- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #1.521
Hangisi kız aklıma gelmedi. Mervecik mi Haha oda gelsin tam olsunbacımmm eskiden ne konular açılırdı beeeee
bazen neydi adııııayy haıtlayamadım eylul biri vardıyaaaaa dillere destan
Hahayyttkesinlikle..insanın bi girise geliyor içeri..dışı böyleyse oturma odası nasıldır diyesi geliyor..hoş buldum
varsa içerim..biraz demli olabülür :)
Merhaba,hos geldin
Demek amacimiza ulastikhoş geldin miskamber
Hangisi kız aklıma gelmedi. Mervecik mi Haha oda gelsin tam olsun
mervecik konu açmıyıdukiHangisi kız aklıma gelmedi. Mervecik mi Haha oda gelsin tam olsun
Aleykum selammmasi görünüşümün altındaki pampik yanım , size selam eder ))
Oooo Latif varsa tamamdırHahayytt
Siz degerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek icin otantik bir ortam hazirladik
Kafemizde her türlü meşrubat bulunmaktadir. Bu gece latif doğan eşliğinde fasıl yapacağiz. Tüm forum davetlidir
latif doğan eşliğinde fasılmı hehehehehHahayytt
Siz degerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek icin otantik bir ortam hazirladik
Kafemizde her türlü meşrubat bulunmaktadir. Bu gece latif doğan eşliğinde fasıl yapacağiz. Tüm forum davetlidir
Benim için dillere destan o hatunmervecik konu açmıyıduki
vayyyyy...baya aktifsiniz...Hahayytt
hoş buldummmm ennn ennnnn eeeeen arbiii kızzzzz
bulum eylul buldummmm NATLUS HAHAHAHAHAHAHAHAH
birini al..tek şeker alıyorum..mersi....şeker kullanmıyosan, aliyim şekerleri : ))
Tebi canimvayyyyy...baya aktifsiniz...
Oooo Latif varsa tamamdır
latif doğan eşliğinde fasılmı heheheheh
Aleykum selammmbenden de selam et kendisine
Uyuyan yılanı uyandırma bosvernatlusu benim gözlerim de arıyor, ulaşalım ona bulalım onu : D
Kanım kaynasmadi desem yalan olursevdin mi onu ))
Hatun efsane oldu gitti. Müge anlıya mı haber etseknatlusu benim gözlerim de arıyor, ulaşalım ona bulalım onu : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?