Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Len ne bakkalı sabahın yedisi adam normalde salonu bırak mutfağa bile girmez.Akşam eve en fazla 30-45 dakika arası gelir diye sabah hazırladım masayı.Kocakafalının salona giresi geldi..Ben ne zamandır bunun planını yapıyodum.Moralim çok bozuldu ya..

boswer, her gün bi vukuat buluyosun adamda ay acıyacağım yakında bak az kaldı bak ömür boyu unutmazsınız bu 14 şubat'ı ne güzel anısı oldu öyle düşün hem elbiseni görmedi ya tam süprüz olur beklemez başka bi şey

kangaa nan evimde yani odamda düzenli diilimdir, he kitap, dosya yani iş için düzenliyimdir emme başkasının düzelteceği şeyleri bozamam, birinin evinde havluyu bile tam düzenler öyle bırakırım ailevi hastalık genetik genetik ama hakkaten satış personeli sanan çok oluyor özellikle yaşlılarda bazen bozmuyorum arkadaş yardımcı olsun diyorum

bu arada o fotoları bulamazsan tedarik edebilri misiniz tekrar:18: sigortayla ilgili sanırım :18:

sana ne dedik daha geçen gün, pozitif taraflar gör, nan 14 şubat kutlayacağın özel bi insan var, daha ne istiyon, o bile yeter o kişiye kutlu olsun diyebilmek bile ay coştum

Son düzenleme:
Zannetmiyorumki sizlerde sabah benim yaşadığım şeyle karşılaşsanız.Olsun be diyiverin.
Bir haftadır planını yapmışım.Pazar günü iki saatte en güzel şeyleri bulmak için koşturmuşum.Uykumdan feragat edip kalkmışım.Hiç salona gitmeyen adamın salona gidesi gelmiş tüm süpriz bozulmuş.Böğüre böğüre ağlayasım geldi resmen.Ben birşeyi yapmaya karar verdiğimden itibaren herşeyim kusursuz olmalı.Akşamdan beri kaç takla attım ben bilirim.Yok işten erken çıkıcam diyor bişeyler uydurup bunu engellemeye çalıştım.Akşam yemeğe çıkarız diyor.Bunun için yattığımdan beri bacağım ağrıyor diyorum ki.Akşam yemeğe çıkalım dediğinde bacağım ağrıyor eve gidelim diyeyim diye.Herşeyi bu kadar ince ayrıntısına kadar planlamışken.Bu durum benim moralimi çok bozdu.Kim ne derse desin herkes aynı hayal kırıklığını yaşar

ya tabii ki insan hiyaaaayt olur bi an, ama hala devam etmesin bu moral bozukluğun e ruhsuz değiliz, herhalde o kadar uğraşınca tühh dersin nann benim şansıma dersin, geçen gün konuştuğumuz konuya geliyor boswer, buna takılıp bugünü mutsuz geçirmen en azından akşama kadar sana da eşine de fayda sağlamayacak, nerden biliyorsun bir sonraki 14 şubatta bu kadar sağlıklı olup olmayacağınızı, şu anda bi hastalık yüzünden de bu planların bozulabilirdi! onu düşün lütfen! bu dediklerimi laf olsun diye yazmıyorum, allah büyük acılar yaşatmasın kimseye bunu öğretmek için...

Ben bu akşam için bişey yapmıyacağımı söylemiyorumki.Ona yapacağım özel yemekten haberi yok.Elbiseden pastadanda..
Ama o heyecan gitti bende ne yalan söyliyeyim.

Size yaşadığım hayal kırıklığını anlatmaya çalıştım sadece.Verdiğiniz tepkiler espri mahiyetindede olsa kırdı açıksa beni.Yinemi bişey oldu hergün bir vukuat gibi söylemler.Burda sohpet etmiyormuyuz.Bende yaşadığım birşeyi sizinle paylaşmak istedim sadece.Bundan sonra birşey olduğunda sizlerle paylaşmak konusunda kararsız kalacam sanırım

günaydın fıstıklarımmmmm
sevgililer gününüzü ve kandilinizi kutlarım
allah yuvanızdan bereketi mutluluğu eksik etmesin

ne alakası boswer, sen şimdi kırdın asıl beni... daha geçen gün ben de anlatmadım mı kaç senem nasıl geçti diye, senin verdiğin tepkilerin aynısını verirdim diye?

........................

b unedenle yazdım onlar kırdıysam yine de özür dilerim...

