Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

duygu daha bitmedi 17.00 de bitiyor ama 16.00 oldumu ben başlıyorum toplanmaya 16.30 kapıda oluyorum diğer birimde çalışan arkadaşlarla lak lak yapıp gidiyorum evime

patrona kızdım öğle yemek yemedımkan şekerım düştü sanırım

bende de migren var hafifletiyor. bir de patatesi dilimleyin türk kahvesini (kuru) üstüne serpip alnınıza bağlayın. o da iyi geliyor. bende iyice kocakarı gibiyim heee

duygu nazar değdirdin hala buradayım

defne bendede var öyle ilaçlar el verdi ninem bana diyorum

hayırlı olsun böcük

ben gidiyorum hoşçakalın kızlar

akşam olunca kimse gelmiyor sanırım buraya ee bütün gün yoruluyoruz
valla vütün gün pc başında kıçım ağrıyo

ne iş olmmm face neyım

saol cnm cok mersıı
lenn resımlerı sılemıım
yönetıme bı dıyım bakem

böcüşüm kangam sildirebildin inşallah

patrona kızdım öğle yemek yemedımkan şekerım düştü sanırım

sen hiç kanga dayağı yemedin tabii

bende de migren var hafifletiyor. bir de patatesi dilimleyin türk kahvesini (kuru) üstüne serpip alnınıza bağlayın. o da iyi geliyor. bende iyice kocakarı gibiyim heee

kızlar migreni olanlara doğadan'ın relax çayı var sarı kantaronlu tavsiye ederim!

mobılyalarım geldıben kaçar

sen daha tirp yap oh tam ilaç gibi gelmiştir bugünün üzerine kangammmm bak kendine ediyon üzülüp hadi güle güle eskit bakem

akşam olunca kimse gelmiyor sanırım buraya ee bütün gün yoruluyoruz
valla vütün gün pc başında kıçım ağrıyo

vah yazıkkk, ne yorar tabiii ayakta dur, tahtaya yaz-sil, gırtlak patlat, ay ne dinlendirici işim varmış şaka yaptım he alınma sakın alınganlık yasak bu topicte di mi o yüzden transfer oldum ben
bu arada pc başında bütün gün otururken arada esneme falan yapmak gerekiyor, sonra boyun-bilek ağrıları başlıyor yoksa, dikkat edin kızlar

vah yazıkkk, ne yorar tabiii ayakta dur, tahtaya yaz-sil, gırtlak patlat, ay ne dinlendirici işim varmış şaka yaptım he alınma sakın alınganlık yasak bu topicte di mi o yüzden transfer oldum ben
bu arada pc başında bütün gün otururken arada esneme falan yapmak gerekiyor, sonra boyun-bilek ağrıları başlıyor yoksa, dikkat edin kızlar[/QUOTE]

yok tatlım bu topiktekiler alıngan değil şaka kaldırıyoruz. ne öğretmenisin sen

yok tatlım bu topiktekiler alıngan değil şaka kaldırıyoruz. ne öğretmenisin sen [/QUOTE]

heh işte :13: ecnebice örtmeniyim ben sen öğrenci misin, çalışıyon mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…