Muhabbet Kafe

5 Yıldır Evliyim hiç hamarat olamadım ya. Yemek yapmasını bilmem. Yemek yapan pasta Börek yapan hatunları bayılıyorummmm. ANCA ev temizlerim çocuk bakarım. 1-2 haftaya işe başlıyorum sonundaaaaa

yeme
5 Yıldır Evliyim hiç hamarat olamadım ya. Yemek yapmasını bilmem. Yemek yapan pasta Börek yapan hatunları bayılıyorummmm. ANCA ev temizlerim çocuk bakarım. 1-2 haftaya işe başlıyorum sonundaaaaa
k yapmak en kolay her yemeği yaparım seve seve ama ev işinden sıkılıyorum

Yemek yarışmaları nerede? Bana link atarmısınız? Bakim bi. Belki katılırım bende

Ben günde 11:30-13:00 arası uyutuyorum sadece. Akşam 9 gibi uyuyorlar maşallah ama gece 3-5 kere kalkarlar. Salla salla uyuturum
sallamaya alıştırmadım karnı yandı geçen hafta korkuyor sanırım tamamen bana sarılıp uyumak istiyor en kötü ihtimalle kafasını bana yaslıyor ayakları babasına kıpırdamamızı istemiyor

sallamaya alıştırmadım karnı yandı geçen hafta korkuyor sanırım tamamen bana sarılıp uyumak istiyor en kötü ihtimalle kafasını bana yaslıyor ayakları babasına kıpırdamamızı istemiyor
Bende ayakta sallamıyorum ana kucağında sallıyorum 5-6 dk :) diğeri kucakta uyuyor benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…