Son düzenleme:

Hayatta ne zaman ne olacağının bilinmediğini biliyorum.Benim annem sahurda vardı sabah yok.Bu durumun acı bir şekilde tanığı oldum ben..
Ama ne olursa olsun sizinle birşey paylaşırken yinemi bir vukuat denilecek diye çekinecem ve bu yüzden sanırım paylaşmıyacam.

ben bu topiğe diğerindeki gibi her lafın altında bi şey aranmayacak diye gelmiştim ama değişmiyor sanırım, açıkçası bu kadar tepkiyi de anlayamadım. daha fazla açıklama da yapmama gerek yok kendi adıma, sevgiyle kalın...

canım senin moralin bozuk yanlış anlamışsın bence kızları kimse kötü artniyetle bişey söylemez

Bu tepki değilki sadece kırıldığımı söylüyorum.Bu söz sırf sanada değildi.Böcükde yenimi tazrzda bişey yazdı.Direk sana yazdığım bişey yok.

Ben burada hergün geyik yapmak istemiyorumki.Yaşadığım şeyide anlatıyorum.Dersinizki bak hatalısın anlarım.Ama yinemi derseniz kırılırım.Demekki burda bişey paylaşmak gerekmiyor

canım senin moralin bozuk yanlış anlamışsın bence kızları kimse kötü artniyetle bişey söylemez

Bende kötü bir art niyet demedimki kırıldım diyorum meleğim.Birşey anlatıyorum yinemi vukuat dersen kırılırım ben.

ay bu kadar ne tepki veriliyor anlamadım.Yok bundan sonra gelirim geyik yaparım biter.Sıkıntımı paylaşmam ya..

canım ben mevzuyu tam bilmiyordum ama eğer buysa bence saçma yani adamın suçu ne
tamam pilan yapmışsın ama adam evinde odasına giremiycekmi yani bide küsüyosun:92:

canım ben mevzuyu tam bilmiyordum ama eğer buysa bence saçma yani adamın suçu ne
tamam pilan yapmışsın ama adam evinde odasına giremiycekmi yani bide küsüyosun:92:

ben küstüm derken tüm günü rezil edecem demedim.Sadece moralim bozuldu onca hazırlık gitti süpriz bitti.Aynı şeyleri yapacam yine bişey değişmiyecek ama heyecan kalmadı.

Son düzenleme:
canım bu topikte herkesle samimiyetim aynı
yazdıklarınızı baştan sona okudum ve kırılcak hiçbişey göremedim
tam aksine kızlar olumlu şeyler yazmışlarboşver üzülme gibisinden
böcükte negüzel 14 şubatı kutluycağın bi insan var kafana takma demiş ama
Sen bu sabah alıngansız sanırım

ayrıca benim kk den görüştüğüm bi kız arkadaşım var erkek arkadaşımla her tartışğımda anlatırım
oda yine ne oldu kız der bende gülerim alıncak bişey yokki

Neyse boşverin gitsin. yaşadığım hayal kırıklığını bir haftadır heyacanla planladığım süprizin bir kısmının bozulmasına moralim bozul anlattım sadece.

açıklamaya gerek yok anlamanızıda beklemiyorum beni boşverin kapatalım konuyu gitsin.Herkes farklıdır ayrıca sen başka şeye kırılırsın ben başka şeye.

:13:

bak ben de sadece kendi üzerime alındım mesela, demek ki duygusal durumumuza göre yanlış anlayabiliyoruz...

yine mi lafında ne var ki, tekrar bi vukuat olmadı mı, adama acıycam dedim, böcüşe de diyoruz yine mi patrondan götürdün hediyeleri, ya da benim dr kontrollerim bitmez yine dr -test çürük olurum bunlar hayatımızın parçaları ve tekrarlanan şeyler hepimizin sorunu başka...

belki o süpriz olayının üzerine bugün bunun olması taşırdı seni de sabah sabah iyice, yine mi derken üst üste gelmesi yine/tekrar bilmiyorum ki nasıl anlatılır başka, ben de yorum yazmaya korkacağım bu gidişle...

ben küstüm derken tüm günü rezil edecem demedim.Sadece moralim bozuldu onca hazırlık gitti süpriz bitti.Aynı şeyleri yapacam yine bişey değişmiyecek ama heyecan kalmadı.

tamam işte ben de zaten akşama kadar bile olsa, ya da tam anlamıyla tadını çıkaracakken biraz polyannalık yaparsan heyecandan da eksiklik olmaz gönlünce geçirirsin diye yardımcı olmak istemiştim ama yanlış anlaşıldım

Neyse boşverin gitsin. yaşadığım hayal kırıklığını bir haftadır heyacanla planladığım süprizin bir kısmının bozulmasına moralim bozul anlattım sadece.

ya canım üzülme kocan o senin masayı görmüşse ne olmuş
bence akşamınız çok güzel geçicek başbaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…