- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #1.821
Yok canım neden soruların sıksın ki. Sohbet ediyoruz Şurda. 14 aylıklar. Çift yumurta ikizleri. Pek benzemiyorlar.amin kaç yaşındalar tek yumurta mı çift yumurta mı sorular sıkıyorsa özür dilerim cevap vermeye bilirsin
Akşama yemeği kv me devrettim, ben kurabiyeyle boğuşuyorumşefim akşama ne pişiriyosun
benim için böyle sıktıra sıktıra öpebilir misin onları benim de 12 aylık bi kızım varYok canım neden soruların sıksın ki. Sohbet ediyoruz Şurda. 14 aylıklar. Çift yumurta ikizleri. Pek benzemiyorlar.
menü değil yemek arıyorum canım ya hiç pişiresim yok kv yapacak ama koca da onun yaptığını yemez pekAkşama yemeği kv me devrettim, ben kurabiyeyle boğuşuyorum
Mercimekli bulgur pilavı yapcak oda. Menü mü arıyorsun, minnakın yemek listesi uzun
Memnuniyetle. Allah'ım bağışlasın senin kızınıda. Sende öp cocmamnnbenim için böyle sıktıra sıktıra öpebilir misin onları benim de 12 aylık bi kızım var
bi uyansa gece uyumuyor sonra her gece kucağımda sabahlıyoruzMemnuniyetle. Allah'ım bağışlasın senin kızınıda. Sende öp cocmamnn
k yapmak en kolay her yemeği yaparım seve seve ama ev işinden sıkılıyorum5 Yıldır Evliyim hiç hamarat olamadım ya. Yemek yapmasını bilmem. Yemek yapan pasta Börek yapan hatunları bayılıyorummmm. ANCA ev temizlerim çocuk bakarım. 1-2 haftaya işe başlıyorum sonundaaaaa
Ben günde 11:30-13:00 arası uyutuyorum sadece. Akşam 9 gibi uyuyorlar maşallah ama gece 3-5 kere kalkarlar. Salla salla uyuturumbi uyansa gece uyumuyor sonra her gece kucağımda sabahlıyoruz
Bende tam tersi. Ver çamaşır suyunu evi hatimleyim :)))yemek yapmak en kolay her yemeği yaparım seve seve ama ev işinden sıkılıyorum
sallamaya alıştırmadım karnı yandı geçen hafta korkuyor sanırım tamamen bana sarılıp uyumak istiyor en kötü ihtimalle kafasını bana yaslıyor ayakları babasına kıpırdamamızı istemiyorBen günde 11:30-13:00 arası uyutuyorum sadece. Akşam 9 gibi uyuyorlar maşallah ama gece 3-5 kere kalkarlar. Salla salla uyuturum
seve seve yapmam ama yapıyorum mecburBende tam tersi. Ver çamaşır suyunu evi hatimleyim :)))
Bende ayakta sallamıyorum ana kucağında sallıyorum 5-6 dk :) diğeri kucakta uyuyor benimdesallamaya alıştırmadım karnı yandı geçen hafta korkuyor sanırım tamamen bana sarılıp uyumak istiyor en kötü ihtimalle kafasını bana yaslıyor ayakları babasına kıpırdamamızı istemiyor
Allah acılarını göstermesin ben hiç uyumasam da olurBende ayakta sallamıyorum ana kucağında sallıyorum 5-6 dk :) diğeri kucakta uyuyor benimde
allah nasip etsin o zaman inşallahbayılıyorum ikizlere başka bebek düşünmüyorum ama ikizlere ölüyorum
inşallahallah nasip etsin o zaman inşallah
Senle evlenene kadar ne yemiş ne içmiş, 1 gün idare ediversinmenü değil yemek arıyorum canım ya hiç pişiresim yok kv yapacak ama koca da onun yaptığını yemez pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?