Abartmıyorsun tabi ki, biz onları doğasından emanet alıyoruz ve en iyi şekilde bakmak zorundayız. Bizimki çok şımarık, seni gidi şımarık kuşşşş diye sesleniyorum kanatlarını sırtında çaprazlayıp koşuyorŞımarık dediğim zaman gerçekten şımarıyor, sanki ona ne dediğimi anlıyormuş gibi tepki veriyor ya hayret ediyor insan
evet canım benimde eger kahvaltı ederken felan çıkarmasak kafeste kendini yırtıyor annem aç diye bağırır bende bazen açmam çıldırır annecim çok güzel annem başlar yağ yakmaya dayanamam açarım eğer bulaşık yıkıyorsam önce odalar suya yıkanır sonra ben işimi yaparım şimdi yanımda biliyormusun seninki ile aynı renk te diğeride mavi birinin adı paşa biride maviş
Kızzz haşlıycan hayvanıBizimki şimdi kafeste konuşuyo kendi kendine
Benimki sakız hastası ya ağzımızdan sakız kapmaya çalışıyo çıtır çıtır yiyo bu yüzden o kafes dışındayken sakız çiğnemiyoruz.
Ayrıca mubişler spaghetti hastası. Sadece haşlanmış halini yedirin, yada yanında yeyin tabağınızdan alıp kaçacaktır
bunu bılmıyordum..mutlaka denıyecegım.bakalım bızımkının tepkısı ne olacak spaghettı yıyınce :))
kusumuz mısır ve cekırdegı cok sever yazıcaktım:)))
canlarım beni anlayan insanlarla tanışmak negüzel ben bazen onları sevince bana gülüyorlardı sende seveceyin kuşmu kaldı diyebenim canım onlar şimdi haziran sonu tüpbebek denicem başkabi şehirde bir süre ayrı kalacağım onlardan annemi sıkısıkı tembihliyorum aman onlara iyi bak ceryanda bırakma yemlerine dikkat et nebilim ya biraz fazlamı düşkünüm sizce normalmi inanın benim evladım onlar buderece yani neyse çok abarttım sanırım ama beni anladığınızı biliyoru: :
anlamaz olurmuyuzzzzzzzzzzzzzzzz
ben annemlere bırakırken ne çok ağlamıştım
burada konu açmışlığım vardır
ama şu an emin ellerde olduğunu bilmek en büyük tesellimiz
(bide ilk kuşumu 1 ay besleyip kaçırmıştım(( onada 3 gün yas tutmuştum hala yanar içim )3,5 yıl oldu
arkadaşlar benimde muhabbet kuşşlarım var ve yumurtladılar yavruları nasıl alıştırıcam nasıl konuşturucam daha çok küçükler
bu da yumurtadan ilk çıktıkları hali paylaşmak istedimEki Görüntüle 424722
şimdi büyüdüler tabi
buda benim cici kuşum limon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?