Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

DefneBu linki incele bence faydası olabilir

afiyet olsun defhne ablam

sağol kardişimmm

Afiyet olsun.
Muhtemelen geldğinde ben olmam, iyi yıllar diliyorum sana bebeğine ve eşine.

hahah seninkide pek bi hoş

Abla deme kız, zaten hamile iyice psikolojisini bozcan kadının

canım sana da iyi yıllar yeni yıl sana bolllll mutluluk ve sağlık getirsin inşallah

defne üzülme senden daha yaşlısı var burada örneğin ben :)))

herkese afiyet olsun

ohhhhhhh

bılmem öledır belkı k valıdem kocasından ayrı ölmüş gıbı yanı ama benımkını furrum yakınlaşırsa

bendensın

benımkı tek oğul ama öle bı yüz bulamaz
buldurmam:82:

efferimmm sevdim seni :13::13:

Son düzenleme:
Kızlar size kıyymalı pide tarifi

Hazırlama süresi : 30 dakika – Pişirme süresi : 25 dakika – 6 kişilik

Hamuru için malzemeler
4 su bardağı un
1 su bardağı ılık süt
40 gram yaş maya
1 adet yumurta sarısı
1 adet yumurta
1 kahve fincanı tereyağı
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz
Kıymalı pide malzemeleri
250 gram kıyma
2 adet kuru soğan
2 adet sivri biber
6-7 dal maydanoz
Tuz
Karabiber

Kıymalı pide tarifi
Ilık sütte mayayı eritin ve kabarana kadar bekletin. Tereyağını eritin. Unu yoğurma kabına aktarın. Ortasını açın ve erittiğiniz tereyağının yarısı, yumurtayı, mayalı sütü ve tuzu ekleyip yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp iyice kabarana kadar ılık bir ortamda bekletin. Soğanların kabuklarını soyup ince doğrayın. Sivri biberleri ve maydanozu kıyın. Tereyağının kalanı ile soğanları ve biberleri kavurun. Kıymayı ilave edip karıştırarak kavurmaya devam edin. Maydanoz, karabiber ve tuzu ekleyip iyice karıştırın. Ocaktan alıp, ılınması için bekletin. Mutfak tezgahına un serpin ve hamuru burada yoğurup 6 parçaya ayırın. Her parçayı merdaneyle oval şekilde açın. Kıymalı karışımı hamurlara paylaştırın. Uzunlamasına olan kenarları iç tarafa doğru kıvırın. Üzerlerine fırça yardımıyla sıvı yağı sürün. Kenarlarına yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin. Dilimleyip, sıcak servis yapın. Afiyet olsun.

Valla evlendiğimden beri ilk defa yapıcam bende canım.
Canım çektide

afiyet olsun canım inş çok güzel olur. komşum fırından hamur alıp onunla yapıyor. çok güzel oluyor. öyle de dene derim

afiyet olsun canım inş çok güzel olur. komşum fırından hamur alıp onunla yapıyor. çok güzel oluyor. öyle de dene derim

İnşallah.
Birdahakine de öyle deneyeyim bakalım bunasıl olcak.
Aslında çok mantıklı yaaa ekmek hamurundan

★˛˚˛*˛°.˛*.˛°˛.*★2011★ yeniyıl'da★* 。*˛.
˛°_██_*.。*./ ♥ \ .˛* .˛。.˛.*.★*herşey*★ 。*
˛. (´• ̮&#8226*.。*/♫.♫\*˛.* ˛_Π_____.♥gönlünüzce olsun♥ ˛* ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。2011
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬╬*˚ .˛ ♥....

İnşallah.
Birdahakine de öyle deneyeyim bakalım bunasıl olcak.
Aslında çok mantıklı yaaa ekmek hamurundan

evet çok ta süper oluyor hazır pidelerden farkı olmuyor. halam da hazır hamur ile ıspanaklı yapar pideyi ayyy nasıl süper oluyor var ya mutlaka deneyin canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…