- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #1.721
iyi canım ya çok şükür o berbat koku gitti ara sıra yine bir koku geliyordu o da kalmadı artık ama yumuşatıcıyı yapamadım yapsam tam çıkardı kokusu sanırımMinnak evin kokusu nasıl oldu?
bu başlık daha iyiii beya ..fısıldayan..Minnak evin kokusu nasıl oldu?
Geçtiyse sevindim canım. Çünkü evde kötü koku olunca insan sinir oluyor :)iyi canım ya çok şükür o berbat koku gitti ara sıra yine bir koku geliyordu o da kalmadı artık ama yumuşatıcıyı yapamadım yapsam tam çıkardı kokusu sanırım
ay hem nasıl bir de ben sütten pek haz etmem bana daaha bir ağır geldi kokusu o yüzdenGeçtiyse sevindim canım. Çünkü evde kötü koku olunca insan sinir oluyor :)
Bende yumurta haşlarken ınutmuştum yanmıştı off berbattı.ay hem nasıl bir de ben sütten pek haz etmem bana daaha bir ağır geldi kokusu o yüzden
off yumurta kokusu da iğrenç ya hakkatenBende yumurta haşlarken ınutmuştum yanmıştı off berbattı.
Yumuşatıcıyla geçirmiştim :))) eninde sonunda geçiyor ama.off yumurta kokusu da iğrenç ya hakkaten
Birkibirki :))))bi dünya ev işi kim uğraşcak ya şimdi offffffffffffff
bi dünya ev işi kim uğraşcak ya şimdi offffffffffffff
aman geçsin de valla adama evi taşıtasıya gider bu koku mevzusuYumuşatıcıyla geçirmiştim :))) eninde sonunda geçiyor ama.
öyle oturduğun yerden sayma sporla beraber birkibirkiBirkibirki :))))
tam bu durumdayım puffffffffff ya
aynen beni de akşama bekliyor işlertam bu durumdayım puffffffffff ya
akşam olsa yatar uyuruz ne güzelaynen beni de akşama bekliyor işler
ah keşke uyuyabilsemakşam olsa yatar uyuruz ne güzel
ayy hepten ayarlarım bozuldu kızım gece uyumuyor zaten hiç doğru düzgün uyku düzenim olmadı hep gece oturur gündüz uyur tarzındaydı şimdi devreler hepten yandı beynimden yanık kablo kokusu geliyor yeminleah keşke uyuyabilsemben akşamcı oluyorum bu ev işi konusunda o da çok zor oluyor keşke gündüzden yapıp bitirebilsem
allah bağışlasın küçük mü büyüdükçe oturuyor düzenleri amaayy hepten ayarlarım bozuldu kızım gece uyumuyor zaten hiç doğru düzgün uyku düzenim olmadı hep gece oturur gündüz uyur tarzındaydı şimdi devreler hepten yandı beynimden yanık kablo kokusu geliyor yeminle
büyüdükçe bozuluyor benimki 12 aylık ocak 6 doğum günüydü diş ağrısı grip bi de karnı yandı geçen hafta hepten düzen falan kalmadı olan da gitti bittiallah bağışlasın küçük mü büyüdükçe oturuyor düzenleri ama
Tam benim tipim
çocuğun var mı ki pampa ? : Dallah bağışlasın küçük mü büyüdükçe oturuyor düzenleri ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?