Muhabbet kuşum :(

Balkabagi98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
105
0
46
Kırklareli
Bugün annemle babam kuşun tırnakları uzadı dıye kesmeye kalktılar,sonra da damara geldi tabi derin kestiler . İlk baş kanadı durdu diye bir yere götürmedik zaten şakıyodu da hareketliydi yani pek acı çekmişe benzemiyordu.Sonra birkaç kere daha kanadı şimdi satın aldığımız yere götürdüler. Kuşum ölür mü ? :14:

bizim kuşumuz var kuşumuzun bizde derin kesmişiz kanadı ama bir iki gün sonra geçti :19:
çok birşey yoksa olmaz sanırım:19::10:

Bugün annemle babam kuşun tırnakları uzadı dıye kesmeye kalktılar,sonra da damara geldi tabi derin kestiler . İlk baş kanadı durdu diye bir yere götürmedik zaten şakıyodu da hareketliydi yani pek acı çekmişe benzemiyordu.Sonra birkaç kere daha kanadı şimdi satın aldığımız yere götürdüler. Kuşum ölür mü ? :14:

canım bizim de kuşumuzun tırnağı sıkışmıştı gardolaba,çok da kan akmıştı,veterinere götürmemiştik,ama tendürdiyotla sildik sürekli,ilk gün çok sessiz durdu,sürekli uyudu,ama 2.gün eski haline gelmişti,inşallah senin kuşuna da bişey olmaz canım :14:

canım ölür mü bilmiyorum ama benim bildiğim kuşun tırnağı kesilmez bende senelerce kuş baktım ama bi kere bile tırnağını kesmedik inşallah ölmez

Kanama başlar başlamaz veterinere götürmeliydiniz.
Umarım birşey olmaz.
Hem bu tırnak kesme işini veterinerin yapması gerekmez mi?

Benim de kuşum var,hiç tırnaklarını kesmedim ama bir şey olacağını zannetmiyorum.İlaç falan sürerler kanama durur. O kadar da güçsüz değiller. :34:

Ama tırnak kesecekseniz sadece ucundan çok sivri kısmı kesilir diye biliyorum,dipten kesilmez.

Canım benim de yıllar önce annem kuşumun tırnağını kesmişti kanamıştı çok ağlamıştım bir şey olacak diye korkmuştum ama bir şey olmamıştı :)

Back
X