- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #1.801
beni böyle sev seveceksenSende mi burdaydın
Nettim ben ha, nettim, seni sevmekten başka nettim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da ikiz inşallahmiss gibii oh ne güzel
75 mi 80 mi şu emzirmeler bitse de rahatlasamsütyen bedeni
büyük oynayacağım diyorsunRabbim isteyen herkese nasip etsin bana da ikiz inşallah
bayılıyorum ikizlere başka bebek düşünmüyorum ama ikizlere ölüyorumbüyük oynayacağım diyorsunaminn inşallah canım
75 mi 80 mi şu emzirmeler bitse de rahatlasam
Allah senisütyen bedeni
Bu ara benimde ağzıma çok dolandı obeni böyle sev seveceksen
ben de öyle diyorum zaten bazen 75 bazen 80 85 bilem oldumdu yabazen 75 bazen 80 pampa : D
küçükler zaten ))
ben de öyle diyorum zaten bazen 75 bazen 80 85 bilem oldumdu ya
süt doluyo doluyo doluyo öyle oluyo tabi bi de çatlaklar var mor mor çiçek gibimnasıl oluyo 85 : D
şefim akşama ne pişiriyosunAllah seni
Bu ara benimde ağzıma çok dolandı o
Bir ikiz anası olarak Yürekten inşallah diyorummmbayılıyorum ikizlere başka bebek düşünmüyorum ama ikizlere ölüyorum
ne kadar şanslısın öyle çok istiyorum ki seninkiler kız erkek ayrıntı versenBir ikiz anası olarak Yürekten inşallah diyorummm
süt doluyo doluyo doluyo öyle oluyo tabi bi de çatlaklar var mor mor çiçek gibim
Bu tarz benimi izliyormusunuz? 26 sında KK yı da bekliyoruz.
Erkek canımm saol.darısı isteyene olsunne kadar şanslısın öyle çok istiyorum ki seninkiler kız erkek ayrıntı versen
yapcak bişey yok kuzum göğüslerim küçük diye üzülürdüm ta ki süt ağrısından acile gidene kadaraman benim nası olcak o zaman : D
yatak ötüsü gibim olmuş ya
Ben diğer ikisinede katılmıştım sondan ikinci oldum ikisindedesen kattıldın mı
amin kaç yaşındalar tek yumurta mı çift yumurta mı sorular sıkıyorsa özür dilerim cevap vermeye bilirsinErkek canımm saol.darısı isteyene olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?