Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Anlat bakam derdini

benim bir abim var hem ünüv.mezunu hem yaşı 31 hem yakışıklı ve anlayışlı işi gücüde var çok şükür ve çok tatlı
son zamanlarda annemin bir ameliyatı için gitmiş olduğu doktorun kliniğini ve yönlerdirmelerini yapan bir kızla konuştu topu topu 15 dk. ama çok anlaştılar o da kültürlü ve de çok güzel bir kız
bu bayan annem aracılığı ile 2 defa selam gönderdi ve annemi gördüğünde defalarca abimi sordu
abim ise ben o bayanı kaldıramam o benim için fazla hem nişantaşılı hem güzel hemde çalışkan birisi
bu bayan akşamları dansamı ne gidiyormuş abim ise latin amerikan danslarını iyi bilir daha önce kursa gitmişti işte ortak yanları olmasına rağmen cesaret edemiyor
sizce doğrumu yapıyor kız ona karşı ilgi duymasa abimi sormaz selam söylemez ama abim belkide sıcak kanlı bir insan dır diyor ama o bir ana bu kadar anlaşabildiğim bir insan bulamazdım hayatım boyunca dedi ama genede cesaret edemedi
tavsiyeniz nedir

Yorgun dedim ya hani dün burda bir bayan vardı yeni üye.Ailesi heryere gitmesine izin vermezmiş.30 yaşında..
Şu kapatılan konuda kuzenlary de vardı.Aynı kişi diyolardı selinle ondan sordum.Merakımdan yani

anaaaa ekşın doldu kk desene yine boswercim ben o konuya da yetişemedim ya ay merak ettim :84: hep geride kalıyom gündemden, cep bilgisayarı alcam o olcak :84:

abim aslında çok hoşlandı 15. dk da aşık oldu nerdeyse kıza kızda abimin muhabbetinden çok hoşlandığını söylemiş anneme ama abim gene cesaret edemedi

anaaaa ekşın doldu kk desene yine boswercim ben o konuya da yetişemedim ya ay merak ettim :84: hep geride kalıyom gündemden, cep bilgisayarı alcam o olcak :84:

ekşın oldu ama şimdi kim ne bilmiyorum.Orda böyle bişey denilince merak ettim.Selinin abisi evliydi ama.Kuzeninki değil

abim aslında çok hoşlandı 15. dk da aşık oldu nerdeyse kıza kızda abimin muhabbetinden çok hoşlandığını söylemiş anneme ama abim gene cesaret edemedi

pardon da sen abinin bu durumu için mi üye oldun kk'ya? yani kaç yaşında insan sana ne diycem yannış anlama da, zaten sen düşüneceksen bu kadar detayını tam olgunlaşamamış abin bence daha beklesin ilişki için :44:

ekşın oldu ama şimdi kim ne bilmiyorum.Orda böyle bişey denilince merak ettim.Selinin abisi evliydi ama.Kuzeninki değil

evet evli değil, ama ortak nokta abilere geliyor nedense bakalım ne çıkacak

orıflameden hedıyelerım geldı
cocuklar ıcın vucut kremı yeğenıme vercem
canta anneme vercem
balm kendıme kalcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…