ya canım üzülme kocan o senin masayı görmüşse ne olmuş
bence akşamınız çok güzel geçicek başbaşa
güzel geçeceğine eminim zaten.Şimdi o masayı gördü ya bugün için bişey yapmıyacağı varsada yapacak.
Masayı gördüğündeki yüz ifadeside güzeldi şaşkınlığı ama işte yanlış zaman..
iyide canım bugün gördü ama zaten 14 şubat yani sabahta sevgililer günü akşamda
hem oda bişeyler yapsın daha iyi olmuş bence görmesi
Len ne bakkalı sabahın yedisi adam normalde salonu bırak mutfağa bile girmez.Akşam eve en fazla 30-45 dakika arası gelir diye sabah hazırladım masayı.Kocakafalının salona giresi geldi..Ben ne zamandır bunun planını yapıyodum.Moralim çok bozuldu ya..
ıhbar veremem ve araç yapılamazResimleri bulamazsan nolcek böcük
boswer, her gün bi vukuat buluyosun adamdaay acıyacağım yakında bak az kaldı bak ömür boyu unutmazsınız bu 14 şubat'ı ne güzel anısı oldu öyle düşün hem elbiseni görmedi ya tam süprüz olur beklemez başka bi şey
kangaa nan evimde yani odamda düzenli diilimdir, he kitap, dosya yani iş için düzenliyimdir emme başkasının düzelteceği şeyleri bozamam, birinin evinde havluyu bile tam düzenler öyle bırakırımailevi hastalık genetik genetik ama hakkaten satış personeli sanan çok oluyor özellikle yaşlılarda bazen bozmuyorum arkadaş yardımcı olsun diyorum
bu arada o fotoları bulamazsan tedarik edebilri misiniz tekrar:18: sigortayla ilgili sanırım :18:
sana ne dedik daha geçen gün, pozitif taraflar gör, nan 14 şubat kutlayacağın özel bi insan var, daha ne istiyon, o bile yeter o kişiye kutlu olsun diyebilmek bile ay coştum
üzülme cnm elbısenı görmedi daha
benım kocem gece 12 de gelcekama umrumda deıl laa ben önemsemıom artık sevgılıler gününü
ıhbar veremem ve araç yapılamaz
kanga cok zamanım yok az az cvp vercem sana
aferım laa bıde evınde düzenlı olsan
annene mı guvenıon yoksam pasaklı garu
fotolar hala yok bulamadım zaten yok sılınmış
ben düzensiz/dağınık ve pasaklıyı ayrı kullanıyom böcüşüm, şart şurt denir ya hastalıklı gibiyim o konuda, takıntılarımı aşmaya çalışyıorum ama misal yatak toplamam hayatta, akşam yine bozulcak hem de havalanmış oluyorzaman kaybı yani annemi de cebren ve hileyle kendime benzettim ama sokaktan gelinen giysiyle oturuyosa biri paçası kanepeye değse silerim gidince sabunlu bezle
şeytan aldı götürdü satamadan getirdiiiifotolar elma dersem çıkın .... elmaaaaaaaaaaa
ben geldim hele şükürgeçmişi okumıcam ama boşveri merak ettim okucam
akşam noldu bılınız mıhiç sormuyonus lenn
masanın altına kağıt düşmüştu bende tam eğıldım hızlı bı sekılde koltuğun koluna gözümü vurdumçok acıo
gözum kızardı ve şişti
morarmaması ıcın buz koydum
kanga bı acayıpsınyatak haavalansın hee
uyanıklık edıom demıyon da
bende bekarken bazen derdım anneme aman anne akşamagene bozulcak
ama olmas derdı topla cabıktırsıp toplardım
ama cok düzenlıyımdır
mesela gardıropta hersey tek sıradır herseyın yerı ayrı ve kesınlıkle hersey ütülü:78:
resımler yok kanga ben yada bı başkası sıldı büyük ıhtımal
yemek yedım alt kata ınıyom az işim varda orda
selam fıstıklar
moralim bozuk erken doğum riskim varmışbu akşam benim içinde dua edin olur mu? buarada hepinizin kandili mübarek olsun tatlişlerim
akşam noldu bılınız mıhiç sormuyonus lenn
masanın altına kağıt düşmüştu bende tam eğıldım hızlı bı sekılde koltuğun koluna gözümü vurdumçok acıo
gözum kızardı ve şişti
morarmaması ıcın buz koydum
başım dönüyo yaa yazıları tam okuyamadım sonunda bıraktım
öncelıkle melek e noldukapsama alanı dışı dıo
boşver senıde kırdımsa özür dılerım
Canım moralini yüksek tut.İnşallah hiçbir sıkıntı çekmeden zamanında alacaksın bebişini kucağına.
sağol tatlişimmmmm inşallahhhbu akşam benim içinde dua edin olur mu
Bu akşam önce sevgililer gününü kutlıycaz ondan sonrada duaları yapıcaz.Dualarım seninle canım içini rahat tut herşey yolunda gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?