Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

böcük çok güzel bunlar nan pahalıdır bunlar fiyatı kaç hele onları de bana

güzelmiş fiyatları da kendileri de güle güle giy güzel dizi çekmeler

böcük ne kadan güzellerr
aaaaaaaaah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh
bi zamanlar bende alıp alıp giyyodum :92:

Öfff çok gerginim. Öss ye başvurucam.
sabah gittim banka dedi sistemde sorun var alamıyoruz.
İş yerindende hemen döncem diye çıkmıştım geri döndüm bide diploma onaylatmak mı ne gerekiyormuş nasıl yetişcem bilmiyorum.
Bitmesi gereken bir porje var hepsi üst üste geldi beee.
Maaşıda yatırmamışlar 35 bankaya noterde onaylatırsam en az 25 30 lira da oraya, 50 lira para var cebimde eve gitmeye yol param bile kalmicak.
Az daha bakayımda şu projeye olmadı bir daha gidip geleyim bankaya

Siz napıyorsunuz, böük güle güle kullan çamaşırlarını canım benim

Efsun sen aptın beben gösterdi mi cinsiyetini, defneyide göremiyorum kaç gündür.
Mandişi mi boşverimi şekerciklerimi duygucumu daha aklıma gelmeyen herkesi öptüm

canım benim hiç stres yapma herşey hallolur bir şekilde Allah ta o patronunuza akıl fikir versin herkesin ödemesi var kirası var kış günü doğalgaz faturası bilmem ne. düşüncesiz bu işverenler eşime de hala vermediler maaşını bugün ayın 17 si ayın 1 inde alması lazımdı. Allah ıslat etsin bu patronları

efsun tşkler annecık sen nasılsın beben nasıl ondan haber et
hee bıde orkıdeden 85 beden alınca altı L beden oluyo
kadına dedım benden 2 dene sığar buna dıo hamış olunca gıyersın sende
hıç onu düşünmemıştım dedım

selcım öncelıkle Allah o patronu bıldığı gıbı yapsınbende cok cektım sonunda rahatladım
üzülme sen Allah yardımcın olur benımde coğu zamna ödeme yapmaktan cebımde param olmuyo
ama ne edek sağlıklıyız işimiz var şükür kazanırız

defne naber annecık

iyidir böcükcüm ben aynı kusmaya devam ediyorum sen napıyosun bakalım?

Günaydınnn,ü hadi toplaşın bugün herkesi burda istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…