- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
Böcük naaan güle güle kullan benli boyun sanamı ait
yoksa :86:
Bende Skaryadayım bende bende
selam kı:80:zlar burda baya sakaryalı var heralde:)))))
Yapamam iş tecrübesi yapmam lazım bebişten sonra hiç iş bulamam
iki sakaryalı bir eski sakaryalı
özelden buranın linkini atacaktım sana 10 dakika sınırına takıldım ben becerene kadar sen bulmuşsun
hiii, diğer hem işi hem eşi aboneliklerimden silinmese geyik topicleri ana sayfasına gelmesen haberim olmıycak :84:
aşk olsun ama duyhas kız sen bile biliyomuşsun :84:
beni de alın aranızaa
:120:
kangammmmmmnerdesın sen yaa harbı bılmıyor muydun yuuh sana ınsan kankasını barı takıp eder:82:
cok öptum kanga h geldın başımın ustunde yerın var
kızlar ıyı tatıller ben bugun gelemıycem zaten kımsede yokk
böcüşüm ben anca abone olduğum konuları, nadiren de geceleri yeni mesajlardan yeni konuları görüyom
tam yine aboneliğim niye silinmiş dedimdi diğer topiğin her işte bi hayır var demişler
ben de çıkmadan bi uğrıyım dedim, herkese iyi hafta sonları kızlaaar
h geldın kangam benımanneme gtcem bende bugunnn cok mutluyumm orda kalcem kocemde yalnız kalsınn ohhh donumla yatsın
sanada bebem
ohhh sefan olsun böcüşümmm git hasret gider, giderebildiğin kadar, iyi hafta sonlarıııı süper hafta sonlarıııııı
cnm annem yaa ne yapım sana dıyo senı göremde yter dedım 2 ay oldu lenn:84:görmuyom sankı annem çin deah ahh evlendık dertlendık
saol balammsanada
2 ay mııı
Ben tatile gidiyorum antalyaya baybay
hiii, diğer hem işi hem eşi aboneliklerimden silinmese geyik topicleri ana sayfasına gelmesen haberim olmıycak :84:
aşk olsun ama duyhas kız sen bile biliyomuşsun :84:
beni de alın aranızaa
:120:
ohh sefan olsun böcük hasret giderdinizmi öpüşüp koklaştınızmıh geldın kangam benımanneme gtcem bende bugunnn cok mutluyumm orda kalcem kocemde yalnız kalsınn ohhh donumla yatsın
sanada bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?