Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Yapamam iş tecrübesi yapmam lazım bebişten sonra hiç iş bulamam

hiii, diğer hem işi hem eşi aboneliklerimden silinmese geyik topicleri ana sayfasına gelmesen haberim olmıycak :84:

aşk olsun ama duyhas kız sen bile biliyomuşsun :84:

beni de alın aranızaa
:120:

hiii, diğer hem işi hem eşi aboneliklerimden silinmese geyik topicleri ana sayfasına gelmesen haberim olmıycak :84:

beni de alın aranızaa

kangammmmmmnerdesın sen yaa harbı bılmıyor muydunyuuh sana ınsan kankasını barı takıp eder:82:

cok öptum kanga h geldın başımın ustunde yerın var

kızlar ıyı tatıller ben bugun gelemıycem zaten kımsede yokk

böcüşüm ben anca abone olduğum konuları, nadiren de geceleri yeni mesajlardan yeni konuları görüyom

tam yine aboneliğim niye silinmiş dedimdi diğer topiğin her işte bi hayır var demişler

ben de çıkmadan bi uğrıyım dedim, herkese iyi hafta sonları kızlaaar

h geldın kangam benımanneme gtcem bende bugunnncok mutluyumm orda kalcem kocemde yalnız kalsınn ohhhdonumla yatsın

sanada bebem

ohhh sefan olsun böcüşümmm git hasret gider, giderebildiğin kadar, iyi hafta sonlarıııı süper hafta sonlarıııııı

cnm annem yaa ne yapım sana dıyo senı göremde yter dedım 2 ay oldu lenn:84:görmuyom sankı annem çin deah ahh evlendık dertlendık
saol balammsanada

beni de alın aranızaa

hoşgeldin sefa getirdin

h geldın kangam benımanneme gtcem bende bugunnncok mutluyumm orda kalcem kocemde yalnız kalsınn ohhhdonumla yatsın

sanada bebem
ohh sefan olsun böcük hasret giderdinizmi öpüşüp koklaştınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…