Muhabbet Kafe

büyüdükçe bozuluyor benimki 12 aylık ocak 6 doğum günüydü diş ağrısı grip bi de karnı yandı geçen hafta hepten düzen falan kalmadı olan da gitti bitti
yok yok iki yaşında falan anca düzelir uykusu o diş çıkarma zamanı zor geçer zaten normal böyle yapması allah sabır versin canım diş çok zor cidden

çocuğun var mı ki pampa ? : D
ya en küçük kardeşimin hamileliğinde annem çok hasta oldu o ara herşeyle ben ilgilendim doğar rahatlarız dedik daha da kötü oldu hiç bakamadı hep ben baktım kardeşimi büyüttüm anne değilim ama çok iyi bilirim zorluğunu bir de gazlı bebekti bizimki tam 1.buçuk sene hiç uyutmamıştı bizi her gece sancıyla uyanırdı

ayy amin sık sık eşime bu bebeği yapmak kimin fikriydi diyorum Allah affetsin ama gerçekten zorlanıyorum artık
2 sene zor tatlım ama ondan sonra iyiki yapmışım dersin annem çok ağlamıştı kardeşimde keşke olmasaydı diye şimdi de iyiki yapmışım der neşemiz o bizim

anladım, tecrubeliymişin

adaylara tecrubeni belirt

geomatik mühendisliği,

bana göre de değil be bacım

işin iyi mi memnun musun?
vayy çok iyi bölüm gerçekten
iyi ya çok şükür şu hayattaki en doğru tercihlerimden birisi diyelim mesleği sevmek çok önemli yoksa çekilmez valla

ya iş bulamazsam

korkuyorum açıkcası
bulursun ya illaki denk geliyor ama yeni mezun olunca maaşları falan düşük veriyorlar ilk başta o konuda zorluk oluyor sonra da tecrüben olduğu için illlaki buluyorsun işi . en bulamadığın zaman devlete girersin tatlım sizin alanınız geniş hem değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…