Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Ben yapamıyorum işte, ama tavrımın farkına vardı artık sanırım daaha temkinli

Mervecim sende anlat neler yaparsın evlimisin

:118:

evliyim bende 2,5 aylık daha ama hamile olmayı bekleyenlerdenim ..

Selam kızlar yoğunum yazamıyorum yeni arkdaşlar var burda sel sen yönetici olarak tanıtırmısın arkdaşları geçmiş baya olmuş

Düşünüyorum kendi annemi babam ölse falan annem mullakta kalsa ilgilenmek zorunda kalsam alırdım evime bakardım sonra diyorum kayınvalidemde anne eşimde ilgilenmeli ama insan istemiyor işte bir şekilde ne bileyim benim kayınvalidem çok genç daha 39 unda ama yarın öbür gün bakmalı annesine sabır gerekiyor aslında biraz bazı şeyler için onuda biz gösteremiyoruz

Selam kızlar yoğunum yazamıyorum yeni arkdaşlar var burda sel sen yönetici olarak tanıtırmısın arkdaşları geçmiş baya olmuş

Tanıtayım canım.

Skop bursalı 5 aylık evli çalışmıyor oda benim gibi kocasını askere yollicak. 22 yaşında

Defne 12 haftalık hamile 2,5 yıllık evli 26 yaşında

Merve 2,5 aylık evli sanırım bebek istiyor.

sağol canım bilmeyenler için bende tanıtayım 2,5 aylık evliyim çalışıyorum denizliden katılıyorum yaş 24
2011 de 25 olacak

Ne güzel tanıttın kız

Ne kayınvaliden 39 yaşında mı
Eşin kaç yaşında yaww

He o konuda bakarım çünkü yapcak bişi yok benim annem nasıl kıymetliyse onunkide öyledir.
Başımın tacı elden ayaktan düşerse bakarım.

Ne güzel daha yeni evlisin.
Mutluluklar diliyorum sana canım benim.

Hemen istiyor musunuz hemen bebiş

Tşk ederim .. Evet biz 5 yıldır beraberiz, çok ileriyi düşünüyorum ben o yüzden geç olduğunu düşünmüorum .. Çocuğum 20-25 yaşına geldiğinde hasta yaşlı bi annesi olsun istemiorum genç olup herşeyiyle ilgilenmek istiyorum

Bebeyken kaçmış kocaya 14 yaşındayken eşim 23 yaşında
Çarşıya çıktık bana nişanlık alıcaz bir mağazaya girdik kayınvalidemi gelin sandılar

Niye ki istemiyor mu

istemiyor büyüyene kadar uyutmuycak ağlıycak sonra elin adamının peşine takılıp gitcek diyo :))))

Bende hep başkasının bebelerini seviyorum diyor yapalım da kendi bebemizi severiz diyor bende olmaz diyorum

niye olmaz diyorsun şöyle minik senin kanından canından şirin bişey fane mı olur

Amin canım seninde..

Bu arada öğleden sonra izinliyim ben yokum.
Evdede netim yok kızlarPazartesi görüşürüz artık

bende 3 te çıkıcam inş iler biterse tabi

evliyim bende 2,5 aylık daha ama hamile olmayı bekleyenlerdenim ..

canım tez zamanda bebişine kavuşursun inşallahhhhh

Bak doğururum heee

doğuramaz kiii doğuramaz kiiii

bende 2,5 aylık evliyim

Allah mesut etsin canımmm

zırrrtttttttt yanlış cevap 3,5 senelik evliyim bak evlilik konusunda da en kıdemli benim yarebbim yaşlı olduğum yüzüme yüzüme çarpılıyor

5 yıl beraberlik evet sizin zamanınız var biz tanıştık hemen nişanlandık 1 sene sonra evlendik onun için 2 sene bekleyelim diyorum öncesinde ablam var 5 senelelik evli allahım önce ona versin

Çok mantıklı bence, keşke bizimde engelimiz olmasa
Çarşıya çıktık bana nişanlık alıcaz bir mağazaya girdik kayınvalidemi gelin sandılar
Ya öyle daha zor be skop, kıskanır falan seni :26:
istemiyor büyüyene kadar uyutmuycak ağlıycak sonra elin adamının peşine takılıp gitcek diyo :))))

niye olmaz diyorsun şöyle minik senin kanından canından şirin bişey fane mı olur
Kız olcağını nerden biliyo ki

bacım Allah yardımcın olsun valla çok üzüldüm sana 39 yaşında bir kayınvalide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…