bende sizinle arkadas olmak ıstıyorum
hadi bakalım ol
hoşgeldin
Tanıt bize kendini
tamamdır duygucum ekliyorum ben seni
boswer bu arada sende mailini bana özelden atabilir misin canım? seni de ekleyeyim açmışken
hoşbulduk arkadaslar
ben 21 yasındayım 1,5 yıllık evliyim çalışmıyorumm evdeyim bütün gün kk yı takip ediyorum buradakı arkadaslığı çok beğendım bende aranıza gırmek ıstedım ..henuz çocuğum yokk ama çalışmalara son hız devamamasyalıyım ama aslen bartınlıyım...işte kısaca böyle
yolladım mailimi canım
hoşbulduk arkadaslar
ben 21 yasındayım 1,5 yıllık evliyim çalışmıyorumm evdeyim bütün gün kk yı takip ediyorum buradakı arkadaslığı çok beğendım bende aranıza gırmek ıstedım ..henuz çocuğum yokk ama çalışmalara son hız devamamasyalıyım ama aslen bartınlıyım...işte kısaca böyle
defne mandalin ve duyguyuda faceden öner bana onlarıda ekliyim :)
teşekkür ederimm inş bol bol sohbet ederız artık
hoşbulduk arkadaslar
mandalin ekledim seni :)
:88:
aha benimle yaşıt evde kaldığımın belirtisidir
:88:
aha benimle yaşıt evde kaldığımın belirtisidir
ederiz ederiz bizim çoğumuz çalışıyor o yüzden gündüzleri buradayız mesai bitince topikte pek kimse kalmaz sabah ilk işimiz birbirime günaydın demek olur böyleyiz işte
yok canım sen evde kalmadın ben erken gittim
çok güzel gerçekten bende bütün gün evde oldğum için 7/24 burada olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?