Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Yok kızlar ya bir şey

Göbeem şiştide ondan koydum onu sazanlara bak

Bu arada biz senle tanışmadık canım sema ben

skopcaa adını yayınlamakta sakınca görmüyor musun ben yorgun her daim yorgun ,annem dışında kimse kk üyesi olduumu bilmiyo da ve bilmemeli de

nasılsınız.................

hastalıklarla uuğraşıyorum dermansız dert olmasın diye de şükrediyorum, sen nasılsın?

çok şükür iyiyiz mutluyuz
ama abimin derdi inan beni gerdiiii

germesin, ilişki olsa sanki her derdi sen mi çözcen koca adam diyosun, saçma bence

Yorgun savaşçı geçmiş olsun.allah dermansız dert vermesin.problem nedir canım.......İYİYİM CANIM SAĞOL.

Son düzenleme:
aa ben senin cevaplarını boş bırakır mıyım :)
senin cevabını almak için gelirim niçin kaçim ciciş :) hihij hi,hij

hadı ordan çakall
neyse affettım bıdaha olmasın
napan nıye gelmen
olur canım inşaallah............evlimisiniz kızlar.ben evliyim.3 çocuğum var.29 yaşındayım.....

3 cocuk 29 yaş mıkanga duyyon demı
sen daha süzül oralarda naz et
benım 29 yasında herhalde bı tane ancak olur
maşallah gız garu dedın sen gıbı olcekk

aynı duyguları paylaşmak güzel yoksa kendimi fesat hissedecektim

olur canım inşaallah............evlimisiniz kızlar.ben evliyim.3 çocuğum var.29 yaşındayım.....

yorumsuz ve yorgun hariç evliyiz ikiz Allah bağışlasın evlatlaını genç mi evlendin bizmi çok yavaşız hala bebiş yok yaş aynı sayılır

nasılsın mandalina abliş :) hihij hihij

iyiyim kuzum sen nasılsın dersler nasıl

vah vah vah 3 tane çocuk zor dimi yaşında gençmiş beee 29 yaş
allah kolaylık versin kardeş

sağolun kızlar.allah herkese nasip etsin.ilkim ikiz olunca üçüncüyüde yapınca .birden 3 çocuk annesi oldum....

derslerde iyi işte sınav psikolojisi flan derken çok kötü ruh halim bu aralar bira z sizle konuşim keyfim yerine gelsin derkem uğur böceğimden azar işittim sen nasılsın şeker

kanga ben adımı hep dıomm hemde adım az bulunur cisten:18:dımem daa

patron yanımda yaz yaz dıo bende okuyumm oku dedım

Yoo canım ne sakıncası olsun ki gizli şey mi yapıyorum ki:44::44:
Sen niden yorgunsun

bizde tanışmadık ben senin seme olduğunu bilmiyordum sadece skopca sanıyodum amaaa

Kızım ismimizi bilmesekte tanıyok sayılırız yorgunla hiç muhabbetim olmadı ondan dedimdi öğrenmiş olsun bana herkes skop diyor zaten

sağolun kızlar.allah herkese nasip etsin.ilkim ikiz olunca üçüncüyüde yapınca .birden 3 çocuk annesi oldum....

ayy süpermiş bende istiyorum üçüz dördüz farketmez sağlıklı olsunlarda ama çok olsun istiyorum Allah yokluklarını göstermesin sana bağışlasın yavrularını

dershanedeyim gece 10 da eve geliyom çok meşgulum msjnı göremediğim için cvap yazmamışımdır afedersin ağır abla bidaha olmaz

he şölee
bızde burda çene çalıok

ıkız mı ayy bana versenehazır yapılmış
cok ıstıyom yaa benımde ıkızım olsun nolurr
Allah bağışlasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…