Muhabbet Kuşlarım..Yardımmmm

tethyss

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.433
2.046
773
Selam arkadaşlar... dün muhabbet kuşlarımı aldım... biri Albino türünden, diğeri ise mavi Baskın parçalılardan :) Mavi olan stresten midir nedir sürekli tüylerini titrettirip kanatlarını gagalayıp duruyor.... küçük küçük tüyler döküyor... bazen tüylerini kabartıyor... Albino ise o da yeni başladı tylerini kaşımaya... Piremi var acaba ? pire için olan spreyde almıştım dün onları alırken dün ve bugünde sıktım ama hala kaşınıyorlar... napmam lazım sizce..? birde cinsiyetlerden anlayan biri varmıdır acaba? detaylı bilgi almak istiyorum...

benim de muhabbet kuşlarım var, şu an tüy döküm zamanındalar, ondan olabilir, hatta boynundaki boncuklar bile kayboluyor bu arada. ayrıca o bit ilaçlarını tavsiye etmiyorlar. eğer face kullanıcısı iseniz marifetli maviş sevenler sayfasına yazın orada yardımcı olurlar

aaa öylemi...:/ bende bit mi var yoksa strese mi girdi yeni ortam diye endişelendim ve o bit ilacından sıktım..:(

hayır arkadaşım şuan tüy dökme zamanı heralde bizimkilerde tüylerini döküyor bit olacagını sanmıyorum

Back
X