Muhabbet Kuşu Besleyenlerin Paylaşım Alanı

evet canım benimde eger kahvaltı ederken felan çıkarmasak kafeste kendini yırtıyor annem aç diye bağırır bende bazen açmam çıldırır annecim çok güzel annem başlar yağ yakmaya dayanamam açarım eğer bulaşık yıkıyorsam önce odalar suya yıkanır sonra ben işimi yaparım şimdi yanımda biliyormusun seninki ile aynı renk te diğeride mavi birinin adı paşa biride maviş

Kızzz haşlıycan hayvanı Bizimki şimdi kafeste konuşuyo kendi kendine

Kızzz haşlıycan hayvanı Bizimki şimdi kafeste konuşuyo kendi kendine

benimkide yanımda hiç ayrılmazki zaten elma yiyorum benden önce davranıyor elma savaşı var şuan aramızda benim elmamı sahipleniyor kıskanıyor benden önce obi doysunda ben sonra yerim:

Benimki sakız hastası ya ağzımızdan sakız kapmaya çalışıyo çıtır çıtır yiyo bu yüzden o kafes dışındayken sakız çiğnemiyoruz.

Ayrıca mubişler spaghetti hastası. Sadece haşlanmış halini yedirin, yada yanında yeyin tabağınızdan alıp kaçacaktır

bunu bılmıyordum..mutlaka denıyecegım.bakalım bızımkının tepkısı ne olacak spaghettı yıyınce :))

yok bızımkı salcalı seylerı asla yemez..ama yesıllıklere bayılır.mısırı ve cekırdegı de coook severım..onun oldugu yerde de ben cekırdek yıyemem rahatca.:))) her cıt cıt yıyısımde ötmeye baslar

kusumuz mısır ve cekırdegı cok sever yazıcaktım:)))

valla benimkiler ne bulursa yer ama mesela elmanın çok iştah açtığını ve buyüzden çok yem tükettiklerini kursaklarının aşırı şiştiğini duydum az vermeye başladım maydanoz vermiyorum ama aslında vitamin açısından önemli olduğunu duydum. maruluda haftada bir veriyorum zaten buzdolabının kapağı açılınca üstüme çullanırlar onlar benim canım onları çok seviyorum benimki bide yanağımdan öper ve ohhhhhh der çok tatlı annem der bunları paylaşmak ve anlayan insanlarla dertleşmek negüzel

anlamaz olurmuyuzzzzzzzzzzzzzzzz
ben annemlere bırakırken ne çok ağlamıştım
burada konu açmışlığım vardır
ama şu an emin ellerde olduğunu bilmek en büyük tesellimiz
(bide ilk kuşumu 1 ay besleyip kaçırmıştım(( onada 3 gün yas tutmuştum hala yanar içim)3,5 yıl oldu

canım benim benimde ölmüştü günlerce ağlamıştm ama çok tarlıydı konuşuyordu birdaha almamak için direndim bir deyil iki tane aldım yavruyken annelerinin yanından aldım şimdi ikiside konuşuyor onlar evimin neşsi eşimde çok sever onları kafeslerini o temizler yemlerini verir işte böyle tatlım onlardan ahsederken bile insan nasıl tebessüm ediyor insanda sitres bırakmıyorlar valla:

arkadaşlar benimde muhabbet kuşşlarım var ve yumurtladılar yavruları nasıl alıştırıcam nasıl konuşturucam daha çok küçükler
bu da yumurtadan ilk çıktıkları hali paylaşmak istedim
şimdi büyüdüler tabi

Son düzenleme:
Babamın evinde de bir dişi bir erkek mubişlerimiz var.1.5 sene falan oldu alalı yavruydular şimdi yetişkin oldular.
Bizle hiç ilgilenmezler hep birbirleriyle muhabbetleri.erkeği sevebiliyoruz ama dişi çok ısırıyor
ve birkaç defa oldu yumurtluyormuş dişi ama yavru çıkmıyor neden acaba? bileniniz var mı?
acaba bakamıyor mu yoksa bizdeki gibi boş gebelik gibi bişi mi oluyor acaba anlayamadık.
yavru çıksa büyüyünce ben almak istiyorum yanıma inş artık çıkar

canım eğer onları konuşturmak istiyorsan onunla sürekli konuş ve tek kelime söyle mesela aşkım canım eğer çok kelime söylersen kafası karışır eger 2 aylık olmuşlkarsa hemen başla derim 4 veya 5 aylıkta biraz zor oluyor bende çok küçükken almıştım daha uçamıyordu bile şimdi söylemediği kelime yok onu çok seviyorum benim erkek erkekler daha çabuk konuşuyor buna dikkat et erkek varsa içinde yavruların bence denemelisin bak benimki mutfakta şimdi bana bağırıyor annem diye

buda benim cici kuşum limon.

Eklentiler

• $Fotoğraf3248.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…