- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #1.841
tam bi muammaSenle evlenene kadar ne yemiş ne içmiş, 1 gün idare ediversin
Bu yarın açılacak yalnız, acele etmen lazımYemek yarışmaları nerede? Bana link atarmısınız? Bakim bi. Belki katılırım bende
Bende ikiz istiyorumtam bi muamma
Peki teşekkürler. İçeriğini okuyum biBu yarın açılacak yalnız, acele etmen lazım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ne-kurabiyeleri.782721/page-891#post-39041849
Amma ikiz isteyen var. Hadi inşallahBende ikiz istiyorum
Anneannemin olmuş, belki benimde olur kısmet bakalım, kolay geliyor herhalde, tek seferde 2 çocuk birde, bide çok sevimli oluyorlarAmma ikiz isteyen var. Hadi inşallah
Benimde annanem ikiz doğurmuş ama yaşamamışlar. Kısmet banaymış benim var 14 aylıklar. Bende çok istiyordum şuan Çığlık çığlığa ağlıyor biri gördüm anamın hörekesini :)))Anneannemin olmuş, belki benimde olur kısmet bakalım, kolay geliyor herhalde, tek seferde 2 çocuk birde, bide çok sevimli oluyorlar
Benimde annanem ikiz doğurmuş ama yaşamamışlar. Kısmet banaymış benim var 14 aylıklar. Bende çok istiyordum şuan Çığlık çığlığa ağlıyor biri gördüm anamın hörekesini :)))
Benimde annanem ikiz doğurmuş ama yaşamamışlar. Kısmet banaymış benim var 14 aylıklar. Bende çok istiyordum şuan Çığlık çığlığa ağlıyor biri gördüm anamın hörekesini :)))
Minnak hafta sonu yoksunallah nasip etsin o zaman inşallah
Minnak hafta sonu yoksun
cumartesi hep buralardayım ben kuzu malum iş güçMinnak hafta sonu yoksun
İstese girer aslında, yok ya var aslında niyeyse aklımda öyle kalmış, o mesajı göz ardı ediyoruztelefondan falan da mı giremiyor ?
cumartesi hep buralardayım ben kuzu malum iş güçben çıkıyorum arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum iyi akşamlar
etmem etmem : Dİstese girer aslında, yok ya var aslında niyeyse aklımda öyle kalmış, o mesajı göz ardı ediyoruz
resmen totondan icat çıkarıyon farkında mıısn ? : DDikkat et kendine, görüşürüz
resmen totondan icat çıkarıyon farkında mıısn ? : D
Ya ne ya, bende yanlışa düşemem mi Azıcık hoşgörülü olun be
Dedektif gibi dolanırım peşindedüşerken tuttum , istediğimi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?