- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Çok üzücü. Başınız sağ olsun. Ben kedimi kaybettiğim ilk gece yağmur yağdı. Kalbim sıkışıyordu gök gürledikçe toprağın altında tuyleri ıslanmıştır patileri buz gibi olmuştur diye. 6 ay geçti. Toprağa karışmıştır şimdi. O güzel tüyleri yok sadece tarağındakiler kaldı geriye.
Hiçbir acı geçmiyor. Sadece o şekilde yaşamayı öğreniyoruz.
İyi akşamlar Kızlar,
5 yıldır beslediğimiz muhabbet kuşlarımdan bir tanesi bugün ölmüş
Annemler bakıyordu, evlenmeden önce çok ilgilenir sürekli oynardım onlarla
3 arkadaşlardı, dişi olan kuşum bugün ölmüş..
Hayvanlara hiç kıyamıyorum, öğrendiğimden beri ne yemek yiyebildim, ne bir şey..
Şuan bile gözlerim dolu olarak yazıyorum..
Annemden resmini çekip atmasını istedim, daha fazla üzüleceğimi bildiği için atmadı..
Bir kuşun ölümünden etkilenen ben, Allah sevdiklerimin acısını göstermesin bana ..
Yarın gömecekler kuşumu
O benim prensesimdi, artık yok ...
Cok duygusaldir kuslarÇok acı bişey canım başin sagolsun
benimde 4 senelik kuşum vardı
biz tatile gitmiştik 1 haftaligina evin anahtarini komşuya birakmistik komşu hergün eve girip yemini suyunu veriyodu 3.gün kuş hastanmaya başlamış hiç ucmuyomus kafesten cikmiyormuş komşumuz arayip bilgi veriyodu bana biz 7.gün geldik
geldiğimiz günde öldü kuş resmen bizim gelmemizi beklemiş
sonra hep kendimi sucladim biz onu tek bıraktık diye mi oldu acaba
Fazla sevmemek gerekiyor dimi?Çok üzücü. Başınız sağ olsun. Ben kedimi kaybettiğim ilk gece yağmur yağdı. Kalbim sıkışıyordu gök gürledikçe toprağın altında tuyleri ıslanmıştır patileri buz gibi olmuştur diye. 6 ay geçti. Toprağa karışmıştır şimdi. O güzel tüyleri yok sadece tarağındakiler kaldı geriye.
Hiçbir acı geçmiyor. Sadece o şekilde yaşamayı öğreniyoruz.
cok uzuldum basininiz sagolsun... Valla bende sizin gibiyim. Seneler icinde iki kusum oldu ben 1 ay agladimİyi akşamlar Kızlar,
Hayvanlara hiç kıyamıyorum, öğrendiğimden beri ne yemek yiyebildim, ne bir şey..
Annemden resmini çekip atmasını istedim, daha fazla üzüleceğimi bildiği için atmadı..
Bir kuşun ölümünden etkilenen ben, Allah sevdiklerimin acısını göstermesin bana ..
Yarın gömecekler kuşumu
Çok üzüldümİyi akşamlar Kızlar,
Yarın gömecekler kuşumu
Hiçbir hayvanı onu sevdiğim gibi sevemem artık. Ders aldım. Sabah uyanınca aklıma ilk gelen şeydi o. Bebek kakasına bile tahammül edemezken o hastayken nelerini gördüm hiç tiksinmedim. Öldükten sonra bir süre tavuk ve balık yiyemedim boğazımdan geçmedi. Öldüğü veterinerin önünden ve ilk gördüğüm yerden geçemedim yolumu değiştirdim hep. Bu kadar bağlanmak hiç iyi değil. Hala dilimde ismi kalbimde sevgisi var.Fazla sevmemek gerekiyor dimi?
Insan kaybetmenin korkusunu yasayinca sevmeye tovbe edesi geliyor..
Oyle anlatmissiniz ki icim sizladi benim bile ..
Başınız sağolsun. Soğuktan ölmüş olabilir mi benimde vardı bir akşam evde kalmamıştık ertesi gün gittiğimizde ölmüştü
emın ol daha cok üzülüp ağlayacaktın olmaması boyandan ıyı olmuş resmınınEn acısı da elimde hiç resminin olmaması...
Telefonumu fabrika ayarlarına döndürmem gerekti, flasımda vardı bir sürü resmî ve flaşım da kayıp...
ona dair somut hiçbir şey yok elimde, kalbimde sevgisinden başka mavişimin
seni çok iyi anlıyorum .
benimde dün akşam disi muhabbet kusum öldü .
aglaya aglaya karnima sancilar girdi.
diğer kusumla hep konusurlardi bazen kizarlardi birbirlerine bende onlara kizardim oglum kizim bir susun ya diye.
şimdi oğlum kendi kendine ötüyor acı acı.
ağlıyorum
Hiçbir hayvanı onu sevdiğim gibi sevemem artık. Ders aldım. Sabah uyanınca aklıma ilk gelen şeydi o. Bebek kakasına bile tahammül edemezken o hastayken nelerini gördüm hiç tiksinmedim. Öldükten sonra bir süre tavuk ve balık yiyemedim boğazımdan geçmedi. Öldüğü veterinerin önünden ve ilk gördüğüm yerden geçemedim yolumu değiştirdim hep. Bu kadar bağlanmak hiç iyi değil. Hala dilimde ismi kalbimde sevgisi var.
Konu sahibi de demiş "Bir daha kuşum olmasın istiyorum." diye, ilk kaybettiğim gün sokakta kedi görmeye dayanamıyordum. Şimdi yine onlarla teselli buluyorum.
Ama her şey dozunda olmalı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?