cinsini bilmem ama mavişle yeşil :)
çiftler inş kısa sürede bebişimiz olcak erkek konuşuyor arada babcık cicikuş felan
valla türlerini bilmiyorum zaten mavi zor bulunuyor
Kizlar bende cok istiyorum. Ins kendi evime taşındığımda bende alcam.
Hatta kuşumu rüyamda bile gördüm. Böyle sap sarı bı kus ve bı okadar tatliydi
İns ruyamdaki kuşuma kavuşurum. .. İsminide şimdiden hazırladım .. Balım olcak
İnşallah:) 1-2 aylık yavru alırsan kendine daha kolay alıştırabilirsin. Bide konuşsun dersen erkek mubiş al canım
Kızlar benım 2yasında bır oglum var dunyalar tatlısı cok akıllı ole bır konusuyorki papaganlar yanında halt etmıs yasemın annecım senı cok sevıyorum sen benım herseyımsın askımsın annemsın canım annem benım annem annem annem tımucın babacım sampıyon cımbom bıtanem bebegım kopek gıbı ıssırıyosun kopek gıbı ıssırma askım askım benım canım askım herseyım daha neler neler soluyo ama ben onunla butunlesemıyorum dısarı cıkardıgımızda cok korkuyorum daha once benı cok kotu ıssırdı korku olustu bende yaklasamıyorum fena ıssırıyo onunla butunlesememek cok canımı sıkıyobana cok duskun salondan 2sanıye ayrılsam ortalıgı ayaga kaldırıyo helekı dısarı cıktımmı sokaklardan gelıyo sesı cıglık cıglıga sınır krızlerı gecırıyo benı goremeyınce gordugu an taklalar atıyo annecım senı cok sevıyorum askım benım dıye bıde kusması var yedıklerını hep kusuyo aynada kendını gorup karısı sanıyomus ondan kusuyonmus meger yemleme ıcgudulerıyle esıne jest yapıyomus kızlar mınnacık kusun ıcgudulerıne bakın ya koca adamlar bukadar dusuncelı degılken
Paşaya bak maşallahısırırımm ben bunuu !
Eki Görüntüle 407867
haydar ve hatce...
kızlar benimde mubişlerim var ama onlarla yterince ilgilenemiyorumbiz çalıştığımız için evde bütün gün yanlızlar.. ne eğitebiliyorum ne de konuşabiliyorum onlarla.. napcam bilmiyorum.. ben konuşsunlar, bizden korkmasınlar, evde dolaşsınlar istiyorum.. ama yok bütün gün yanlız olduklarından sanırım yanlızken gülüp oynuyolar. biz yaklasınca bi köşede pusup kalıyorlar.. onlara çok vakit ayırmıyorum bu şekilde onları eğitebilir miyim acaba ???? napmam lazım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?