Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Nasıl hareketlencezKaynanalardan bahsedelim baya hareket olur

kaynanayı sevenler çoğunluktada ondan skop

ama benim kaynanam yokki..
Görümcelerden bahsedelim

ne kadar şanslısın bir bilsen görümcenin hakkından sen gelirsin canım

Benimde görümcem yok
Mandiş çok seviyor kayınvalideyi o anlatsın
Ben bugün kayınvalidemle bir yere gidicem

hee bayılıyorum ahh bak şimdi cımırasım geldi yanımda olsada bir cımırsam
mıymıntı ne olacak kadının susaması bile olay susadım su içeyim mutfağa gideyim doldurayım derken bile okadar mıymıylanıyorki yarım saatte ayyy daral geliyor banakalk iki dakka sürmez su içmen nedir bu mıymıylık

hım anladım canım.

Sen neden sevmiyorsun canım kayınvalideni ne geçti aranızda bende bayılmam ama sevmiyorumda diyemem kötü biri değil yani

Görümce kan emici ben kazanacam o yiyecek.Ona yardım etmek için can atan bir koca.Cinnetin eşiğine gelebilecek ben..

Film çıkar heee

bı fıkrım yok
benım banyomda camlı etrafı kapalı duşkabın var cok rahat oluyo o kadar

Sen neden sevmiyorsun canım kayınvalideni ne geçti aranızda bende bayılmam ama sevmiyorumda diyemem kötü biri değil yani

geçmiş sayfalarda sayfalarca yazdım canım onu nefret ediyorum ondan inanılmaz nefreim var hemde aramızda hiç bir şey geçmedi sorunda o kılı kıpırmadı düğünden nişandan ev hazırlığına aklına gelecek herşeyde ayyy yine cinlendim skopcum balım eğer bir gün kaynana olursan yılın hatta asrın kaynanası seçilcem o kadar iyi kaynana olacam yani boşverinde oğluşunu damat diye alacam iç güveyi alacam sende kız yap bir dene gelinim olsun

dedikodumu yapıosunuz siz bakim:60
yoo
bız öle seyler bılmeyık:78:

kız bızım burdakı adamda öle
mıymıntı nefret ederım
müşterıler bbıktı hee
gecen müşterı buna dedıkı tmm sadete gel

Benimduşa kapın cam değil.Kiracı pek temiz değilmiş kanımca kaç aydır çamaşır sularıyla uğraşıyorum kenarlarındaki sarartıdan kurtulamadım

Ben oğlumu iç güveyi vermem.Kızınında oğlumla evlendikten sonra çok iy bir hayatı olmaz söyliyim

Sen yinede nefret etme canım boşver
Benim kızım olursa bana benzer bana benzerse cadı olur cadı gelin istersen veririm

Görümce kan emici ben kazanacam o yiyecek.Ona yardım etmek için can atan bir koca.Cinnetin eşiğine gelebilecek ben..

Film çıkar heee

boşver sen kocana şöyle höt dedin mi adamcağız korkar oturur köşeye cinnet geçirmene gerek kalmaz :) düşünsene ya birde kaynana olsaydaydı hele birde görümlerin sayısı fazla olsaydı mesela beş görümcen olsaydı Aman Allah korusun

bı fıkrım yok
benım banyomda camlı etrafı kapalı duşkabın var cok rahat oluyo o kadar

ne fikirsizsiniz hee hiç yardım etmiyorsunuz evim onikinci ayda teslim olacak ozamana kadar her detayda başını şişircem haberiniz olsun

plan yapacaz.
Kaynanaya görümceye sonnn

sen deme bunu kötü kaynana

Anam 5 görümcemi

Ben kaynana olana kadar kaynanalara sonnn

yoo
bız öle seyler bılmeyık:78:

kız bızım burdakı adamda öle
mıymıntı nefret ederım
müşterıler bbıktı hee
gecen müşterı buna dedıkı tmm sadete gel

anam geveze değil tam mıymıntı

Ben oğlumu iç güveyi vermem.Kızınında oğlumla evlendikten sonra çok iy bir hayatı olmaz söyliyim

sen ne dersen de benim gibi kaynanayı görünce oğlun koşa koşa gelir benimde kapım açık damadıma

Sen yinede nefret etme canım boşver
Benim kızım olursa bana benzer bana benzerse cadı olur cadı gelin istersen veririm

isterim valla farketmez canım ben melek gibi olacam onlara adayacam hayatımı
nefret bile az kalır skop

Benimduşa kapın cam değil.Kiracı pek temiz değilmiş kanımca kaç aydır çamaşır sularıyla uğraşıyorum kenarlarındaki sarartıdan kurtulamadım

amway ürünlerini denedinmi canım ya bazı kiracılar öyle nasıl mal kıymeti bilmemezlik acayip insanlar

İyi o zaman sen bilirsin senin gelinin olasım geldi
Ben böcün gelinin acıyom çok vah vah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…