Hiç salona gitmeyen adamın bugün salonda ne işi var suçu bu işte
yorgun bakma sen bizim kızlara pasaklı dedikleri aslında kendi özgü düzeni olanları kıskanıyor bu kızlar:):):)):
defnecim kendini üzüp utku beyi de üzme sen olumlu düşünki oda orada rahat dursun
Sen bir fakire sadaka ver..
Mesela bana ben 3'e 5-'e bakmam
gözum şiş parmak kırıkBöcük ne oldu anacım
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller
Aşk olsun
Bir böcükün parmagını kırıyordum yerini okudum başka ne oldu
oldu başkaaya aklımda bı kadın var onu görursem vercem sadaka
zaten eşime dedıydım
cok kötu durumu dıe sabahları buzgıbı soğukta çöpten ekmek topluyo
corabı yokbısıler hazrlayp verım dıyodum veremedım ondan olmasın
görmuom
gözum şiş parmak kırık
kocem yaptı
:78::78::78:oyy kıyamam ben kangamaa
he fıstık sensinkadro dolu diyosun
pasaklı diilim kızzz, dağınık ve tembelimmmhayat böyle daha dolu dolu geçiyor
:84: tek parça kalmıycan yav ne bu göz, parmak, dikkat accık, hep o fotolar yüzündenhain fotolar
sebebi belli değilmiş böcüknapalım dua etmekten başka çare yok. sizde dua edin bizim için olur mu
aminnnn canımseninde kandilin mübarek olsun
nazar var sende bözükcüm okut kendini
seninde kandilin mübarek olsuun canım
hee evet hatırladım ablanın yardımına gidecektin nasıl geçti bittimi taşınma işlemi
hb böcük nazar üstünde nazar bir yerlerini kırmadan şeker dağıt çocuklra sevindir
adam suçsuz yere hem süprizden oldu hemde azar yedi desene telafi etmeye de korkar şimdi seni çok iyi anlıyorum geçenlerde anlatmıştımya mumlu bir sofra hazırlayım kaç defa yarıda kaldı artık hiç tınmıyorum olmadımı olmuyor işte
amin canım seninde kandilin mübarek olsun
Kuzum kıyamam geçmiş olsun
Bende çok üzülüyorum öyle insanlara biz sıcacık evimizden dışarda aç çok
çok yoğunum bugün teker teker gelmiyor ki bu işler hepsi birden üst üste puffffffffffff zaten kocamda bir kuru mesaj attı başka bişiy yok pufffffffff
keşke benimkide kuru mesaj atsaydı.
boşver belki bu akşam başka süpriz yapacak bence merak etme ne derse he de bu akşamlık her şey süpriz için olabilir bozulmasın
Az önce yaptı o süprizini..
Yok ya artık istemiyorum onun süprizini..
Eve gidince ilk işim hazırladığım masaayı toplamak.Haketmiyor hiç haketmiyor.
az önce yaptı o süprizini..
Yok ya artık istemiyorum onun süprizini..
Eve gidince ilk işim hazırladığım masaayı toplamak.haketmiyor hiç haketmiyor.
boşvercim gününü zehir etmekle kalırsın bugünü atlat başka gün yap ne yapcaksan bak benimkinden hala ses yok ben ona sürpriz yaptım sıra onda bakalım bende sabırla bekliyorum
Az önce arkadaşın yerinde arkadaşla birlikte çalışıyoruz.Eşim sinirli bi tavırla nerdesin sen ya.Gelsene dedi.Gittim dışarı çıktı.Arabaya oturdu içinden şu kutu içinde olan güllerden bi tane kafama atarcasına verdi.Arabada birkaç tane daha vardı gül onlarda arkadaşlarınınmış.Benim için özel bişey yok arkadaşlarının eşleri ve benim için gitmiş o nefret ettiğim güllerden almış üstüne üstlük nerdeyse kafama atıyodu..Bugün zehir oldu bile.
bugün senın yanına yaklaşılmaz:18:kızma haa
sevmedığın gül hangısı
anlamadığim ona ne arkadaşlarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?