Bu arada cumanız mübarek olsun hanımlar
Ben yapamıyorum işte, ama tavrımın farkına vardı artık sanırım daaha temkinli
Mervecim sende anlat neler yaparsın evlimisin
:118:
bu açıdan hiç bakmamıştım bak haklısın canımcımşuan benim bütün hücrelerin yenileniyo sizden bile çıtırımmm
evliyim bende 2,5 aylık daha ama hamile olmayı bekleyenlerdenim ..
Ah ah bazen delleniyorum, sonrada üzülüyorum niye böyle yapıyorum diye.
Eşim tek erkek 4 tane ablası var hepsi uzakta bizde pek yakın sayılmayız ama kadın tek olunca alıyo çantayı geziyor.
Böyle yuvarlanıp gidicez sanırım
Selam kızlar yoğunum yazamıyorum yeni arkdaşlar var burda sel sen yönetici olarak tanıtırmısın arkdaşları geçmiş baya olmuş
tanıtayım canım.
Skop bursalı 5 aylık evli çalışmıyor oda benim gibi kocasını askere yollicak. 22 yaşında
defne 12 haftalık hamile 2,5 yıllık evli 26 yaşında
merve 2,5 aylık evli sanırım bebek istiyor.
Tanıtayım canım.
Skop bursalı 5 aylık evli çalışmıyor oda benim gibi kocasını askere yollicak. 22 yaşında
Defne 12 haftalık hamile 2,5 yıllık evli 26 yaşında
Merve 2,5 aylık evli sanırım bebek istiyor.
Düşünüyorum kendi annemi babam ölse falan annem mullakta kalsa ilgilenmek zorunda kalsam alırdım evime bakardım sonra diyorum kayınvalidemde anne eşimde ilgilenmeli ama insan istemiyor işte bir şekilde ne bileyim benim kayınvalidem çok genç daha 39 unda ama yarın öbür gün bakmalı annesine sabır gerekiyor aslında biraz bazı şeyler için onuda biz gösteremiyoruz
Ne güzel daha yeni evlisin.
Mutluluklar diliyorum sana canım benim.
Hemen istiyor musunuz hemen bebiş
Ne kayınvaliden 39 yaşında mı
Eşin kaç yaşında yaww
He o konuda bakarım çünkü yapcak bişi yok benim annem nasıl kıymetliyse onunkide öyledir.
Başımın tacı elden ayaktan düşerse bakarım.
Niye ki istemiyor mu
Bende hep başkasının bebelerini seviyorum diyor yapalım da kendi bebemizi severiz diyor bende olmaz diyorum
Amin canım seninde..
Bu arada öğleden sonra izinliyim ben yokum.
Evdede netim yok kızlarPazartesi görüşürüz artık
Bak doğururum heee
bende 2,5 aylık evliyim
Tanıtayım canım.
Defne 12 haftalık hamile 2,5 yıllık evli 26 yaşında
Merve 2,5 aylık evli sanırım bebek istiyor.
tşk ederim .. Evet biz 5 yıldır beraberiz, çok ileriyi düşünüyorum ben o yüzden geç olduğunu düşünmüorum .. çocuğum 20-25 yaşına geldiğinde hasta yaşlı bi annesi olsun istemiorum :dgenç olup herşeyiyle ilgilenmek istiyorum
istemiyor büyüyene kadar uyutmuycak ağlıycak sonra elin adamının peşine takılıp gitcek diyo :))))
niye olmaz diyorsun şöyle minik senin kanından canından şirin bişey fane mı olur
Çok mantıklı bence, keşke bizimde engelimiz olmasaTşk ederim .. Evet biz 5 yıldır beraberiz, çok ileriyi düşünüyorum ben o yüzden geç olduğunu düşünmüorum .. Çocuğum 20-25 yaşına geldiğinde hasta yaşlı bi annesi olsun istemiorumgenç olup herşeyiyle ilgilenmek istiyorum
Ya öyle daha zor be skop, kıskanır falan seni :26:Bebeyken kaçmış kocaya 14 yaşındayken eşim 23 yaşında
Çarşıya çıktık bana nişanlık alıcaz bir mağazaya girdik kayınvalidemi gelin sandılar
Kız olcağını nerden biliyo kiistemiyor büyüyene kadar uyutmuycak ağlıycak sonra elin adamının peşine takılıp gitcek diyo :))))
niye olmaz diyorsun şöyle minik senin kanından canından şirin bişey fane mı olur
Bebeyken kaçmış kocaya 14 yaşındayken eşim 23 yaşında
Çarşıya çıktık bana nişanlık alıcaz bir mağazaya girdik kayınvalidemi gelin sandılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?