yok daha 1 yıllık evliyiz
:78::78:tşkler cnmellerine sağlık canım afiyet bal şeker olsun
ya canım benimde liseden çok kız arkadaşım evlendi çoğu pişman erken evliliği tavsiye etmiyolar :26:
seninde kaynananla problemin var canım üzülme herkes aynı dertten müzdirap tek sen değilsin
benimde sınıf arkadaşım 1,5 senelik evli elinden gelse kaynanasını 1kaşık suda boğacakoda altlı üstlü oturuyo
yani daha yeni evlisin üzme kendini eşinle iyi ol 3, şahısları ilişkine karıştırma tatlım
yok canım eşim 24 yaşında aynı dönemde okumadıkki :)ben 1. sınıftayken o sondaydıama 5 yıllık bir ilişkimiz var
:78::78:tşkler cnm
ula bız ne dıok sız ne dıyonuskonular karstı bende
bilgin kaynananı sevmiyorsan tekrar hoşgeldin aramıza bu topikteki herkez kaynanası çok sever özellikle böcük kaynanasına aşık
tribini yesinler senin meleğim
Bilmiyorum yorguncum, hayırlısı diyorum hep.deneyeyim bakalım ne olacakcevabımı oku ve o sümüğünü silen smilleri bırakkk:84: heh siz böle inat edin sen odana gitme birileri de kına yaksın!!! yok yok senin kesin aybaşın :83: benim kangam böyle etmez
güvenli yere yapmış kimse elleşmesin diyeda kendilerine batmıyo mu :44:
bence de o paraya o kadar saat, eşin de 5 te geliyormuş :44: yol parasını düşünce bi de yemek var mı bilmiyorum eline bi şey kalaacak mı?:44: gerçi eşin askerdeyken iyi meşgale olur zamanın kalmaz o ayrı
denemekle bi şey kaybetmezsin ama tabii, hayırlısı hakkında
hainsin senkıanga dedik bağrımıza bastık :84: benim şekerim yükseliyor sen kek fotosu koyuyon hem de çukulatalı :120:
İnşallah banada nasip olur öyle bir iş canım sağolSEL cim bak bende bundan önceki işyerimde az maaşla çok çalışıyordum
çok stresli bi yerdi anlatamam hatta piskolojim altüst olmuştu
sonra işten çıktım bikaç yere haber saldım 2 ay sonra arkadaştan haber geldi yarın başla diye
şimdiii çokkkk memnunum çok şükür maaşımda iyi sayılır
hiç değilse kafam rahat
cumartesileri öğlene kadardı artık c.ertesileri gelmiyorumda
yani benim hiç umudum yoktu işle alakalı ama allah yüzüne güler seninde inş. kuzucum
var canım emekli maaşı kayınpederimden kalan.sel hayırlısı olsun herşeyin kaynananın maaşı yokmu bakma ücreti alırsın
meleğim bak bak 21 yaşında kaç yıllık evliler
böcük ellerine sağlık ama görüntü var tat yok paket yapda sakaryayada yolla
defne tablet ilaçlar var onlardan dene ama bir tane gördüysen özellikle tuvalet olmak üzere girebileceği kapı eşiklerine bak kapat canım başkada varsa tüm evi ilaçlatman gerekli geçmiş olsun canım dikkat et atma kendini duvarlara
bı dene bakalım ozmn
hayrlısı olsun
tşkler cnm
zamanında yaptrmadık kadın rahata erdı tabı
ya canım benimde liseden çok kız arkadaşım evlendi çoğu pişman erken evliliği tavsiye etmiyolar :26:
seninde kaynananla problemin var canım üzülme herkes aynı dertten müzdirap tek sen değilsin
benimde sınıf arkadaşım 1,5 senelik evli elinden gelse kaynanasını 1kaşık suda boğacakoda altlı üstlü oturuyo
yani daha yeni evlisin üzme kendini eşinle iyi ol 3, şahısları ilişkine karıştırma tatlım
bilgin kaynananı sevmiyorsan tekrar hoşgeldin aramıza bu topikteki herkez kaynanası çok sever özellikle böcük kaynanasına aşık
Çok karışık işte saatlaer.
Ayda 1 hafta sabah sekiz akşam sekiz
Normalde sabah 8 akşam yedi, haftada 2 gün sabah 8 akşam 10
Asgari ücret 630, sigorta...
He birde ev ile arası otobüsle 20-25 dakika
neee güzelll yaaaa darısı başımaa
yaa ama benim kaynanam daha yokki
Bilmiyorum yorguncum, hayırlısı diyorum hep.deneyeyim bakalım ne olacak
İnşallah banada nasip olur öyle bir iş canım sağol
var canım emekli maaşı kayınpederimden kalan.
Askerdeyken öyle olacak sanırım bilmiyorum şuan hiç birşey
sağol canım hayırlısı tabi.
Sende takma çok kafana salla gitsin yaaa
yaa ama benim kaynanam daha yokki
hoşbulduk canım burada herkes anti kaynana gurubu galiba
baylırım onsuz dk gecmez bana asıkım asık
üzüldün seye bak bızm varda nolıy laa
ben bıdaha evlenırsem anası ölmuş alcem
en çok böcük seviyor kaynanasını ama inanılmaz bir sevgi
sanırım böcüğü ben takip ediyorum
senin arkandan da ben olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?