Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Taam len bitirin günaydın faslını pohu çıktı
Naptınız hafta sonu anlatın bakalım

ctesı işten gec cıkmam sebebı ıle cılt bakımına gıdemedımpazarda kapalymış orası neyse ctesı hc bı halt etmedım
pazar sabahı 7de kalktık eşim işe gıtcektıkahvaltı hazrladım sonra uyyamadım
gürültü yapmadan evı temızledım ve sabah kurabıye yaptım(resmı geçmiş sayfada)
sonra 11 oldu daat evı süpürdüm her iş bıttı
cıktık 3saat mağazaları gezdım bol bol para harcadım kendıme geldım:82:

durmadan sıl süpür
senın camasrlar hemen kurudu mu lenbenımkı 3 4 günde ancak kurur ozmn ütü edrım
günaydın kızlar...
boğazlarım hala iyileşmedi off...

ben sıcak suya ballı karabıber yapıp içtım
tavsıye ederım
gecmıs olsun

Anaaamm para mı harcadın :26:

Gelelim ben ne yaptım hafta sonu.
Cuma akşam kardeim geldi eşim işe gitti, ona sakızlı muhallebi yaptım doktorun kinden.
Çok severde sütlü tatlıları, pudingleri falan.
Sonra yattık, sabah kocam geldi, uyumuşuz yine.
Bkatım kardeşimin tıkırtıları geliyor dedim sen yat ben kalkayım çocuk acıkmıştır.
Kaktım ona kahvaltı hazırladım, beraber kahvaltı yaptık, sonra saat 1 di eşimi zor uyandırdık, çünkü pendiğe gidecektik, kaldırdık kipaya gittik teyzemin kızının bebeğine hediye aldık doğum günüsü diye.
Sonra çktık gittik pendiğe, gittiğimizde hava kararmak üzereydi.
O akşam doğum günüsü kutladık, sonra nargileyi yaktık balkonda püfüttürdük kavınlı kavınlı, ondan sonrada okey takımını çıkardık 2 ye kadar fayans dizdik
Sonrada nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum.
Sabah kalktık kahvaltı felan derken saat 2 oldu, pendiğin çarsına indik, teyzemi yalova vapuruna bindirdik Pendorya alış veriş merkezine gittik gezdik.
Bişi almadım valla paraya kıyamadım bu gün maaşımı alınca bi küçük altın alıcam birikim olsun diye

Böcüküm kuruyo bir günde kaloriferli olunca çok yararlı oluyor kurutmaaya

sel sende pek dınlenmemışsın tatlımm

benımkıde kalorıferlı olm amakurumuo:26:

ayy neler neler aldımdıyım

arow dan bot aldım
makyaj setı aldım coklu far setı yanı pastel cok şık her renk var ve toz şeklınde deıl
twigy den ev terlığı aldım 2 dene
orkıdeden iç çamasrı vetakımları aldım
daha ne aldım unuttum
eşime ayakkabı aldık eve geldık baktık farklı numaraları koymuşlarsaflar çene etcemdıe yanlış yapıyorlar

resımler cıkmamış yemekten sonra eklerım

Son düzenleme:
duygu defne sel cleopatra oflu boşver efsun skop nisa sipidi yorumsuz ve ismi aklıma gelmeyen diğer kızlar nerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…