnuyor yani

türk milleti meraktan ölecek zaten bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…