aferım kanga
zaten sendende bu beklenırdı
düzenlı ınsan
h içi gel lenn özluom senı:84:
bu arada cok önemlı olan bı kaza resımlerını kaybettım
ayvayı yedım
sende herseye küsüyon bee
napsın adam yanı suç senın bee
adamı bakkale neyım yollasaydın dışarı sonra hazrlasaydın
neyse erken kutlamş oldunuz
Eşim sabah kalktı giyindi.Ben ayakkabıları almaya gidiyor sandımki baktım salonda.Telefonunun kılıfını arıyomuş.Tabi benim resmen başımdan kaynar sular döküldü.Bir haftadır bu planı yapıyorum ve eşim masayı gördü.
Şimdide ona küsüm
aferım kanga
zaten sendende bu beklenırdı
düzenlı ınsan
h içi gel lenn özluom senı:84:
bu arada cok önemlı olan bı kaza resımlerını kaybettım
ayvayı yedım
sende herseye küsüyon bee
napsın adam yanı suç senın bee
adamı bakkale neyım yollasaydın dışarı sonra hazrlasaydın
neyse erken kutlamş oldunuz
Len ne bakkalı sabahın yedisi adam normalde salonu bırak mutfağa bile girmez.Akşam eve en fazla 30-45 dakika arası gelir diye sabah hazırladım masayı.Kocakafalının salona giresi geldi..Ben ne zamandır bunun planını yapıyodum.Moralim çok bozuldu ya..
Zannetmiyorumki sizlerde sabah benim yaşadığım şeyle karşılaşsanız.Olsun be diyiverin.
Bir haftadır planını yapmışım.Pazar günü iki saatte en güzel şeyleri bulmak için koşturmuşum.Uykumdan feragat edip kalkmışım.Hiç salona gitmeyen adamın salona gidesi gelmiş tüm süpriz bozulmuş.Böğüre böğüre ağlayasım geldi resmen.Ben birşeyi yapmaya karar verdiğimden itibaren herşeyim kusursuz olmalı.Akşamdan beri kaç takla attım ben bilirim.Yok işten erken çıkıcam diyor bişeyler uydurup bunu engellemeye çalıştım.Akşam yemeğe çıkarız diyor.Bunun için yattığımdan beri bacağım ağrıyor diyorum ki.Akşam yemeğe çıkalım dediğinde bacağım ağrıyor eve gidelim diyeyim diye.Herşeyi bu kadar ince ayrıntısına kadar planlamışken.Bu durum benim moralimi çok bozdu.Kim ne derse desin herkes aynı hayal kırıklığını yaşar
ya tabii ki insan hiyaaaayt olur bi an, ama hala devam etmesin bu moral bozukluğun e ruhsuz değiliz, herhalde o kadar uğraşınca tühh dersin nann benim şansıma dersin, geçen gün konuştuğumuz konuya geliyor boswer, buna takılıp bugünü mutsuz geçirmen en azından akşama kadar sana da eşine de fayda sağlamayacak, nerden biliyorsun bir sonraki 14 şubatta bu kadar sağlıklı olup olmayacağınızı, şu anda bi hastalık yüzünden de bu planların bozulabilirdi! onu düşün lütfen! bu dediklerimi laf olsun diye yazmıyorum, allah büyük acılar yaşatmasın kimseye bunu öğretmek için...
Ben bu akşam için bişey yapmıyacağımı söylemiyorumki.Ona yapacağım özel yemekten haberi yok.Elbiseden pastadanda..
Ama o heyecan gitti bende ne yalan söyliyeyim.
Size yaşadığım hayal kırıklığını anlatmaya çalıştım sadece.Verdiğiniz tepkiler espri mahiyetindede olsa kırdı açıksa beni.Yinemi bişey oldu hergün bir vukuat gibi söylemler.Burda sohpet etmiyormuyuz.Bende yaşadığım birşeyi sizinle paylaşmak istedim sadece.Bundan sonra birşey olduğunda sizlerle paylaşmak konusunda kararsız kalacam sanırım
ne alakası boswer, sen şimdi kırdın asıl beni... daha geçen gün ben de anlatmadım mı kaç senem nasıl geçti diye, senin verdiğin tepkilerin aynısını verirdim diye?
sana şunu yazıp sileceğim benim her 14 şubatımı babam kutlardı sabahın köründe, sevgilimden önce ve o artık yok anlıyor musun...
b unedenle yazdım onlar kırdıysam yine de özür dilerim...
