- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #1.741
yok yok iki yaşında falan anca düzelir uykusu o diş çıkarma zamanı zor geçer zaten normal böyle yapması allah sabır versin canım diş çok zor ciddenbüyüdükçe bozuluyor benimki 12 aylık ocak 6 doğum günüydü diş ağrısı grip bi de karnı yandı geçen hafta hepten düzen falan kalmadı olan da gitti bitti
ayy amin sık sık eşime bu bebeği yapmak kimin fikriydi diyorum Allah affetsin ama gerçekten zorlanıyorum artıkyok yok iki yaşında falan anca düzelir uykusu o diş çıkarma zamanı zor geçer zaten normal böyle yapması allah sabır versin canım diş çok zor cidden
ya en küçük kardeşimin hamileliğinde annem çok hasta oldu o ara herşeyle ben ilgilendim doğar rahatlarız dedik daha da kötü oldu hiç bakamadı hep ben baktım kardeşimi büyüttüm anne değilim ama çok iyi bilirim zorluğunu bir de gazlı bebekti bizimki tam 1.buçuk sene hiç uyutmamıştı bizi her gece sancıyla uyanırdıçocuğun var mı ki pampa ? : D
2 sene zor tatlım ama ondan sonra iyiki yapmışım dersin annem çok ağlamıştı kardeşimde keşke olmasaydı diye şimdi de iyiki yapmışım der neşemiz o bizimayy amin sık sık eşime bu bebeği yapmak kimin fikriydi diyorum Allah affetsin ama gerçekten zorlanıyorum artık
ya en küçük kardeşimin hamileliğinde annem çok hasta oldu o ara herşeyle ben ilgilendim doğar rahatlarız dedik daha da kötü oldu hiç bakamadı hep ben baktım kardeşimi büyüttüm anne değilim ama çok iyi bilirim zorluğunu bir de gazlı bebekti bizimki tam 1.buçuk sene hiç uyutmamıştı bizi her gece sancıyla uyanırdı
hehe tecrübe hemde ne tecrübe çocuk anne olduydum resmen 8. sınıftım ben o zaman birlikte büyümüş oldukanladım, tecrubeliymişin
adaylara tecrubeni belirt
iyi ki doğurdum iyi ki sürpriz oldun bana bebeğim diyorum ama baba ilgisiz olunca o şekil çemkiriveriyorum2 sene zor tatlım ama ondan sonra iyiki yapmışım dersin annem çok ağlamıştı kardeşimde keşke olmasaydı diye şimdi de iyiki yapmışım der neşemiz o bizim
iyi ki doğurdum iyi ki sürpriz oldun bana bebeğim diyorum ama baba ilgisiz olunca o şekil çemkiriveriyorum2 sene zor tatlım ama ondan sonra iyiki yapmışım dersin annem çok ağlamıştı kardeşimde keşke olmasaydı diye şimdi de iyiki yapmışım der neşemiz o bizim
ama çocuk stres kaynağı zaten normal böyle olman sen büyütmüşsün bile maşallahiyi ki doğurdum iyi ki sürpriz oldun bana bebeğim diyorum ama baba ilgisiz olunca o şekil çemkiriveriyorum
prensesim o benim ya ben ona özelim başka birine tahammülümüz bile yok o uyurken şu işleri halledeyim gelirim geneama çocuk stres kaynağı zaten normal böyle olman sen büyütmüşsün bile maşallah
tamam canım kolay gelsin piremsesi de öp benim için melek onlar ya kokuları bile cennet ..prensesim o benim ya ben ona özelim başka birine tahammülümüz bile yok o uyurken şu işleri halledeyim gelirim gene
ponti kız napıyonanladım, tecrubeliymişin
adaylara tecrubeni belirt
ponti kız napıyon
bende de aynı nolsun iş güç bir yandan da kkbelgesel izliyorum,ders çalışıyorum ve buraya takılıyorum
10 parmağımda 10 marifet yanii
sen napıyosun ?
bende de aynı nolsun iş güç bir yandan da kküni mi okuyorsun ? yoksa kpss falan mı hazırlanıyorsun
yok değilim bir ofiste çalışıyorum devlet bana göre değilüniversite okuyorum, son sınıfım
sen devlet memurusun galiba ?
yok değilim bir ofiste çalışıyorum devlet bana göre değilhangi bölüm
vayy çok iyi bölüm gerçektengeomatik mühendisliği,
bana göre de değil be bacım
işin iyi mi memnun musun?
vayy çok iyi bölüm gerçekten
iyi ya çok şükür şu hayattaki en doğru tercihlerimden birisi diyelim mesleği sevmek çok önemli yoksa çekilmez valla
bulursun ya illaki denk geliyor ama yeni mezun olunca maaşları falan düşük veriyorlar ilk başta o konuda zorluk oluyor sonra da tecrüben olduğu için illlaki buluyorsun işi . en bulamadığın zaman devlete girersin tatlım sizin alanınız geniş hem değil mi ?ya iş bulamazsam
korkuyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?