Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yorgun bakma sen bizim kızlara pasaklı dedikleri aslında kendi özgü düzeni olanları kıskanıyor bu kızlar :):):)):

defnecim kendini üzüp utku beyi de üzme sen olumlu düşünki oda orada rahat dursun

yorgun bakma sen bizim kızlara pasaklı dedikleri aslında kendi özgü düzeni olanları kıskanıyor bu kızlar :):):)):

defnecim kendini üzüp utku beyi de üzme sen olumlu düşünki oda orada rahat dursun

sağol mandişimmmm evet haklısın kendimi üzdükçe oğluşumda üzülüyor

Sen bir fakire sadaka ver..
Mesela bana ben 3'e 5-'e bakmam

oldu başkaaya aklımda bı kadın var onu görursem vercem sadaka
zaten eşime dedıydım
cok kötu durumu dıe sabahları buzgıbı soğukta çöpten ekmek topluyo
corabı yokbısıler hazrlayp verım dıyodum veremedım ondan olmasın
görmuom
Böcük ne oldu anacım
gözum şiş parmak kırık
kocem yaptı
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun hayırlı kandiller

Aşk olsun

Bir böcükün parmagını kırıyordum yerini okudum başka ne oldu

Kuzum kıyamam geçmiş olsun

Bende çok üzülüyorum öyle insanlara biz sıcacık evimizden dışarda aç çok

:78::78::78:

dağınık ve tembelsın dımekaman nazar değmesın

nazar değdı bana keısn

Kuzum kıyamam geçmiş olsun

Bende çok üzülüyorum öyle insanlara biz sıcacık evimizden dışarda aç çok

saol cnm

bız nankörüzde ondan
ceyısımden patık corap tülbent hazrlıycam ınş bıdaha karsılasırıkıhtıyacı olan bellı zaten
dılenmıo bıle
ınş benı yanlış anlamaz

Şirkette herkes birbirine kandil mesajı yolluyor.Bende sevgililer günü mesajı yollıycam tüm panolara asılsın diye

Son düzenleme:
çok yoğunum bugün teker teker gelmiyor ki bu işler hepsi birden üst üste puffffffffffff zaten kocamda bir kuru mesaj attı başka bişiy yok pufffffffff

boşver belki bu akşam başka süpriz yapacak bence merak etme ne derse he de bu akşamlık her şey süpriz için olabilir bozulmasın

Az önce yaptı o süprizini..
Yok ya artık istemiyorum onun süprizini..
Eve gidince ilk işim hazırladığım masaayı toplamak.Haketmiyor hiç haketmiyor.

Az önce yaptı o süprizini..
Eve gidince ilk işim hazırladığım masaayı toplamak.Haketmiyor hiç haketmiyor.

canım şimdi sinirlisin onunda suçu yokki bilerek girmedi salona boşver bu gününü kendini üzerek geçirme

az önce yaptı o süprizini..
Eve gidince ilk işim hazırladığım masaayı toplamak.haketmiyor hiç haketmiyor.

boşvercim gününü zehir etmekle kalırsın bugünü atlat başka gün yap ne yapcaksan bak benimkinden hala ses yok ben ona sürpriz yaptım sıra onda bakalım bende sabırla bekliyorum

boşvercim gününü zehir etmekle kalırsın bugünü atlat başka gün yap ne yapcaksan bak benimkinden hala ses yok ben ona sürpriz yaptım sıra onda bakalım bende sabırla bekliyorum

Az önce arkadaşın yerinde arkadaşla birlikte çalışıyoruz.Eşim sinirli bi tavırla nerdesin sen ya.Gelsene dedi.Gittim dışarı çıktı.Arabaya oturdu içinden şu kutu içinde olan güllerden bi tane kafama atarcasına verdi.Arabada birkaç tane daha vardı gül onlarda arkadaşlarınınmış.Benim için özel bişey yok arkadaşlarının eşleri ve benim için gitmiş o nefret ettiğim güllerden almış üstüne üstlük nerdeyse kafama atıyodu..Bugün zehir oldu bile.

bugün senın yanına yaklaşılmaz:18:kızma haa

sevmedığın gül hangısı
anlamadığim ona ne arkadaşlarından

Arkadaşlarıyla kararlaştırömışlar hadi eşlerimize gül alalım.Buda gitmiş almış.Öyle özel bişey değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…