Hayatta ne zaman ne olacağının bilinmediğini biliyorum.Benim annem sahurda vardı sabah yok.Bu durumun acı bir şekilde tanığı oldum ben..
Ama ne olursa olsun sizinle birşey paylaşırken yinemi bir vukuat denilecek diye çekinecem ve bu yüzden sanırım paylaşmıyacam.
Ben bu akşam için bişey yapmıyacağımı söylemiyorumki.Ona yapacağım özel yemekten haberi yok.Elbiseden pastadanda..
Ama o heyecan gitti bende ne yalan söyliyeyim.
Size yaşadığım hayal kırıklığını anlatmaya çalıştım sadece.Verdiğiniz tepkiler espri mahiyetindede olsa kırdı açıksa beni.Yinemi bişey oldu hergün bir vukuat gibi söylemler.Burda sohpet etmiyormuyuz.Bende yaşadığım birşeyi sizinle paylaşmak istedim sadece.Bundan sonra birşey olduğunda sizlerle paylaşmak konusunda kararsız kalacam sanırım
ben bu topiğe diğerindeki gibi her lafın altında bi şey aranmayacak diye gelmiştim ama değişmiyor sanırım, açıkçası bu kadar tepkiyi de anlayamadım. daha fazla açıklama da yapmama gerek yok kendi adıma, sevgiyle kalın...
canım senin moralin bozuk yanlış anlamışsın bence kızlarıkimse kötü artniyetle bişey söylemez
Dün eşim çalıştı.Bende fırsat bu fırsatr diye alışverişe çıktım.
Dün kendime güzel bir elbise aldım.Kalpli bir pasta üzerinde seni seviyorum yazan.Bu akşamlık kolay yapabileceğim yemeklik malzemeler.Mumlar falan..
Eşimle aynı yerde çalıştığımız için eve birlikte geliyoruz.Bi şekilde akşam eşime birkaç iş yükledim onları yaparken bende yemeği hazırlar.Elbisemi giyer onu karşılarım diyorum.Eşim sabahları son anda kalkar gözleri kapalı giyinir.Ve yine gözler kapalı çıkar evden.O yüzden sabah erken kalkıp salona masayı kurdum mumlarla süsledim akşama hazır olsun diye..
Eşim sabah kalktı giyindi.Ben ayakkabıları almaya gidiyor sandımki baktım salonda.Telefonunun kılıfını arıyomuş.Tabi benim resmen başımdan kaynar sular döküldü.Bir haftadır bu planı yapıyorum ve eşim masayı gördü.
Şimdide ona küsüm
canım ben mevzuyu tam bilmiyordum ama eğer buysa bence saçma yani adamın suçu ne
tamam pilan yapmışsın ama adam evinde odasına giremiycekmi yani bide küsüyosun:92:
canım bu topikte herkesle samimiyetim aynı
yazdıklarınızı baştan sona okudum ve kırılcak hiçbişey göremedim
tam aksine kızlar olumlu şeyler yazmışlarboşver üzülme gibisinden
böcükte negüzel 14 şubatı kutluycağın bi insan var kafana takma demiş ama
Sen bu sabah alıngansız sanırım
ayrıca benim kk den görüştüğüm bi kız arkadaşım var erkek arkadaşımla her tartışğımda anlatırım
oda yine ne oldu kız der bende gülerim alıncak bişey yokki
canım senin moralin bozuk yanlış anlamışsın bence kızlarıkimse kötü artniyetle bişey söylemez
Bu tepki değilki sadece kırıldığımı söylüyorum.Bu söz sırf sanada değildi.Böcükde yenimi tazrzda bişey yazdı.Direk sana yazdığım bişey yok.
Ben burada hergün geyik yapmak istemiyorumki.Yaşadığım şeyide anlatıyorum.Dersinizki bak hatalısın anlarım.Ama yinemi derseniz kırılırım.Demekki burda bişey paylaşmak gerekmiyor
ben küstüm derken tüm günü rezil edecem demedim.Sadece moralim bozuldu onca hazırlık gitti süpriz bitti.Aynı şeyleri yapacam yine bişey değişmiyecek ama heyecan kalmadı.
Neyse boşverin gitsin. yaşadığım hayal kırıklığını bir haftadır heyacanla planladığım süprizin bir kısmının bozulmasına moralim bozul anlattım sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?