muhabbet kuşumuzun kuyruğu koptu :((

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
37
daha yeni almıştık bir kaç gün oldu bize ancak alışmaya başlamıştı bugun gelen kayınvaliem sevmek isterken kuyruğundan tutuverdi yakaladı zavallımda kaçmak isteyince uzun kuyruğu elinde kaldı ağlıyorum baktıkça bir dolu tüy kuyruk elinde kaldı kv nin ... babam pet shop sahibidir hemen aradım uzarmı dedim oda vitamin takviyesi lazım elma yumurta haşlanmışı falan ver 1 ayda uzamaya başlar dedi ama çok canım yandı... gözümün önünden o an gitmiyor...ayrıca miniğim bu olaydan sonra ürkek oldu durgunlaştı ötmüyor bile... çok üzgünüm

bakın bayanlar şu tatlışın mahsunluğuna:KK43:

Eklentiler

• 11390370_369074229963212_5250293024503191389_n.jpg
    11390370_369074229963212_5250293024503191389_n.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 1.195
Son düzenleme:
muhabbet kuşunu o şekilde sevmeye çalışanı da ilk defa duydum, köpek mi yahu bu tutup sevilsin. çok ama çok üzüldüm içim sızladı inşallah hemen uzar tüyleri garibimin.

muhabbet kuşunu o şekilde sevmeye çalışanı da ilk defa duydum, köpek mi yahu bu tutup sevilsin. çok ama çok üzüldüm içim sızladı inşallah hemen uzar tüyleri garibimin.
daha alışmamıştı ki kaçıyor korkuyor insanlardan zorla almaya çalıştı :KK43: inşallah elimden geleni yapıcam saol canım

ayrica yeni alinmis muhabbet kusunu
*en az iki haftaya kadar kafesten cikarmamak
*kafese el uzatmamak
*yanliz birakmamak
*asla ele avuca almaya calismamak
gerekir. kusunuzun kuyrugu ile beraber guven duygusu da gitmistir, uzun bi sure uzaktan konusup dokunmamanizi ve bol bol yunurta sarisi vermenzi tavsiye ederim.benmde muhabbet kusum yavruladi 6 yavru buyuttum kuyruklari kopunca ucamiyorlar ve buyuk stres yasiyrlar. kolaylilar diliyorum

ayrica yeni alinmis muhabbet kusunu
*en az iki haftaya kadar kafesten cikarmamak
*kafese el uzatmamak
*yanliz birakmamak
*asla ele avuca almaya calismamak
gerekir. kusunuzun kuyrugu ile beraber guven duygusu da gitmistir, uzun bi sure uzaktan konusup dokunmamanizi ve bol bol yunurta sarisi vermenzi tavsiye ederim.benmde muhabbet kusum yavruladi 6 yavru buyuttum kuyruklari kopunca ucamiyorlar ve buyuk stres yasiyrlar. kolaylilar diliyorum
çok teşekkürler canım önerilerini dikkate alacağım zaten salmıyorduk alışana kadar...ama kayınvalıde almakta ısrar edınce bısı dıyemedm... şimdi sürekli uzaktan seslenıyorum ama hep uyuyor:KK43: yumurta sarısı ve elma soydum inş iyileşir hemen

Benim papağanımın kuyruğunu da annem kapıya sıkıştırmıştı. Korkup uçunca bütün kuyrukları düştü yere, fare gibi kaldı zavallım. Yenilerinin çıkması 2 haftayı bulmadı, kökünden koptuğu için hemen yenisi geliyor. Ben o ara seranın bir mineralini kullanmıştım ve yeni gelen kuyruğu çok güzel pırıl pırıldı. Kopan yerde hafiften kan olabilir, mikrop kapmaması için baticon sürebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Benim papağanımın kuyruğunu da annem kapıya sıkıştırmıştı. Korkup uçunca bütün kuyrukları düştü yere, fare gibi kaldı zavallım. Yenilerinin çıkması 2 haftayı bulmadı, kökünden koptuğu için hemen yenisi geliyor. Ben o ara seranın bir mineralini kullanmıştım ve yeni gelen kuyruğu çok güzel pırıl pırıldı. Kopan yerde hafiften kan olabilir, mikrop kapmaması için baticon sürebilirsiniz. Geçmiş olsun.
offf geçmiş olsnnn ya... canları ya yanmışmıdır acaba :KK43::KK43::KK43: çok üzüldüm şuan kan görünmüyor ama inceleyeceğim okadar erken mi çıkar acaba çok mutlu olurum inşallah bizim minikte hemen iyi olur çok teşekkür ederim canımmm

offf geçmiş olsnnn ya... canları ya yanmışmıdır acaba :KK43::KK43::KK43: çok üzüldüm şuan kan görünmüyor ama inceleyeceğim okadar erken mi çıkar acaba çok mutlu olurum inşallah bizim minikte hemen iyi olur çok teşekkür ederim canımmm
Evet çok çabuk çıkıyor, yani 2 haftada yarı boyuna gelmişti bizimki, 1 ayda tamamlanmıştı. Yanmıştır muhtemelen kökünden koptuğu için ama fazla büyütülecek bir durum değil şimdilik. Belki uçarken dengesini sağlayamayabilir ona dikkat edin. Bizimki daha hızlı uçuyor ama konarken dengesini sağlayamıyordu. 2 hafta kafes içi eğitim verebilirsiniz, o zamana kadar bayağı toparlar.

zaten uçurmuyorduk bizlere alışana kadar 3 günlük çünkü...dediğinz gibi kafes içinden eğitim veriyoruz. çok teşekkür ederim tekrar güzel ve önemli yorumların için :)

Kaynanan sorunlu mu?çok sinir oldum .......kadın..ay kufur etmek istedim.ama uzulmeyin kuyruk çıkar..ama kuş size alışır mı artık muamma.ne biçim insanlar var yahu..allah bildiği gibi yapsın.

X