- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #1.501
Belli olmuyo o bazilari hemen hamile kaliyo bazıları 3-5 ay deniyo öyle oluyo. Başka sorun yoksa tabii.ama çocuk sahibi olurken biraz sorun yaratsa da çok zor olmuyor dimi, bir şekilde olnuyor yani
türk milleti meraktan ölecek zaten bacım
Burda varbenmi yaşlandım yoksa artık KKda hiç atraksiyonmu yok ?
bacımmm eskiden ne konular açılırdı beeeeeBurda varbdv hüsran artık
Aaa ne guzellEvet kafaya takıncada olmuyor aslında ama insanın elinde değilki. Abi'min eşi yengemin Rahmi eğriydi tedavi GÖRDÜ olursada 7 aylık doğar dedi doktorlar ama çok şükür oda tamam artık oluruna bırakacam dedi 3 yıl sonra hamile kaldı kendiliğinden. Ayrıca 3 aşılama olumsuz geçmişti. Birgün kendiliğinden olmuş şuan 4 aylık kucağında. Dualarım seninle arkadaşım
Benimde tedavi olduğumu kimse bilmiyor. Istemiyoruz,şimdilik erken diyoruz. Kaynanam manyak zaten. Bana güvenip çocuk dogurma bakmam ben dediBende sürekli düşünmüyoruz diyordum. Tedavi gördüğümü ailem bile bilmiuordu. Kaynanam neler etti bana ah ah ama en sonunda sustu şükür.
Manyak yaaaharbi bak ben troll oldum : DDEnHarbiKiz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/azcik-soguk-gibi-gibi.789855/
başlık çok şık...akışta ilgimi çekti
kim yapmışsa ellerine sağlıközel yapım ))
Merhaba,hos geldinbacımmm eskiden ne konular açılırdı beeeee
bazen neydi adııııayy haıtlayamadım eylul biri vardıyaaaaa dillere destan
Demek amacimiza ulastikbaşlık çok şık...akışta ilgimi çekti
Manyak yaaaçok tatlisin lan sen
kim yapmışsa ellerine sağlık
kesinlikle..insanın bi girise geliyor içeri..dışı böyleyse oturma odası nasıldır diyesi geliyorMerhaba,hos geldin
Demek amacimiza ulastikhoş geldin miskamber
Aaaaaşımartıyosun beni
öperim seni
ay millet ciddiye almış, yapmazdım bilsem ))
orjinal...tarihi eser bi nevi diyorsunonlar antik yunandan kalma mermerler
tasarımı harbi'ye ait
Aaaaahem öptü,hem opucuklu smiley yaptiii sasirtiyorsun beni honki ponki torino
orjinal...tarihi eser bi nevi diyorsun
Kaynananda manyak mı neAaa ne guzellAllah bagislasin bebisini. Sağol canimm,Allah razı olsunn
Benimde tedavi olduğumu kimse bilmiyor. Istemiyoruz,şimdilik erken diyoruz. Kaynanam manyak zaten. Bana güvenip çocuk dogurma bakmam ben dedieşim evin tek çocuğu. Kaynanam: çocuk sevsem ben dogururdum zaten,bana hiiic guvenme yaparken. Diyo sanki ona birakacaktim bende manyaaahh
varsa içerim..biraz demli olabülür :)yok be ya yazık oldu mermerlere
kıytırık bi kafe işte ))
çay içer misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?