Muhabbet kusunu ne yapacagım .! :(

tüyleri gagası falan parlak, sağlıklıysa bir şey olacağını sanmıyorum. en kötü ihtimal öpmez, sevmezsiniz. kafesinde durur öylece
huzurunu bozmayın bence de

Son düzenleme:
Valla bilmiyorum saglıklı görünüyor ama..Kafesine dahi dokununca elimi yıkıyorum..Elime alıp sevmiyorum suan dısarıda salamıyorum anca ilgilenirse esim ilgilencek ama yinede aynı ortamda oldugumuz icin endiselerim var..

bence zararı olmaz.

evimde iki köpeğim birde kanaryam var. bende hamileyim. ve annemin evinde de köpek var. ailemizde her insanın evinde en az bir çeşit hayvan var. kaçışım yok.

insana bulaşıcı bir hastalığı olmadığı sürece hastalık yapamaz.

veterinere yada bir kuçşuya götürüp bakımını yaptırabilirsiniz.

Canım dogrusunu söylemek gerekirse esim öyle veteriner fln ugrasmaz bende dısarı pek cıkamıyorum 2 aydır..İnsallah hastalıgı yoktur cok seviyorum hayvanları ama evham yaptım..Biraz olsun rahatladım yinede sagol

Son düzenleme:
fotografını koyabilirseniz sağlıklı olup olmadıgını, yaşını ve cinsiyetini az çok tahmin edebiliriz.
yine de doktorunuzu arayıp bir sorun isterseniz. ben sorun olacagını hiç sanmıyorum. aksine erkenden bir bebişiniz oldu diye düşünüyorum

benim var muhabbet kuşum ve hamileliğimin başından beri var hiçte zararı olmadı bakımını yaptıktan sonra sorun olmaz ama doğumdan sonra bebişin olduğu yerde bulundurmazsın sorun olmaz Allahın izniyle.hele şimdi benim kuşum konuşuyo hiç vermem kimseciklere çok alıştım

benim de var. bende hamileyim ve kıyamam kimselere vermeye bir sorun olur mu hiç düşünmedim açıkçası. sadece bebekle aynı odada olmasın diye yazılar okudum ama ne derece doğru bilmiyorum.

Benimde iki tane cicugum var her ikisindede muhabbet kusum vardi hic birsey olmadi elime aldim sürekli sevdim sonradan öldü cok üzülmüstüm simdi yok

4-5 aylık canım saglıklı görünüyor temiz cok hareketli olmasada hastaya benzemiyor yani 2 tane muhabbet kusum vardı ama o zaman saglıklı mı degil mi hastalık gecer mi diye hic düsünmedigim icin incelesemde ötesini anlayamam ( Resmi anca yarına koyabilirim ( Aynen o da bebiss kücücüük

uzun zamandır besledıgın baglandıgın bır hayvan degıl sonucta bence bekletmeden ver bır tanıdık yda kuscuya benım hamster vardı hamıleoldugumu ögrendım dra sorduk kemırgenın zararı olmaz dedı ama yınede verdık bız kusun tüylerı cok ucusur genelde oda zararlı kus besleyıpte bır zarar görmemıs olanlarda var dıye tutma bence ver bebek daha önemlı ben cok sevdıgım hamsterımı wermıstım oglumdan kıymetlı olamz hıcbırsey kedı köpek kuş tüyü en cok zarralı olanalrdan cünkü helede hamılelıkte cok dikkat edılmesı lazım

Doktoruna sorabilirsin belki?

Bunun icin aramak istemiyorum 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman sorcam insallah canım (

Dogumdan sonra annemlerde kalcak zaten o zamanları görebilirsek hayırlısıyla..Ellerinden aldıgım cocuklara geri versem cok hırpalanır kaldık bir basımıza minikle

benim de var. bende hamileyim ve kıyamam kimselere vermeye bir sorun olur mu hiç düşünmedim açıkçası. sadece bebekle aynı odada olmasın diye yazılar okudum ama ne derece doğru bilmiyorum.

Bende kıyamıyorum iste canım Gebelikte en zararsız hayvan kuslar ama nadir bile olsa insanlara gecebilen hastalıkları oluyormus..Fazla yakın olmamak lazımmıs..Kafes temizligini baskası yapmalı yazıyordu dıskısıyla temas olmasın diye ( Ama gebelikten önce beslediginiz kus sizi hic hasta etmemisse gebelikte hasta olma olasılıgınız cok düsük yazıyordu..Ama ben daha yeni buldugum ve saglıgından pek anlamadıgım icin endiseliyim kulaktan dolma bilgilerle göndermeyeyim diye soruyorum hani besleyen varsa bsey olmamıssa tecrübeyle ögrenmek daha iyi diye.Amma konustum (

Benimde iki tane cicugum var her ikisindede muhabbet kusum vardi hic birsey olmadi elime aldim sürekli sevdim sonradan öldü cok üzülmüstüm simdi yok

Kıyamam canım üzülme

Tabiki bebegimden önemli degil canım ama dedigim gibi suan verebilecegim bir yer yok..Vicdanım el vermiyor cocuklara geri vermeye

Son düzenleme:
cocuklara verme tabıkı ne bılım apartmanda falan komsu yokmu alt üst yan komsu bakabılcek dogumdan sonra alırsın

cocuklara verme tabıkı ne bılım apartmanda falan komsu yokmu alt üst yan komsu bakabılcek dogumdan sonra alırsın

Apartmanda yok canım zaten annemlerin yanındayım kimseyi tanımıyorum anlıcagın bayramdan sonra kendi evime tasınıcam ins o zaman giderken yanıma almcam ama simdilik verebilcek kimsem yok 1 saat uzakta yengem oturuyor cok seviyor hayvanları gidebilirsem bir iki hafta icinde ona götürürüm artık aman ya dert oldu icime

Son düzenleme:
hiç bir şey olmaz Allahın izniyle, nedense gebelikte tehlike ve hemen evden uzaklaştırılması gereken bir madde (!) gibi bakıyorlar hayvanlara, bir kere hayvan olan eve doğan bebekler ömür boyu hayvanlardan geçen alerjenlere karşı bağışıklık kazanırlar ve hasta olmazlar, benimde evde kedim var ve gebeyim, öpüyorum seviyorum, çok şükür bir sıkıntı yaşamadım, evlerimiz steril ameliyathaneler değil zaten, bağışıklık sistemi bundan var, Allah sağ salim elinize kavuşturmak nasip etsin cümleyle birlikte (amin)

Aminn Haklısın canım ama öncedende varmıs kedin saglıgının iyi oldugunu biliyorsundur..Benim ki eve sokak kedisini almak gibi oldu..Kus ne zamandır dısarda ve eski sahibindeyken saglıklı mıydı bilmiyorum sonucta..Hayvanları gercekten cok seviyorum ama eger bebegim icin bir risk varsa ne olursa olsun göze alamam.."Merhamet etmeyene merhamet edilmez." hadisi aklımda..Allah biliyor zarar görmesin diye aldım kusu..Rabbim korur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…