Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kızlar pembe olsun diyordum banyoyu şimdi karar değiştim beyaz olsun diyorum beyaz banyo nasıl olur kullanışlımıdır

Ne bileyim canım banyoda sırf beyaz sevmem ben siyah beyaz olabilir mesela hani beyaz olsun ama sırf beyaz olmasın
Ana işkenceye bak dilinde söndürcek birde

Şİmdiden başla o zaman çalışmalara kolay gelsin

çalışmalara tam gaz devam skop

sen bakmışsın ya dün beyaz banyolara çok güzel görünüyordu

heee bi de dedikodu etmeyin len çalışın

evet duygucum ya güzel görünüyorlardı aydınlık ferah duruyor diyordu yorumlarda ama skop da yapma diyor

çalışmalara tam gaz devam skop

evet duygucum ya güzel görünüyorlardı aydınlık ferah duruyor diyordu yorumlarda ama skop da yapma diyor

Resmini mi gösterdin canım varsa bakayım ona görede yorum yaparım fayansları mı yapcan sen anlamadım ki ben tam:26:

Ne bileyim canım banyoda sırf beyaz sevmem ben siyah beyaz olabilir mesela hani beyaz olsun ama sırf beyaz olmasın
Ana işkenceye bak dilinde söndürcek birde

hımm dur sana bir kaç resim ekleyim
banyoda koyu pembeyi çok beğendim beyaz banyo pembe aksesuarlar diye düşünmüştüm ama siyah beyazlara bakayım biraz da

Resmini mi gösterdin canım varsa bakayım ona görede yorum yaparım fayansları mı yapcan sen anlamadım ki ben tam:26:

canım ev inşaat halinde müthait sen beğen ben ona göre yapayım diyor tüm banyo fayanslar dahil istediğim gibi yapacak mutfağıda öyle yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…