- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #1.701
Dünya'nın Parasını verdik doymadı gözü hala bizi kötülüyor. Asıl harbi pissŞu hale bak hem yemişler parada ödememişler bide pis bırakmışlar sokma bunları bidaha dükana bacım.Iykkk
Lütfen kelimelerimize tikkat edelim. Özel korumalarima vurdurturum senibenim onca parayı bir haftalık beleşe saydı bu gözü doymaz
senin ne hesabını kapatıcak canım yanılıyorsun
Geçmiş olsun
Aaauuu Komşular yetişin soyulduk
Şu hale bak hem yemişler parada ödememişler bide pis bırakmışlar sokma bunları bidaha dükana bacım.Iykkk
al şu parayı cebinde bulunsun lazım olurKızlar ben çıkıyorum. Aksam 9-10 a kadar yokum... @pontipayn. Belescilere dikkat et yawrim
Harbii ne diyo bunlarr hani para vermemişlerdi. ne örüyon sen .bacımmm iliklerinimi kurutacan. anam sen..Dünya'nın Parasını verdik doymadı gözü hala bizi kötülüyor. Asıl harbi piss
Kaçma kız yakacam buralarıKızlar ben çıkıyorum. Aksam 9-10 a kadar yokum... @pontipayn. Belescilere dikkat et yawrim
al şu parayı cebinde bulunsun lazım olur
verdim cevabını matmazelimm.. kandırıyodu beni ağladı bana garibim yiyolar içiyolar para vermiyolar bide pis bırakıyolar diye acıdım haline inandım aç gözlü mekan sahibiiii..vay şuna bak destek görünüp paradan sıyrılma derdin desin ha
yemezler sökül bakalım sende seninde paracıklarını göreliim
verdim cevabını matmazelimm.. kandırıyodu beni ağladı bana garibim yiyolar içiyolar para vermiyolar bide pis bırakıyolar diye acıdım haline inandım aç gözlü mekan sahibiiii..
saçayım ben başından paralarıben yola çıkıcam bugün bana ver malum yolda belde ne olur bilinmez boşver harbiyi
verdim cevabını matmazelimm.. kandırıyodu beni ağladı bana garibim yiyolar içiyolar para vermiyolar bide pis bırakıyolar diye acıdım haline inandım aç gözlü mekan sahibiiii..
harbinin son durumu şudur bilginize
bence bu kadar parayı pişirip kendi yiyo kendi pisliği onlar hiç acıma vur sümsügü
Eyvahhhh sıyırdı garibimmm kaybettik onudaaa.harbinin son durumu şudur bilginize
hayırlı yolculuklar tatlımkızlar bende çıkayım
belki gelmem hadin bye
beniçok geriyor şu yolculuklar nedense bide uçak olunca daha beter
boşver açgözlü harbinin hazin sonu diye film çekelim mi ?Eyvahhhh sıyırdı garibimmm kaybettik onudaaa.
paralara tapan kadınboşver açgözlü harbinin hazin sonu diye film çekelim mi ?
Minnak evin kokusu nasıl oldu?eurolara fısıldayan kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?