Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Ben öyle herşeye alınmam ama bazı şeyler vardır çok kırılırım.Size göre ne varki bundadır ama ben alınırım iste yapım bu.

Eşime gelince oda üzüldü bu duruma biliyorum ama benide biliyor ben tepki veririm herzaman.. Çünkü moralim bozuldu planlarım mahfoldu.

Ayrıca benim eşime bak yaptığın şey çok kırıcıydı çok üzüldüm çok korktum yapma bi daha olurmu tarzında konuşma yaparsam aynısını yapar.Eşime bu durumlarda sert tepki vereceksinki anlasın bi dahada yapmasın..Bu açıklamayı süpriz için yaptım.

Meleğimin yorumuna gelince adam evinde istediği odaya girecek tabi ama ben uğraşmışım bişeyler yapmışım bozulmuş gitmiş.Ben tepki veririm oda anlar beni..Siz tüh yakalandım diyee gülebilirsiniz ama ben gülemem.Çünkü ben kolay kolay böyle şeyler yapmam.Özel olsun isterim.

Neyse tüm açıklamamı yaptım..

Son kez diyorumki herkesin hassas olduğu nokta farklıdır.

ya canım üzülme kocan o senin masayı görmüşse ne olmuş
bence akşamınız çok güzel geçicek başbaşa

güzel geçeceğine eminim zaten.Şimdi o masayı gördü ya bugün için bişey yapmıyacağı varsada yapacak.
Masayı gördüğündeki yüz ifadeside güzeldi şaşkınlığı ama işte yanlış zaman..

iyide canım bugün gördü ama zaten 14 şubat yani sabahta sevgililer günü akşamda
hem oda bişeyler yapsın daha iyi olmuş bence görmesi

üzülme cnm elbısenı görmedi daha
benım kocem gece 12 de gelcek ama umrumda deıl laa ben önemsemıom artık sevgılıler gününü
Resimleri bulamazsan nolcek böcük
ıhbar veremem ve araç yapılamaz

kanga cok zamanım yok az az cvp vercem sana

aferım laa bıde evınde düzenlı olsan
annene mı guvenıon yoksam pasaklı garu

fotolar hala yok bulamadım zaten yok sılınmış

başım dönüyo yaa yazıları tam okuyamadım sonunda bıraktım
öncelıkle melek e noldukapsama alanı dışı dıo

boşver senıde kırdımsa özür dılerım

ben düzensiz/dağınık ve pasaklıyı ayrı kullanıyom böcüşüm, şart şurt denir ya hastalıklı gibiyim o konuda, takıntılarımı aşmaya çalışyıorum ama misal yatak toplamam hayatta, akşam yine bozulcak hem de havalanmış oluyor zaman kaybı yani annemi de cebren ve hileyle kendime benzettim ama sokaktan gelinen giysiyle oturuyosa biri paçası kanepeye değse silerim gidince sabunlu bezle

şeytan aldı götürdü satamadan getirdiiii fotolar elma dersem çıkın .... elmaaaaaaaaaaa

kanga bı acayıpsın yatak haavalansın hee
uyanıklık edıom demıyon da
bende bekarken bazen derdım anneme aman anne akşamagene bozulcak
ama olmas derdı topla cabıktırsıp toplardım
ama cok düzenlıyımdır
mesela gardıropta hersey tek sıradır herseyın yerı ayrı ve kesınlıkle hersey ütülü:78:

resımler yok kanga ben yada bı başkası sıldı büyük ıhtımal
yemek yedım alt kata ınıyom az işim varda orda

ben geldim hele şükür geçmişi okumıcam ama boşveri merak ettim okucam

akşam noldu bılınız mıhiç sormuyonus lenn

masanın altına kağıt düşmüştu bende tam eğıldım hızlı bı sekılde koltuğun koluna gözümü vurdumçok acıo
gözum kızardı ve şişti
morarmaması ıcın buz koydum

selam fıstıklar

moralim bozuk erken doğum riskim varmış bu akşam benim içinde dua edin olur mu? buarada hepinizin kandili mübarek olsun tatlişlerim

geçmiş olsun böcük, gel öpim de geçsin

kız karıştırma orasını, havalansın diye tabii

büyükanne yüzünden yataktan tuvalete kalksan yatağı toplardı kadın o derece diyem rahmetli, yılların birikimi böcüşüm ters etki etti

he dolapta öyle yav, üstler uzunluklarına göre sıralanıyor daltonlar gibin eskiden renk sırası ederdim, ama artık çok farklı uzunlukta üstlerim var gözüme batıyo dalton gibin diziyom, ama buruşan kumaş dışında biliyon ütülemem hiçbir şeyi hayat kısa pratik yöntemler yaşasın hiçbir öğrencim ve arkadaşım inanmadığına göre ütüsüz olduğuna demek ki gereksiz hepsi kalıyor ama itiraf, alışveriş zaman alıyor, öyle çok buruşan sert kumaşlar olmıycak, pamuk gibin hepsi ufak yerinden elle buruşturup kontrol edilcek ama sonrası rahat :92:

ya sistem geri yükleme etseniz böcüşüm hani silindiyse pc de :18:

selam fıstıklar

moralim bozuk erken doğum riskim varmış bu akşam benim içinde dua edin olur mu? buarada hepinizin kandili mübarek olsun tatlişlerim

Canım moralini yüksek tut.İnşallah hiçbir sıkıntı çekmeden zamanında alacaksın bebişini kucağına.

Görünmez kaza buna deniyor işte.Geçmiş olsun böcük

Bu akşam önce sevgililer gününü kutlıycaz ondan sonrada duaları yapıcaz.Dualarım seninle canım içini rahat tut herşey yolunda gidecek

sağol tatlişimmm Allah razı olsun

buarada hepinizin de sevgililer günü kutlu olsun canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…