Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Süper o açılır bence o zaman ileride, coşması iyidir erkek muhabbet kuşları kolay konuşuyor, hazır küçükken birsürü kelime öğretebilirsiniz.. siz konuştukça sizi arkadaş bilir sıkılmaz da..
Süper o açılır bence o zaman ileride, coşması iyidir erkek muhabbet kuşları kolay konuşuyor, hazır küçükken birsürü kelime öğretebilirsiniz.. siz konuştukça sizi arkadaş bilir sıkılmaz da..
Çok şükür hasta değil tam petegin önünde tutuyorum onu zaten alışkın akşama kadar sıcak petegin üzerinde. Suyuna arada birkaç damla elma sirkesi damlatıyorum hasta olduğunu hissettiğim zamanlar özellikle hiçbir şeyi kalmıyor
Gribe ve ishale iyi geliyor. Bes dk sicak suda bekletiyorum, sonra cay bardagina koyuyorum. Orada soguyunca veriyorum. Elimde test ediyorum. Cok da buz gibi olmasin tabi.
Gribe ve ishale iyi geliyor. Bes dk sicak suda bekletiyorum, sonra cay bardagina koyuyorum. Orada soguyunca veriyorum. Elimde test ediyorum. Cok da buz gibi olmasin tabi.