- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
evlen evlen ama kaynanan olmasın olursada sağır dilsiz felçli olsun
ayrıcada teesüflerimi şey ediyorum benim yapım böyle ben insanlarla iyi anlaşırım
kolay iletişim kurarım sıcak kanlıyım
pırrtttttttttkesin seversin sen böyle diyorsun ya sana cadının teki denk gelir bende derdim amann nolucak kocanı seversen annesini de seversin diye ama kadın benim her iyi adımıma bir cadılık ile karşılık verdi. sonuç; bende en sonunda lanet ettim dedim ne hali varsa görsün
yaa öyle demeyinnoda sevdiğin adamın annesi sonuçta kocanı seviyorsan annesinide seviceksin onu dünyaya getirip büyüten o çünkü
hayatın gerceklerıEvet biz bekarız korkutmayın
aman nolcak kız gecınıp gıderık ama annem öldurdu havyencezialıcam canım akşama eve giderken inş işe yarar
akrep miikesin taşınırdım o evden 4 senelik evlilik hayatım boyunca bu 3. evim zaten
bana da yollaaaaa
tamam mandişim çok sağolllinş şu tablet ilaçlar işe yarar
selcim bu arada yeni işin saatleri falan çok fazla ama boş durmaktan iyidir derim. bikaç ay idare edersin orda. o sırada daha iyi bir iş aramaya devam edersin. Allah hayırlı kapılar açsın inş canım
biri kaynana dedi atladım hemen tikim var ne yapayım
:Kızlar ben eve gidiyorum.
Artık ne zaman görüşürüz bilemiyorum.
Kendinize iyi bakın.
Hoşçakalın öpüyorum kocaman.
güzel dilekleriniz içinde sağolun
kızlarrr siz kafanızı endekslemişsiniz kaynana kötü diye biraz olumlu düşünün
ben o tabuları yıkıcam sevicem kaynanamııı sizide çatlatıcam
pırrtttttttttkesin seversin sen böyle diyorsun ya sana cadının teki denk gelir bende derdim amann nolucak kocanı seversen annesini de seversin diye ama kadın benim her iyi adımıma bir cadılık ile karşılık verdi. sonuç; bende en sonunda lanet ettim dedim ne hali varsa görsün
evlen evlen ama kaynanan olmasın olursada sağır dilsiz felçli olsun
burda tecrube konusıyy gardaş
sen bılın cıddıye almada evlengörursun anyayı konyayı
yaa öyle demeyinnoda sevdiğin adamın annesi sonuçta kocanı seviyorsan annesinide seviceksin onu dünyaya getirip büyüten o çünkü
yaa heleki senin gibi tatlı dilli sakin birine böyle yapılıyosa
aman nolcak kız gecınıp gıderık ama annem öldurdu havyencezi
yollarım tatlım bı yern şişmesın yeterkı
pırtttttttmı
herkes karşılğını alır
aferım len sana
merhaba ben bekarken şöyle bir duam vardı.''üniversiteyi bitir,ananı yitir,mercedesi getir,beni götür'',ve 10yıl önce evlendim eşim üniversite mezunu annesi yok mercedesimiz yok ama chevrolet cruze'muz var...dualarım kabul oldu yaniii
Amanın ya bunlar pek fena gelin
Ben sizler gibim değilim yeniyim ya ondan
korkutmayın bizi :113:
merhaba ben bekarken şöyle bir duam vardı.''üniversiteyi bitir,ananı yitir,mercedesi getir,beni götür'',ve 10yıl önce evlendim eşim üniversite mezunu annesi yok mercedesimiz yok ama chevrolet cruze'muz var...dualarım kabul oldu yaniii
yaa işte bunları da dikkate al kuşum. neyse şimdi konuşmak boşa evlenince anlayacaksın zati
benim değil de oğluşumun şişmesin
:13::13::13: napalım böcük hayat bizi böle yaptıı
vıcdansız senı
işte buna gülünür
ozamanda bakım derdi çıkar
Ben böyle doğmadım sonradan oldum d
kızı baksın bakamam ben
kesinlikle yanlış dua etmişim bacım bizede et isabet ediyor senin duaların
ederim canım rabbim hepimize herşeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?